Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makarna da mis gibi kokuyo?yesem mi acaba rakibem??
İyi gefeler yorgun savaşçı geldi.
Bugün hiç bişey yapamadım desem yeri.
Çok çarpıntım ve baş dönmem oldu yatırdı beni.
Kalktığımdan beri vardı da önemseyip üstünde durmak istemedim.
Spora bile gidemedim.
merhaba kızlar. yürüyüşten geldim. yoruldum malum sıcakta var. dinleniyorum şimdi.
gecmis olsun tekrarlamaz insallah. Ama surekli oluyosa dahiliyeye git bence..
Erken yapmışsın yürüyüşü sıcakta geç olsa iyi olmazmı?
Beni sormuşsun bugün daha iyiyim çok daha az oldu. Aklıma geldikçe su içiyorum zorla
Mikemmel pazartesi zabahına norm enderle başlamış dislere boğulmuş olabilirim
Küfür falan ne ayıp şeyler öyle
Sen perayı diyne pazartesine böyle başla
En sevdiğim arabesk coverlar![]()
Selam. Desteginiz icin tesekkur ederim.
Ananem aksam eve döndü simdilik ilaçlarına devam et demisler. Kalp krizi riski orta derecedeymiş ama...
Bide ben bugun yasadiklarimi anlatmak istedim.
Sabah devlet hastanesine gittim. Babami eve cagirdim kizimin yaninda durdu.
Muayenede doktor bebek haftaya gore kucuk dedi hatta daha farkli sekilde. Kalp atisi yok bu haftada olmalıydı dedi. İki kez sordum yok dedi. Tabi ben ordan ciktim cok fena oldum. Bana dediki iki gunde bir bhcg baktir. Kese olusmus, bebek oluşmuş bhcg baktir diyo. Esimi aradim para bul bana ozele gidicem dedim. Kayınpederimde bulmuş geldim ondan para aldim. Ozel hastaneye gittim. Doktora hicbisi demedim. Normal kontrolmuş gibi gittim. Kadin kalp atimi baslamis deyince ben aglamaya basladim dedim devlette yok dediler gercekten var mi, dinletti bana varmış gercekten. Allah bu devlet doktorlarina azcik insanlık versin. Karindan görmüyorsun vajinal bak bchcg baktirmak ne alaka. Eve geldim yusrayla bi yattık daha yeni uyandik
Ya gece gece kafama taktigima bakın.kv gittik kedileri var bahceli ev bakıyo iste.bikac defadr kizimin eline cubuk veriyo hadi kediye vur diyo.Allah askina böyle oyun olur mu?ben de kibarca yok kızm hayvanlara vurulmaz onlar cici dedim.bu aksam bi defa aynisini dedesi yaptrms.yolda dönerken eşime bi daha böyle yaparlarsa sen uyar dedim.yok abartyrm yok bu kız cevresinde yanlislar görerek de büyüyecekmis.herkese mudahele edilmezmiz.sinir oldum gercekten.ben bu kıza hayvan sevgisi öğretmeye çalısrkwn karsmdaki tutuma bakin.ve burda ben bunu dile getirdgm icin suclu oldum.
canim saglik ocagi toksoplazma ve rubella testlerini yapmiyomus sanirim. Haftaya yusranin 2 yas asisi var zaten. O zaman gidip digerlerini yaotircam yapilamayanlari ozelde yaptiririmslm kızlar
dün 3 saatlik uykuyla işe gittim ruh gibiydim resmen. bugün biraz daha dinlendim. iş çıkışı pazar yaptım geldim. şimdi dinlenirken size bakayım dedim. sonra eşim gelir yemek yeriz. yemekten sonra da valiz yerleştirme işine bakarım. daha fermuarlarını bile ellemedim![]()
norm enderin mekanın sahibi şarkısını bende beğendim. bayaaa bayaaa diss atıyor iyi giydirmişbuarada ender benim akrabam olur
geçmiş olsun cnm anneannene. malesef bazı şahsiyetler yüzünden bütün meslek sahiplerinin adı çıkıyor bu her çalışma alanında böyle. herkes işinihakkıyla vicdanla Allah korkusuyla yapsa gül gibi yaşar gideriz. durumunun iyi olmasınada sevindim cnm. tahlillerini sağlık ocağındada baktırabilirsin hastaneye gitmek istemezsen. sonra sonucunu özeldeki druna gösterirsin
valla kusura bakmasınlar konu benim çocuğumsa herkese müdahale ederim. o ne biçim bir davranış şeklidir öyle çok şaşırdım. bence sen kendi bildiğini yap evladına doğruları göster hayvan sevgisi aşıla
bende beğendim. bayaaa bayaaa diss atıyor iyi giydirmişbuarada ender benim akrabam olur
![]()
gecmis olsun tekrarlamaz insallah. Ama surekli oluyosa dahiliyeye git bence..
Ben yine bugun çok bulanıyorum. Peynir domates sandvic yaptim suan yiyorum![]()
Benimde kilo alınca kollarimdaki uyuşmalar geri geldi elllerim hep uyuşuyor uzun süre araç surememeye başladım su çok icmelisin ben kizlarimida hep uyarıyorum ateş yukseltiyor susuzluk, tansiyon ve baş donmeside cabasiTansiyonum 1-2 aydır sık sık düşüyor. Halsiz kalıyorum başım çok dönüyor sürünüyorum.
Ben kiloya ve susuzluğa bağlıyorum.