Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Izin yasagi kalkti eşler atladi resman:KK11: 2 aile gidicez ins. Ben pek hevesli degilim.
Gorumcemlerde gelicek donmemize yakin. Yolculuk gokceadaya kismetse haftaya sali gecesi.

Yas mayayla hic yapmadim kuru yaptim hep bunuda deniycem kalanida yuzume surerim fridanin biri dediydi :KK53:
Gökçe ada iyiymiş ben bu sene kaldım evde gitti pansiyon mu bonus ? İyi tatiler keyfini çıkart yaa bizim yerimizede eğlen dinlen :)

Eskiden ne bakımlı kadındım buz kalıplarınıda cildimde gezdirirdim filan şimdi makyajı temizliyemiyorum poofff

İyi aksamlaaaaar

Akşam yoğurt yedim sadece
Kurabiyeden sonra hem moralim bozuldu hem de yiyesim yoktu pek.

Halıları yıkamaya vermiştim bugün geldi sanki silip bırakmışlar yarın arayacağım tekrar.esim izin verse bugün arardım da çok sinirlenince bırakmadı telefonu :D

Gökçe ada iyiymiş ben bu sene kaldım evde gitti pansiyon mu bonus ? İyi tatiler keyfini çıkart yaa bizim yerimizede eğlen dinlen :)

Eskiden ne bakımlı kadındım buz kalıplarınıda cildimde gezdirirdim filan şimdi makyajı temizliyemiyorum poofff

Apart iste merkezde. Cocuklarla zor oluyo ve beni hep idare ediyolar bundan hoslanmiyorum. Iyi tarafida oluyo kotu tarafida. Buldunda laf etme bonus:KK67:

Buzlari yine yapabilirsin bende istiyorum. Ayrica bakimi.bosver en iyi bakim temizlemek.

İyi aksamlaaaaar

Akşam yoğurt yedim sadece
Kurabiyeden sonra hem moralim bozuldu hem de yiyesim yoktu pek.

Halıları yıkamaya vermiştim bugün geldi sanki silip bırakmışlar yarın arayacağım tekrar.esim izin verse bugün arardım da çok sinirlenince bırakmadı telefonu :KK70:
Halı yıkamacılar gerçekten sıkıntı ver geri düzgün yıkasınlar

Akşam yoğurt iyi olmuşta 2 kurabiye bişey yapmaz yaaa sabahtan beri helvanın çorbanın kurabiyenin geyiğini çeviriyorum :))

Apart iste merkezde. Cocuklarla zor oluyo ve beni hep idare ediyolar bundan hoslanmiyorum. Iyi tarafida oluyo kotu tarafida. Buldunda laf etme bonus:KK67:

Buzlari yine yapabilirsin bende istiyorum. Ayrica bakimi.bosver en iyi bakim temizlemek.
Kaç gün kalıcaksınız iyidir iyi

Halı yıkamacılar gerçekten sıkıntı ver geri düzgün yıkasınlar

Akşam yoğurt iyi olmuşta 2 kurabiye bişey yapmaz yaaa sabahtan beri helvanın çorbanın kurabiyenin geyiğini çeviriyorum :))
Ben de öyle dedim yedikten sonra :))
evde olmama rağmen güzel gidiyorum şimdilik kaçamak yapmadım kurabiye dışında .
Şimdilik yani :D

SLM KIZLAR ....
ÇOK YORGUNUM BUGÜN HAMLADİM SANIRIM 1.30 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIM . 30 DK DA PLATES İÇİN UGRASTİM.
YEDİKLERİME GELİRSEK
SABAH
domates, salatalık, yumurta çay peynir üç dilim ekmek
ÖĞLEN
Domates çorbası , Salata, kutu kadar beyaz peynir, iki dilim ekmek
AKSAM
Üc yemek kaşığı makarna ,bir çay bardağı yoğurt , bir but haşlama tavuk ekmeksiz. ...
2.5 lt su
Ara öğünlerde üzüm yedim

Nasıl gidiyor sizce kızlar
Her yerim ağrıyor Karnım bacaklar belim

SLM KIZLAR ....
ÇOK YORGUNUM BUGÜN HAMLADİM SANIRIM 1.30 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIM . 30 DK DA PLATES İÇİN UGRASTİM.
YEDİKLERİME GELİRSEK
SABAH
ÖĞLEN
AKSAM
Üc yemek kaşığı makarna ,bir çay bardağı yoğurt , bir but haşlama tavuk ekmeksiz. ...
2.5 lt su
Ara öğünlerde üzüm yedim

Güzel canım Ama spora yeni yeni başladıysan 2 saat çok olmuş sanki başlangıç için.

SLM KIZLAR ....
YEDİKLERİME GELİRSEK
SABAH
ÖĞLEN
AKSAM
2.5 lt su
Ara öğünlerde üzüm yedim

Plates Zor yaa ben fitness yaparken bir kere hocanın zorlamasıyla derse girmiştimde kısmen yapamamıştım yinede dersinsonuna kadar dayanmıştım :)

Back
X