Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı işler hayırlı sabahlar diliyorum :) ) sabah menum 2 yumurtali omlet 7 zeytin 1 kk peynir 1 domates 2 dilim tam buğday ekmeği 3 brdk çay içtim. Bonus Bonus canim valla ben o kuru yapiyorum arada su icee icee aci tatli tuhaf geldi tadi cydnz_1 cydnz_1 bu kür daha bir baska canım ama bayagi faydaliymis.Ben midemm döne döne yiyorum.Tatli ve tuzlu karistirmayi sevmem ondan herhal...

Bu arada evde oluşumun son günü yarın. Sadece kurabiye kaçamağı yaptım ama aklımda kısır var 2 gündür. O
Günaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı işler hayırlı sabahlar diliyorum :) ) sabah menum 2 yumurtali omlet 7 zeytin 1 kk peynir 1 domates 2 dilim tam buğday ekmeği 3 brdk çay içtim. Bonus Bonus canim valla ben o kuru yapiyorum arada su icee icee aci tatli tuhaf geldi tadi cydnz_1 cydnz_1 bu kür daha bir baska canım ama bayagi faydaliymis.Ben midemm döne döne yiyorum.Tatli ve tuzlu karistirmayi sevmem ondan herhal...
Bunu da deneyeceğim canım :)
Günaydın afiyetler olsun

Bu arada evde oluşumun son günü yarın. Sadece kurabiye kaçamağı yaptım ama aklımda kısır var 2 gündür. O

Bunu da deneyeceğim canım :)
Günaydın afiyetler olsun
Valla nette okuduguma göre canım bayagı faydalı lakin haftada sadece 2 gün yemeklerden önce yeniyor.

Selamın aleyküm hayırlı cumalar

fazla katılmıyorum kusura bakmayın çocuklarla gün akşam oluyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum sürekli bir kavga hali hakim evde

neyse kilo bildirimimi yapayım

kilo 92.8
Spor 120 dakikacik
:KK52:saygilar
Aleykum selamm canımm saygılar bizdennn :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

günaydınlaaar güzelleeeer ümit ederim tartı hepinizi mutlu edeeer:KK200:

kilo bildirim şeysii : 98.6

gramla yaa eksideyim yaa artıda geçen hafta kaç bildirmiştim hatırlamıyoruuum (her zamanki gibiii):KK30:
Günaydınn canımm valla ebn dün bugün pek bir mutluyumm reglken bile -1 kg verdim :halay::halay::halay::halay:Hala şişimm belkide dahada fazla verdim bilmiyorum.İnşallah tüm canlarımda musmutlu kilo vermiştir.Sizleri seviyomm kızlarr hep beraber bol eksilii günleree :21::21::21::KK73::KK73::KK73:

özledim seni kizz aaa baktim yoksun kaçamak yapılmış hee seni senii nasıl oldu oglusun iyi mi peki canım :KK66:
Bende ozledım cnm oglus ıyı cok sukur cnm sagol kacamak oldu ya olmazmı tuhh bana daha kontrole alamadım ama sana bırsey dıyım ekmegı sıfırlayınca hıc kacamak yapmadım ekmegı 1 dılımde yesem devamı gelıyor offf offf

Back
X