Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmişten bulamadım şimdi sen bu öğlen kurabiye mi yedin senin gibi iradeli bir hatuna hiç yakıştıramadım :))))İyi Akşamlar canlarim nasılsınız akşam yemeği 1 tabak çorba az fasulye 3 yaprak sarma sıfır ekmek yedim![]()
Benn benn malesef benn canimm işyerime misafir sevdigim bir ablam geldi.Elide bos gelmemis bende en küçük yedim.Soylemesi ayip olmasin anne kurabiyesi findikliGeçmişten bulamadım şimdi sen bu öğlen kurabiye mi yedin senin gibi iradeli bir hatuna hiç yakıştıramadım :))))
Yoksa sen değilmiydin bir mesajda gördüm biri kurabiye yemiş neden yemiş kimse çıkaın ortaya :))) neyliydi ev kurabiyesimiydi ayy eskiden ben tayinli cevizli kurabiye yapardım güzel olurdu şimdi yap deseniz interneten tarifine bakmam lazım
Ohhh şükür canim sevindim iyi olmasina yanliz kizz yaz grobide pek zor oluyor. İnşallah tez zamanda atlatir kp geçmiş olsun yeniden canimIyi aksamlar
Bende yeni geldim kizlari yatirdim.
Kp iyiydi biraz usutmeyle karisik biseyler olmus bugun daha iyiymis. Ailenin en buyugu olunca biraz tedirgin olduk.
Bende daha iyiyim yarina bir baslangic yapmayi dusunuyorum ins.
Bonus napaysın daha iyi olmana sevindim kp nasıldı ?
Sakinnn sakinn tatlimm sadece çay iciyoruzz dimii bende limon soda ve yogurt karisimi yaptim ictim.Bolkonda çay daveti var da çayın yanında ne yesek![]()
Benn benn malesef benn canimm işyerime misafir sevdigim bir ablam geldi.Elide bos gelmemis bende en küçük yedim.Soylemesi ayip olmasin anne kurabiyesi findikli![]()
![]()
sabah 3 yumurtadan omlet ve iki dilim siyah ekmek
ara ögün 3 tane incir
ögleni carsida gecirdik kizimla dört saat dolandik
acilen birer porsiyon patates kizartmasi yedik
kacamak gibi oldu ama o an cok acikmistik
aksam da bir tabak sehriye corbasi
ekmek yememeyi basardim ancak dengeledim mi bugünü bilemedim
siz ne dersiniz hanimlar?
Oy oy oy mayalı puaça güzel olur yaawsSagol canim benim oda iyiydi sukur. Gel bi sarilayim sana ozledikbu is hayati biraz mesafe koydu araya ama yinede her firsatta geldigini gormek cok guzel.
Bende maya getirdim kv fazla almis. Pogca neyin yapip dondurucuya koyim diyorum haftaya gidicem tatil icin yolda orda burda iyi olur.
Corbanin ekmek grubuna girdigini bilmiyordum
Ilginc..
Çorba ekmek gurubu net.Corbanin ekmek grubuna girdigini bilmiyordum
Ilginc..
Tartışmaya açık değil corba = bir veya iki miydi ekmek dilimi yasak kardeşim yasakHani sehriye un falan kullaniyoruz ya o yuzden. Unsuz patatessiz falan mercimek corbasi girmemeli ama benceah benim istegimle olaydi hersey
![]()
Izin yasagi kalkti eşler atladi resmanOy oy oy mayalı puaça güzel olur yaaws
Kos koca mesjda bonus tatil diyor ben puaçayı görüyorum ne iştahlı kadınım
Yolculuk nereee?
Alla allaTartışmaya açık değil corba = bir veya iki miydi ekmek dilimi yasak kardeşim yasak![]()
Ben de kurabiye yedim bugün 2 taneÖğlen 1 kk kadar kurabiye 1 kase yoğurt![]()
Kızım cevizli o bikeremAlla allahaci helva ne gurubu oluyodu
yaz helvasi hemde. Cekinme soyle ne gurubu he ne gurubu
![]()