Evet keşkeeeeBir dilim ekmeği yariya bölüp sandvic yapacagim hic aklima gelmezdi mesela. Keske bizde yiyip yiyip kg almayan tayfadan olsaydık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet keşkeeeeBir dilim ekmeği yariya bölüp sandvic yapacagim hic aklima gelmezdi mesela. Keske bizde yiyip yiyip kg almayan tayfadan olsaydık
Oldukça geç yemişsin:) geç mı kalkıyorsun?Kahvaltımı 12:45 de yaptım 3 dilim çok tahıllı ekmek ,menemen,5top peynir ,7zeytin yediklerim bunlar arkadaşlar çayı çok severim en az 5 çay bar. çay içerim![]()
o da doğru da tabi ilk günden planda değildi. ama dediğim gibi moralimi bozmadım.gayet guzel bir menu. Sonsuza dek poğaça yada borek yemeden yasayamayiz
afiyet olsun canım. akşamları muhakkak proteinli bir öğün olsun. tokluk hissi için.Muhteşem çarşamba başlangıç menümü yazayım :)
Kahvaltı resimde göründüğü gibi
Öğlen saat 15:00 gibi bir tabak taze fasülye, yarım dilim ekmek, yarım kase yoğurt bir iki çatal domates, salatalık
Akşam saat 20:40 Bir şeftali ve bir bardak tarçınlı süt
İş koşuşturmacasından böyle oldu. bu günde en sevindiğim limonlu yeşil çay içebilmem
Eki Görüntüle 2289985
ayyy tövbe yaaa ne diyom ben. bugün sersem gibiydim ya akşama kadar. kafam durdu. şimdi hatırladım. evet sabah banyoda tartıldım. ama ilk gün diye değil öylesine... 82.8 çıktımBu gun basladin diyete, tartılmışsındır diye düşünmüştüm:)
Sabah 7 de kalkıyorum 17 saatlik açlık programını uygulamaya çalışıyorumOldukça geç yemişsin:) geç mı kalkıyorsun?
Bundan sonra dikkat edersen bayramda 79 cok rahat gorebilirsin 3 hafta 'varbugün rahatsız olduğum ve 1 saat önceden haberli misafir geldiği için öğünlerimin saatleri de güzel olmadı. akşam geç yedim. öğlen geç yedim. neyse yoluna girer
20-25 dk önce 11 adet de kiraz yedim ek olarak menüye![]()
evet dikkatli yersem 79 olurumBundan sonra dikkat edersen bayramda 79 cok rahat gorebilirsin 3 hafta 'var
ben cuma tartilip baslamistim cnm :)) senin baslangicinda hayirli olsunAy heyecanliyim :) insallah saglikla veririz. 6 kg iyi benim icin. 5 de olur
Sabah 70 kg ciktim. Bu gun gayet iyi gecti
Sen tartildin mi
60kiloyum tartildin mi kuzum
biraz karbon agirlikli olsada ilk gun icin guzel cnmBismillah deyip Menu vereyim
1.gun kilo 70.00
Sabah
2 dl tb ekmegi ile tost
Oglen
Az bulgur pilavi
Kuru fasulye
Cacik
Ara
1 erik
1 albeni
Aksam
1 kase sut ve musli
Bu gayet guzel hali . Onceki yediklerimi anlayin gari![]()
sabah aksam guzel olmus fulyacim :))sabah 10.45
1 yumurtadan pastırmalı omlet
1 kk dan az sakızlı beyaz peynir
1 kk dan az otlu peynir
domates salatalık
2 tk tahin pekmez
1 dilim tbe
öğlen 15.45
2 iri kayısı
2,5 bol peynirli sigara böreği
ara
karpuz
akşam 19.45
ton balıklı, kinoalı, sebzeli, yeşillikli salata
yatana kadar 1,5 lt su
az sonra 1 kupa karışık bitki çayı
Asuuu süper tatlimMuhteşem çarşamba başlangıç menümü yazayım :)
Kahvaltı resimde göründüğü gibi
Öğlen saat 15:00 gibi bir tabak taze fasülye, yarım dilim ekmek, yarım kase yoğurt bir iki çatal domates, salatalık
Akşam saat 20:40 Bir şeftali ve bir bardak tarçınlı süt
İş koşuşturmacasından böyle oldu. bu günde en sevindiğim limonlu yeşil çay içebilmem
Eki Görüntüle 2289985
Bunu öğrenmek istemiştim, ben çok sık acıkıyorum öğleni beklersem kahvaltı en sevdiğim öğün kendimi durduramam ama senin listeleri takip ediceğim:)Sabah 7 de kalkıyorum 17 saatlik açlık programını uygulamaya çalışıyorum![]()
Mefkuş acıktım uyumaya çalışıyorum sabah kahvaltı yaparım artık :)ben cuma tartilip baslamistim cnm :)) senin baslangicinda hayirli olsun
biraz karbon agirlikli olsada ilk gun icin guzel cnm
sabah aksam guzel olmus fulyacim :))
Asuuu süper tatlim
Ama aksam kendini ac birakma ki sonra saldirma olmasin
Sen böyle dikat et haftada en az 2 kilo verirsin
Benimde kahvaltı en sevdiğim öğün.Kahvaltıdan vazgeçmiyoruz sadece biraz erteliyoruzBunu öğrenmek istemiştim, ben çok sık acıkıyorum öğleni beklersem kahvaltı en sevdiğim öğün kendimi durduramam ama senin listeleri takip ediceğim:)
Carsamba Menüm
13.00 - 14.00 falandi heralde
2 yumurtali 2 ince dilim pastirmali omlet
Peynir
Salata
21.45
Baharatli 1 kase yogurt
Ikindin mutfagi temizlemeye kalktim
Yemek yemek icin ara vermedim. gec olunca
Niyetim hic yememekti daynirim zannettim ama sonradan cok aciktim :))
Yogurt o yuzden gec
En azindan biraz bastirsin dedim
Ac uyumak guzel eksilerin habercisidirMefkuş acıktım uyumaya çalışıyorum sabah kahvaltı yaparım artık :)
Tabiki planlı bişey değildi gün iş durumları eve dönüş saati yüzünden böyle gelişti
Ekstre derken? Ben anlamadim nassil biseymisAranızda yeşilçay ekstresi kullanan var mı arkadaşlar ?Çay olarak tüketemiyorum.
Aksami kacta kapatiyosun cnmBenimde kahvaltı en sevdiğim öğün.Kahvaltıdan vazgeçmiyoruz sadece biraz erteliyoruz![]()