Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabahın 7.30 gibi mesaim basladi evde dahada bitmedii 8 kg fasulye kislik kurutmalik biber yok camasir yok bulasik dahadaa işim bitmedii kızlar sizler neler yapıyorsunuz. Allah yemek nasip eder inşallah :KK66: sizlerii özledim
Canım kolay gelsin sağlıkla huzurla yiyin insallah.

Süper :)Fırsatın olunca kendinden bahsedersen harika olur. Ozellikle Kac kilosun hedefin ne vs

Hemen bahsedeyim o zaman,
25 yaşındayım 170 cm boyundayım
98 kiloyum:KK61:hedefim 60 kg olmak 38 kilocuk fazlam var :KK22: 3 ay sonrada düğünüm var:mad: tabikide 3 ay içinde 40kg veremem ama hedef kiloya ulaşıncaya kadar pes etmek yok :KK33:

Bu interval koşuyu ben hamile iken arkadaşımda yapıyordu baya faydasını gördü. Ben deneyemedim tabi ben 5 le yuruyordum sadece ya ben 8.5 aya kadar surekli yuruyordum cocuk dogdu bir sey yapamaz oldum :KK43:

Kesin kurabiye yulaf kepegindendir :)
Yok.canim normal kurabiye:D
Yulaf köpeğiyle yapılan tatlıları yiyemiyorum .tatlandiricilar hoşuma gitmiyor :))

Aynen biz de bi arkadaştan gördük faydalı olduğunu. Ben de hep 5 te yürüyorum aynı tempoda. Dün hızımı 5-6-8 arası sürekli artırıp azalttım daha da bi yorucu oldu bir süre deneyeceğim bakalım. Tabi çok yüksek Hızda kosamiyorum ben ancak bu kadar simdilik

Hepinize günaydın :halay:

Sabah ki menüm ,
Aç karnına 1 sb. metabolik karışım ( 4 çay kaşığı tarçın, 4 top karanfil ,2 adet Yeşil elma ,1.5lt. Su 1 dakika kaynayacak blendırdan geçirdim)

1 haşlanmış yumurta domates-salatalık 5 zeytin 1 dilim kepek ekmeği ve kk kadar peynir :KK15:

Herkese iyi haftalar hanimlar,

Ben her yedigimi yazmaya alisamadim henüz..
Bir de bazi yediklerimin Türkce karsiligini bilmiyorum, ondan zorlaniyorum biraz..

Bugün kü kahvaltim iki dilim siyah ekmek ve iki dilim pastirma bir bardak cay..

Ama ben iki dilim ekmekle doymadim
Nerelesin tatlım aslen gayet iyi türkçe maşallah :KK5:

Herkese iyi haftalar hanimlar,

Ben her yedigimi yazmaya alisamadim henüz..
Bir de bazi yediklerimin Türkce karsiligini bilmiyorum, ondan zorlaniyorum biraz..

Bugün kü kahvaltim iki dilim siyah ekmek ve iki dilim pastirma bir bardak cay..

Ama ben iki dilim ekmekle doymadim
Sana da iyi haftalar canım
Kahvaltıya yumurta peynir zeytin gibi tamamlayıcı bişeyler ekle istersen . Yumurta tok tutuyor hem hemen acikmazsin

Back
X