- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
Hahahha yetişin kızlar leziz bonus gevrekii yaptıkk afiyetle yinnnn galiiiiAl sana kürt böreği degil kart böreği![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha yetişin kızlar leziz bonus gevrekii yaptıkk afiyetle yinnnn galiiiiAl sana kürt böreği degil kart böreği![]()
Tatlım alçıyı aldılar böyle siyah askılık gibi heryerlerinde cırt cırtlı ortopedik bir şey verdiler onu taktık onu kullanıyor.Valla kadıncağız vürdüm eriği gibi mosmor olmuş kolu felannAnnen nasil oldu? Sicakta koca alci cok zordur eminim. Ne zaman cikicak acaba?
Tatlım alçıyı aldılar böyle siyah askılık gibi heryerlerinde cırt cırtlı ortopedik bir şey verdiler onu taktık onu kullanıyor.Valla kadıncağız vürdüm eriği gibi mosmor olmuş kolu felannağrı kesici evriyoruz bol ağrı eksicili merhem sürüyoruz.Bakalım kontorlü var 15 de inşallah sıkıntı çıkmaz.
Off allah beterinden korusun bununla gecmis olsun ins.
Bak neye denk geldim baska bisey ararken
Gelde gulme simdi
Vay arkadas ne yorum yaptin beSağolasın canım benim aminn .
Bu nedir yaaa![]()
![]()
Töbee yarabbim düğün evi değill cenaze evi mübarek![]()
![]()
Bu hanzo bu kızıı yer bakışlaraa psikopat psikopatt ne diyimm zor valla.Derler yaa evlilik bir kumar ya Cehennemi yaşarsın yada Cennetii ne doğru demişler.
Vallaa heee felsefee parçalamışım resmennnVay arkadas ne yorum yaptin be![]()
Kaçamak yokHahahha yetişin kızlar leziz bonus gevrekii yaptıkk afiyetle yinnnn galiiii![]()
Valla iyi yapmışsın canim diyetisyen gitmekle haydi inşallah vrrirsin hayirlisiyla boll eksili gunlere hep birlikteSlm kizlar.biraz gec oldu ama kahvaltmi yaptm.domates salatalk maydanoz peynir çökelek.1 tanecik cilek reçeli ve yrm d. Kepekli ekmek.6 gibi de aksam yemegini yerim ins.ya ben gecen dev. Hast. Troit kontrolü icin gitmistim.baktm diyetisuen de var bi de onunla görüştüm.ekmegi tamamen kesme dedi karbonhidrat da gerekli beyaz ekmek yeme tam tahilli ye dedi.ben de arada kah. 1 dilim falan yiyorum.bir de hepiniz biliyorsunuz zaten yeşil cay önerdi
Aleykum selamm ablacığımmmSelamun aleyküm güzeller
Gününüz hergünkinden daha güzel geçsin inşallah
Hayırlı günler canımm hemen balkon sefana dahil olabilirz topikçek lakin balkonu göçürtmeyelimHayırlı günler
Bonuscum geçmiş olsun hem sana hem kayinpedere
Ben de kahvaltımı yaptım çay içiyorum balkonda buyrun hepiniz
Elim büyüklüğünde bazlama tost domates salatalık zeytin peynir yedim
Akşama dünden barbunya var ama yiyesim yok dün de yemedim sandviç yaptım yedim
Bikaç gündür akşam atıştırma yapmıyorum fazla az da olsa eksi gördüm
Bu hafta yürüme fırsatı bulamadım cuma dışında bugün yürürüm inşallah
Öyle her gün yikayacak kadar hamarat değilim ama sen gelince yaparız :))Hayırlı günler canımm hemen balkon sefana dahil olabilirz topikçek lakin balkonu göçürtmeyelim![]()
![]()
Ayyy bayılırım balkonda çay keyfinee birde buz gibi suyla yıkıcan öyle ayakları basacan soğuk mermeree
![]()
Ohhh iyi keyifler tatlım sağolasın ince düşüncen içinde ben çiçekleri geceden suluyorum.Çarpılcam yaa bir gün bakalım ya nasipÖyle her gün yikayacak kadar hamarat değilim ama sen gelince yaparız :))
Bugün yarım saat kadar keyif vaktim oldu güneş ogleden sonra geliyor şu an çok güzel
Kalkıp çiçekleri sulasam iyi olacak
Afiyett olsunn canımmmKahvaltı: 3 yumurtadan peynirli dereotu omlet
Yulaf kepekli tost ekmeklerin den tost yaptım azıcık kaşarla
Vee kahve
Sağol canımmAfiyett olsunn canımmm![]()