Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün bir randevum vardı acele çıkmam gerekti. erken de kalkamadım gece geç yattım uyuyamadım falan. dünden bu yana wc ye tam çıkmadım. ödem de hissettim. dün 82.2 çıktım. dedim artıyım. bu kadar olmasa bile 81.8 veya 82 yimdir diye düşündüm.
bu sabah çok şiştim ama hemen tartıldım 83 çıktım şoka girdim :KK57: 30 dk sonra wc ye çıktım ayıptır söylemesi. tartı 82.8 gösterdi. yine çok ama mecbur birşeyler atıştırdım. evden çıktım. işimi halledince 1 saat yürüyüş yaptım su falan içtim biraz. eve gelip tartıldım 81.6 çıktım.
Sabah yürüyüş sonrası güzel eksi geliyor canım demekki ödemmiş..ki şu içmişsin bi şeyler atıştırmışsın ona rağmen epey eksilmişsin. Kalkar kalkmaz tartılmamak lazım zaten..

E eboe ellerine saglkncanm kilo veren gayret eden herkesi kutluyrm.100 gramla dereceye giremedm..yoldaym anneme gidiyrm.bi süreorda kalacam.ins tozutmam cuma günlerini kendime izin gunu sayyrm.diger günler menu yazmaya devam.bu arada. ISILDURU ISILDURU gecwn hafta nekadrdn nw kadar fark var??
Aslında bonus listeyi yaparken 100 gramı göz ardı edip dereceye ekliyordu:) ama 100 gr 100 gramdır ben eklemiyorum artık :)) zaten gram gram gidiyor

Slm kizlar
sabah az daha işe gec kaliyodum o yuzden tam tartilamadim
Ustumle falan aceleden bi ciktim tartiya ama dogru olmaz
En iyisi ben yarin tartilayim

Emek veren herkese cok tebrikler 👏👏👏👏

E eboe listeler icin eline saglik cnm
Ben girmiyim listeye
Çünkü bazen sabahtan giremiyorum
Eve gelincede bildirim saati gec oluyor

tatlım bence artık diyetisyen listesine uy ve sıkı başla. buraya hergün yazarsan tam motive olursun. düşünsene artık bir an önce 99 u görmek istemez misin :KK68: hayal değil ki görebilirsin :KK200:
tebrikler canım. eksilerin devamı gelir inşallah :dua:
canım geçen cuma kaçtın unuttum ama tebrikler. güzel başladın menülere :KK15:
geçen cuma kaçtın bilmiyorum ama sanırım eksisin. tebrikler
takip edersin tabiki de. bak sayfanın sağ üst köşesinde takip et butonu var onu tıkla. bildirimler düşer sana. hergün girersin buraya. inan arkadaşlıklar kurulunca bırakılmıyor. birbirimizi destekliyoruz.
tebrikler canım. devamını dilerim
hadi artık sen de bizimle diyete başla.
harika verirsin
canım bir yerden başlaman gerekiyor artık bence. ben 90 lara başladım başlayalı seni çok görmüyorum. aralarda gelip kilo bildirimi yapıyorsun. yani anladığım kadarıyla uzun süredir diyet yapmıyorsun. bir diyetisyene başlayıp hergün aktif olarak buraya menü yazıp motivasyonunu arttırabilirsin. denemek istemez misin ? kendine şans ver bence ve kendini erteleme :KK200::KK19:
güzel gidiyorsun tebrikler canım.

alkış :KK9:
Geçen hafta 83.5 tim canım
Pazartesi 84.5 tim
Geçen haftaya göre -300

Slm kizlar
sabah az daha işe gec kaliyodum o yuzden tam tartilamadim
Ustumle falan aceleden bi ciktim tartiya ama dogru olmaz
En iyisi ben yarin tartilayim

Emek veren herkese cok tebrikler 👏👏👏👏

E eboe listeler icin eline saglik cnm
Ben girmiyim listeye
Çünkü bazen sabahtan giremiyorum
Eve gelincede bildirim saati gec oluyor
Perşembe bildirim yapsan olmaz mı ki.. listeye geçen hafta eklemiştim seni çıkarmak istemiyorum.. çünkü kötü oluyo sonu biliyosun .. Sen bildirimleri perşembeden yapmalısın bence

sabah 10.00
2 taze incir
1,5 tk tahin
2 ceviz

öğlen 14.20
peynirli omlet
domates salatalık
2 adet küçük nohut köftesi

ara 16.30
1 kase az şekerli sütlaç bol tarçınlı

akşam 19.40
1 tabak etli taze fasulye
1 kase yoğurtlu yayla çorbası (pirinci yok denecek kadar azdı)
1-2 dilim domates salatalık
4-5 çatal pancar turşusu
1 dilimden az ekşimaya siyez ekmeği

yatana kadar 2 lt su
akşam 1 kupa bitki çayı içerim

1 saat yürüyüş

sabah 10.00
2 taze incir
1,5 tk tahin
2 ceviz

öğlen 14.20
peynirli omlet
domates salatalık

ara 16.30

akşam 19.40
4-5 çatal pancar turşusu

yatana kadar 2 lt su

1 saat yürüyüş
Tahin bende pek severim iyi o kadarla durabilmişsin ben başlayınca kendimi durduramiyorum

Tahin bende pek severim iyi o kadarla durabilmişsin ben başlayınca kendimi durduramiyorum
ben de çok severim ama dikkatli koydum. incirleri doğradım. üstüne tahini ekledim. en üste de cevizleri parçalayıp koydum :KK76::dondurma:
bengisu022 bengisu022 canım pazartesi sabahı 84.7 idim çok ödem vardı ve hala wc sorunumu çözemedim karbonhidrat resmen kitledi metomu
böyle güzel menülerle gidersen toplarsın canım. wc sorunun için aktardan sinameki al. evde kahve öğütücün varsa sinameki yapraklarını toz şeklinde öğüt. makinan yoksa aktardan rica et öğütsün. yemekle beraber herhangi bir öğünde öğütülmüş toz sinamekiden dolu 1 çay kaşığı ye. yemekle alacaksın ama ben yemeğin hemen ardından yiyordum. bağırsaklarını boşaltıyor. tertemiz oluyorsun.

Evet canım haftalık toplam spor dksı
tmm cnm bildiririm bi daha
Geçen hafta 83.5 tim canım
Pazartesi 84.5 tim
Geçen haftaya göre -300
ekside olman güzel canım
sabah 10.00
2 taze incir
1,5 tk tahin
2 ceviz

öğlen 14.20
peynirli omlet
domates salatalık

ara 16.30

akşam 19.40
4-5 çatal pancar turşusu

yatana kadar 2 lt su

1 saat yürüyüş
Afıyet olsun canım

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11k
Yarım kase yoğurt
Salatalık
Domates
1 kk beyqz peynir
1 dilim tbe
1 bardak süt
6 zeytin

Aralar saatleri hatırlamıyorum
Birer porsiyon kiraz
2 gevrek
1 kase yoğurt
Salatalık

Saat 18
Orta şekerli kahve

Akşam 19
1 kepçe yoğurt çorbası
5 kaşık patlıcan güveç
1 kase salata
1 dilim küçücük salatalık turşusu

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok

Perşembe bildirim yapsan olmaz mı ki.. listeye geçen hafta eklemiştim seni çıkarmak istemiyorum.. çünkü kötü oluyo sonu biliyosun .. Sen bildirimleri perşembeden yapmalısın bence
O aklima gelmemisti 😅 uyuyup kalmasam sorun olmaz da...
Duruma göre bakariz cnm

Slm kizlar

Ilk is haftasini geride biraktik cok sukur. Bugun dikkkat edeyim dedim ama ipin ucunu birakinca geri donuste baya zorlandim. Hafta sonu biraz daha dikkat edip toparlanip pazartesiden itibaren biraz daha duzene girerim insallah.

Gunahiyla sevabiyla uzun zaman sonra menu paylasayim

07.30 2 haslama yumurta domates salatalik maydanoz dereotu 1 dlm peynir 2 sivri biber
12.15 1 kase corba tas kebabi (azicik koymuslar) firin sutlac (kucuk kaselerde)
16.15 eve gelince cok aciktim 2 dlm kepek ekmegine 1 dlm peynir koydum yedim yaninda sade kahve
19.30 1 kase mercimek corbasi 1 tabak patlican yemegi 1 kase cacik 1 dlm kepek ekmek

Pazar gunu annem donecek izmire babamin ayak parmaginda uzun zamandir yara vardi ayni zamanda seker hastasi. Enfeksiyon parmak kemigini eritmis. Parmagini alacaklarmis. Ondan erken donmek zorunda kalacak. Insallah sadece parmakla kalir ayaga sicramaz. Bu ara biz ne kadar planlar yapsakta Allah sizin planiniz degil benim planim isler diyor. Nasip diyelim ne yapalim. Pazar gunu annemi arabaya bindirip kv yanina gitcez duzceye gelirken onuda getircez insallah. Yarinda temizlik gunu olur. Benden haberler boyle iste. Sizler iyisiniz insallah.

Slm kizlar

Ilk is haftasini geride biraktik cok sukur. Bugun dikkkat edeyim dedim ama ipin ucunu birakinca geri donuste baya zorlandim. Hafta sonu biraz daha dikkat edip toparlanip pazartesiden itibaren biraz daha duzene girerim insallah.

07.30 2 haslama yumurta domates salatalik maydanoz dereotu 1 dlm peynir 2 sivri biber
16.15 eve gelince cok aciktim 2 dlm kepek ekmegine 1 dlm peynir koydum yedim yaninda sade kahve
19.30 1 kase mercimek corbasi 1 tabak patlican yemegi 1 kase cacik 1 dlm kepek ekmek

Pazar gunu annem donecek izmire babamin ayak parmaginda uzun zamandir yara vardi ayni zamanda seker hastasi. Enfeksiyon parmak kemigini eritmis. Parmagini alacaklarmis. Ondan erken donmek zorunda kalacak. Insallah sadece parmakla kalir ayaga sicramaz. Bu ara biz ne kadar planlar yapsakta Allah sizin planiniz degil benim planim isler diyor. Nasip diyelim ne yapalim. Pazar gunu annemi arabaya bindirip kv yanina gitcez duzceye gelirken onuda getircez insallah. Yarinda temizlik gunu olur. Benden haberler boyle iste. Sizler iyisiniz insallah.
Gecmis olsun canim insallah en hafif sekildegecer

Slm kizlar

Çok geçmiş olsun canım babana acil sifalar dilerim umarım hafif bir şekilde atlatır büyümez sıkıntısı

Günaydım
take_example-gif.1319404

Back
X