Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohoo çarşamba günüü canımm şimdiden yeni yaşların hayırlı olsun.![]()
Elifcim parti yapiyormuyuz.? Cuppa cuppa
sebehe kadar dens dens..![]()
Teşekkür ederim hepinizeElifcim bi parti yaparikta ben sık sık giremem evdeki gibi. Sanirim aksamlari bakarim bilemiyorum.
Simdiden yeni yasin hayirli olsun iyi ki dogdun diyim :)
yok kız hayat kırkından sonra başlar derler ya eskiler ben onlardan olucam gibi geliyo bana..bi büyüteyim çocukları hayırlısıylada....
Enemmm genee o pohaçalarrrya bana bak tatil için poğaça bi hafta öncemi yapılıro mesajını okumuştum bide bugun duygu denizi seviyo falan gittin sandım...
Enemmm genee o pohaçalarrr![]()
ya bana bak tatil için poğaça bi hafta öncemi yapılıro mesajını okumuştum bide bugun duygu denizi seviyo falan gittin sandım...
Yalan inanma :)))
Hep aynı hep aynı
Hahhaa valla tatlım beni gören deli diyordun sağlamm gülüyorum bazenHahaha kabus gibi.. :))
Öyle demeyeydin iyiydi ya :))) 40ına kadar bari o umutla yaşasaydı zeynep :)
Öyle demeyeydin iyiydi ya :))) 40ına kadar bari o umutla yaşasaydı zeynep :)
diyosunn...
ama ben daha senden ve özellikle fridadan romantiklik tiyoları alacadımkii olmadı bak şimdi..:)))
Simdi soyle oldu o gun yetistiremem diye seettim bide kv de fazladan maya vardi yaptim dondurucuya koydum.
Iyiki pogca yaptim he yeter daa gelmeyin ustume :))
Hehhhh bendee aynennn o düşündeyim yoldaşş helall olsunnAyyy bugun cok eglendim ve guldum.. Allahta sizi guldursun her ne muradiniz varsa versin.. amin.
isler artik pazartesiyi beklesin ammaaan :))
Cmarteai mesaimi olurmuss.. :)
Yenayi anladimda74FRIDA dan emin degilim be
Kendi diyodu aşkıda yedim diye
Ay gecen yazmiydi yine guzmuyduo biraz oyle bi kelebek hallerdeydi enisteylede misafir basmisti
![]()