Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Her gun yapma sporu istersen 1 gun yapip 1 gun dinlen. Bazen kilo vermedende inceliyo insan duzgun beslenmeyle.
Sen hic karatay denedinmi begisu?
Canm zaten karataya benzer biseyler yapiyorum.ama tam anlamiyla uydugum söylenemez.canm haftada 1 gün spor yapmıyorum.bir de regl donemim yakin o zamanda bir hafta ara verecem

Kacamak yaptim utana utana yaziyorum ama
bir aydir görmedigim arkadasim gelmis kafede bulusmusum mazeretim var bir dilim tiramisu kac gr yag eder :bicak:

Ve nihayet acligimi bastirmak icin bol salatalikli cacik yiyerek bu saatte yogurt yiyebilmenin hakli gururunu yasiyorum :KK46::KK46:

Bende aclik psikolojisi olustu sanirim
Sabahtan beri acim bu nedir yau :KK17:

simeranya7 simeranya7 afiyet olsun canım yapacak bişey yok :)
Yarından itibaren daha dikkatli olursun.
Diyete ilk başladığımda bir süre hiç arkadaşlarla bulusmadik, şimdilerde ise bi yere gidince kahve üstüne kahve içiyorum kaçamak yapmayim diye :))

Bu akşam benim de aklımdan fasulye geçmişti :D
Havuçlu falan fırında yapacaktım vazgeçtim sonra

2 den beri cok kotu bi bas agrisi cekiyorum.
Arada biraz hafifler gibi oldu ama yine artti midem bulaniyo agrisindan.

Reglin ilk gunu basima felaket vurdu. Karnimda acayip sis igrenc goruyorum kendimi aynada. Ruh halimde yerlerde hersey karisti bibirine.
Hala neyi bekliyosam neyin salmisligiysa bu allah yardimcim olsun hepinizle birlikte.

Ben bi miktar depresyona giricem sabaha cikarim ins biseyim kalmaz. Iyi geceler hepinize

2 den beri cok kotu bi bas agrisi cekiyorum.
Arada biraz hafifler gibi oldu ama yine artti midem bulaniyo agrisindan.

Reglin ilk gunu basima felaket vurdu. Karnimda acayip sis igrenc goruyorum kendimi aynada. Ruh halimde yerlerde hersey karisti bibirine.
Hala neyi bekliyosam neyin salmisligiysa bu allah yardimcim olsun hepinizle birlikte.

Ben bi miktar depresyona giricem sabaha cikarim ins biseyim kalmaz. Iyi geceler hepinize
Bonus bi gecelik gir depresyona.ama sabah gemen unut o psikolojiyi ve guzel bi kahvaltıyla güne başla.yumurta sebze ye bonus ne isin var börek corekle.hadu ben azimliyken beraber kilo verelim valla zor sabrediyorum.sen de benim gini gün sınırı koysan iyi olur mu acaba?çünkü diyet yapıyorum deyince vücut kendini kitlikta saniyo sanki bi daha yemek bulamayacak gini yiyorsun.yani ben öyleyim.bi de şunu düşünüyorum.ömür boyu bu psikoljide olmaktanda şimdi olur ilerde kurtulurum diyorum.bak yaklasik 5 yıldır hgep kendi kasiyorum aman s7nu yemim aman bunu yemim yiyince de pişmanlık.nereye kadar.aman dedim 5 ay kendimi kasarm yemem sonra ömür boyu ragat ederim ins.vallahi atandigimdan beri istediğim gibi kiyaget alıp giyemiyorum.bu güzel hayatı kendime zindan ediyorum.inat ettim.70li rakamı gormeden 7 den sonrahicbirsry yemiyecem ve beyaz ekmegi de artk hic tuketmeyecem.okulumuzda bi bayan var 2.5 yildir hic rkmek yemiyorum diyo ve kilosu 50lerde.ben salak miyim ki dedim kendi kendime(agir oldu ama hakediyorum)neyse bonus dön sahalara..

Bengisu opuyorum seni canim benim agir olmadi ben kendi ustumede aldim o lafi cokta dogru. Incecik insanlar dikkat ediyo biz salakmiyiz?

Hic iyi gormemde bugun felaket gordum kendimi aynada huylandim resmen. Bu sekilde gorunmek istemiyorum.
Su adetim bi gecsin ins ( fazlasiyla sıkıntılı agrili geciyo) yeniden baslamaliyim.

Back
X