Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 haftada 1,5 kg almışım :/Ortancada 9 kilo verdim bulantılarla hafiflediğinde de beyaz peynirli tosttan başka bişey yiyemedim bi süre.
Hosbuldum tşk ederimAmin Allah razı olsun cümlemizin evlatlarını inşa
inan kilomu bilmiyorum hiiç cesaret edip tartılmadım. Evet diyet yapmaya başladım ama emzirdigin için hemen bi acikma hissi geliyor ve tekrar sil başa geri dönüyorum.
Şuan 28 yaşındayım ve hep diyet yaptım çünkü çok fazla kilo almaya meyilli bi ypm var...Su aralar hiç bi giyim bana olmuyor hemen yoruluyorum bide en önemlisi önümüzdeki bahar ayında kardeşimin düğünü var ve bu kiloda asla düğüne gitmeyi düşünmüyorum.
Hayde bismilla deyip başlamak istiyorum sizlerle tabi oğlum küçük olduğu için sütümü çok fazla etkileyecek ağır bi diyet ypmsk ta istemiyorum.
karatay usulüne devammi :) afiyet olsunBugünkü menümude paylaşayim
Sabah
10.30 bir kahve iki ceviz
Kahvalti
11.30
Kıymalı iki yumurta , bir çay bardağı süt, 5-6 tane çiğ fındık, bir zeytin, iki kk peynir,
Ara kahve ,yeşil çay
Akşam
17.00
Bir tabak zeytinyağı taze fasulye, bir kase kese yoğurdu, yarım dilim şinitzel , iki kaşık pirinç pilavı, iki ceviz
Bol su, kahve , yeşil çay la devam edilecek
Evet canım karataya devam başka türlüsü bana yaramıyor :)karatay usulüne devammi :) afiyet olsun
Guzel menü afiyet olsun 2kask pilav az olmus:)7 .8 kasik yeseydin:)Bugünkü menümude paylaşayim
Sabah
Kahvalti
11.30
Kıymalı iki yumurta , bir çay bardağı süt, 5-6 tane çiğ fındık, bir zeytin, iki kk peynir,
Ara kahve ,yeşil çay
Akşam
17.00
Bir tabak zeytinyağı taze fasulye, bir kase kese yoğurdu, yarım dilim şinitzel , iki kaşık pirinç pilavı, iki ceviz
Ben erik kaynatiyorum. Allahim içi kipkirmizi harika görünüyor. İnşallah tadi da guzel olurda şifa niyetine içeriz :)) bu yazı yiyecek anlaminda ayri sevmeye basladim. Meyve çeşidi falan çok var. Kış meyvelerini pek sevemiyorum ben. Bide incir yiyebilsemkoyden bol bol meyve isticem annemlerden umarım getirebilirler
Bugünkü menümude paylaşayim
Sabah
Kahvalti
11.30
Ara kahve ,yeşil çay
Akşam
17.00
bende tazesini bekliyorum. Köyde daha olmamiş. İnsallah bayramda olurda getirirler
ben de taze incir yemek istiyorum. geçen hafta sormuştum 30 tl dedi. tabiki almadım.
ne güldürdün beni yaaGuzel menü afiyet olsun 2kask pilav az olmus:)7 .8 kasik yeseydin:)
Diyeti düşündüğün icin bence.beyin psikoljikmen yiyecekleri düşünüyo canım cekiyo normal olarak.düsünmemeye calis.yarın az yersen eksi olabilirsnkavun ve biraz leblebi yedim. az üzüm suyu eklenmiş madensuyu içtim. acaba reglim erken mi gelecek yaaa şüphe ettim. neden açlık hissediyorum![]()