kızlar topükte görünüyosunuz ama msj yazmıyosunuz...hadin nerelerdesiniz...topikimin delüsü de gelirim dedi 11 den sora yok kimse ortalarda
Tırın tırın tırınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heyyyyyyyt çekilin lan topiğin delüsü geldii...... laelaelaelaelae
Ahanda az önce 4 dilim normal ekmek arasına yapılmış 2 tane, sabah kavga olduğundan dolayı benimde,eşiminde yemediği ama bir kenarda bekleyen ve sabahtan beri gözümün hep üzerinde olduğu, şeytanımın sürekli git ye dediği o 2 tane kocaman ketçaplı,mayonezli,domatesli,biberli,sucuklu,kaşarlı mis gibi ama soğuk o tostu şeytanımı üzmemek adına yedimmmmmmmmmmmmmmmm:jeyyar: Pişmanmıyım diye sorarsanızzzz eşşşşeeeekkkkkleeerrr gibi pişmanımmmmmmmmm

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. ben ve eşim sitenin takipçisiyiz ve birlikte diyet yapıyoruz. ben onun adına bu gruba girebilir miyim ?? kendim için de 80+ ya giricem de :))
Gitme canım benim orda bu muhabbeti, bu motivasyonu, bu sıcaklığı bulamazsın iki iki dört kaydirigubbakcemile3 Gel aramıza kaynaş bizesırnaşık şey