Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

— Alo Dumlu.
— Evet, Dumlu.
— Ben Üsteğmen Suat.
— Evet, efendim ben Selami
— Selami nasılsınız, biz geldik, şimdi bana durumu anlat.
— Efendim dizellerden yara aldık, manevra dairesinde yangın çıktı, bataryayı sıfıra alarak kıç torpido dairesine geçtik, şimdi manevra dairesi su ile dolu.
— Kaç kişisiniz orada?
— 22 kişiyiz.
— Diğer dairelerle irtibatınız var mı?
— Yarım saat evvel kıç batarya dairesi ile konuştum, şimdi cevap vermiyorlar.
— Merak etmeyin 'Kurtaran' geldi biz buradayız.
— Efendim manometre 267 kadem gösteriyor doğru mu?
— Selami Kurtaran geldi şimdi kurtarma işine başlanıyor, ben biraz sonra yine gelirim.
— Peki efendim...

Denizaltındaki subay ve astsubay ve erlerin tümüne korkunç gerçek söylendi; kendilerini su yüzüne çıkaramayacaklarını buna imkân olmadığını bildirildi. Artık kendilerine başta söylenen “gerekmedikçe konuşmayın ve sigara içmeyin '' telkininin yerine “konuşabilirler, türkü söyleyebilirler ve isterlerse sigara da içebilirler '' denildi. Bunu duyan kahraman denizcilerimizin son sözleri “Sizler sağ olun! Vatan sağ olsun! '' oldu. O andan itibaren oksijen bitinceye kadar 72 saat hayatta kaldılar ve “Ah, bir ataş ver cigaramı yakayım, sen sallan gel ben boyuna bakayım… '' türküsünü söyleyerek büyük bir tevekkülle son nefeslerini verdiler.

Son sözleri “Vatan Sağ Olsun! '' diyerek şehit olan 81 denizcimiz bugün Çanakkale Boğazı nın derinliklerinde ebedi uykularındalar.

Vatan sağ ve onlara minnettardır, huzur içinde uyusunlar!

Valla iyi yapmışsın canim diyetisyen gitmekle haydi inşallah vrrirsin hayirlisiyla boll eksili gunlere hep birlikte
Vanm gittim ama ordan bilgisayardan hazir bi liste çıkardı safece pilav makarna olan yerlere 8 kaşık yazdı hi de tartti o kadar.hic onun verdigi listeye uyamam daha once de benzer liste uyguladm ise yaramamisti.bi de cok fazla ara öğün vardı.ben simdi gec kah. Yapiyorum cok acikirsam arada meyve yiyorum.sonra aksam yemegi ve sonrasnda hicbirsey yemiyorum.cok dayanamazsam ya bikactane kuru incir.ya sa biraz ceviz findik fistk ya da süt yogurt falan tüketiyorum.ama az da herseyden yemeye çalışıyorum.

Screenshot_2016-08-09-18-13-00-1.webp

Hayırlı günler canımm hemen balkon sefana dahil olabilirz topikçek lakin balkonu göçürtmeyelim :KK70: :KK70: :KK70: Ayyy bayılırım balkonda çay keyfinee birde buz gibi suyla yıkıcan öyle ayakları basacan soğuk mermeree:21::21:
benim balkona inan hepimiz sığarz bize gelin söyle Semaverde yakariz balkonun uc tarafında..Ramazanda ben kalabalık misafir alıyorum kadın erkek balkona hazırlıyorm 20kişi oluyoduk valla.

benim balkona inan hepimiz sığarz bize gelin söyle Semaverde yakariz balkonun uc tarafında..Ramazanda ben kalabalık misafir alıyorum kadın erkek balkona hazırlıyorm 20kişi oluyoduk valla.
Vayyy supermis kiz bayagi genis maşallah uff uff Semaverde cayda müthiş olur valla sağolasın içmiş kadar oldum tatlim ;)

sabah 3 yumurtadan omlet ve iki dilim siyah ekmek

ara ögün 3 tane incir

ögleni carsida gecirdik kizimla dört saat dolandik
acilen birer porsiyon patates kizartmasi yedik
kacamak gibi oldu ama o an cok acikmistik

aksam da bir tabak sehriye corbasi

ekmek yememeyi basardim ancak dengeledim mi bugünü bilemedim

siz ne dersiniz hanimlar?

İyi akşamlar hanımlaar umarım keyifler yerindedir:KK200::KK200::KK200:

Yoğunluktan pek gelemedim yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :) bayağı bir mesaj kaçırdım tam okuyup kızlara bir selam veriyim diyorum araya bişeyler giriyor anca bir iki mesaj okuyup çıkıyorum tabi cevapta yazamayıncaa ......

Neyse akşamları dikkat etmeye çalışıyorum fakat iş yerindeki cevizli yaz helvasını ben bitirdim umarım cumaya artı bildirmem neyseki helva bitti ...

Bende yeşil fasulye yaptım ama eşim onu yemekten saymaz başka ne yapsam bilemedim
Bu sıcaklarda insan ne yiyeceğini şaşırıyor dafii en son yeşil fasülyeyi oğlum istemişti ona yapmıştım yemedi bende geç geldiğim için mümkün mertebe evde yememeye çalışıyorum yeşil fasülyenin sonu hüsran oldu yanii yarın işyerinde bamya pişireceğiz özlemişim iyi olur :)

Back
X