• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de hazırlanıp çıkayım ..
Evde hiç peynir kalmamış.. bi aliveris yapıp eve geçeyim..
Ev de işler var haftasonu tam off geçirdim 😁 ne iş ne yemek yaptım .. tabiii bı katyam olmadığı için prensesligim kısa sürdü.😁

Herkese mutlu günler 😘

Son düzenleme:
Ameliyattan sonra duzelmedimi WC sorunun

7 ler çok az kalmış fulya .. ha dediğin an kapıda :)

evet düzelmişti canım. ama 3 gündür sıkıntılı. sanırım karbonhidratlar yaptı. sabah dışarı çıktım yürüdüm. bir işim vardı onu hallettim. eve geldim hala tık yok.

aslında öyle kapıda. ama bu ara kıpırdadığım yok. bayrama kadar 7 lere ulaşsam ne güzel olur.

evet düzelmişti canım. ama 3 gündür sıkıntılı. sanırım karbonhidratlar yaptı. sabah dışarı çıktım yürüdüm. bir işim vardı onu hallettim. eve geldim hala tık yok.

aslında öyle kapıda. ama bu ara kıpırdadığım yok. bayrama kadar 7 lere ulaşsam ne güzel olur.
Hala raporlumusun ?

Fulya kefir mayaliyomusun ?
Benim canlı kefir tanelerim vardı senelerdir kullandığım ..
Onlar meğerse ölmüs bozulmuş ve ben o haliyle mayalayip içiyordum ..
Bozulunca yararlı bakteri yerine zararlı bakteri uretiyormus .. ay ne fena oldum bilsen.. attım hemen ..
Bir daha da kendim mayalamiycam şimdilik kararım ..
Çünkü bakım,işlem vb yapmak gerekiyormuş belli periyotlarda .. ben hiç öyle yapmiyordum..

Senin de varsa haberin olsun diye dedim..

Hala raporlumusun ?

Fulya kefir mayaliyomusun ?
Benim canlı kefir tanelerim vardı senelerdir kullandığım ..
Onlar meğerse ölmüs bozulmuş ve ben o haliyle mayalayip içiyordum ..
Bozulunca yararlı bakteri yerine zararlı bakteri uretiyormus .. ay ne fena oldum bilsen.. attım hemen ..
Bir daha da kendim mayalamiycam şimdilik kararım ..
Çünkü bakım,işlem vb yapmak gerekiyormuş belli periyotlarda .. ben hiç öyle yapmiyordum..

Senin de varsa haberin olsun diye dedim..

evet. kefir mayalıyordum canım. ama uzun zamandır ara verdim. buzdolabında mayalanmadan 15 gün su veya sütün içinde durabiliyor. uzun süre mayalamazsan benim gibi az su koyup derindondurucuya koyuyorsun. orada yıllarca kalabiliyor. eylül gibi mayalamaya başlarım ben de.

Selam telefonum bozuk gelemiyorum. Laptoptada yusra rahat vermiyo.
Bugun sabah saglik ocagina gittik. Yusra aşı oldu. Bende kan verdim.
Ama tansiyonum 12 8 geldi dikkat et dedi.
Persembe cok bas agrim olmustu. Onceki gubde uyandigimda sol gozum bulanik goruyodu. Tedirgin oldum biraz dikkat etcem. Kgda aldim.odem olabilir. 88.5 bu sabah

Bengisu ve isilduru rekabeti hee 😁

Güzel olmuş... Başarılar diliyorum ama ben uzulerek oyumu toprak çeker diyerekten isildurudan yana kullanıyorum 😄👍
Bakalım bakalım neler olacak ..
Demek öyle yenacm??ben de benden taraf olursun sanmistm?aşk olsun:( ama pisnan olacaksn canm.isilduruyu duman edecem haberin ola.gerci hic bisey yapmadan bile adymnn sicaginda :ruh:eririm

Selam telefonum bozuk gelemiyorum. Laptoptada yusra rahat vermiyo.
Bugun sabah saglik ocagina gittik. Yusra aşı oldu. Bende kan verdim.
Ama tansiyonum 12 8 geldi dikkat et dedi.
Persembe cok bas agrim olmustu. Onceki gubde uyandigimda sol gozum bulanik goruyodu. Tedirgin oldum biraz dikkat etcem. Kgda aldim.odem olabilir. 88.5 bu sabah

geçmiş olsun canım. dikkat et beslenmene.

sinirim bozuldu :KK43: bugün kan vermiştim değerlerimi bir kontrol edeyim diye. bir kısmı çıkmış. demir daha da düşmüş :kızgın: offf Allahım yaaa :kızgın: hemogramımda ve diğer kan değerlerimde bir sürü düşüş var. bazıları da yarın ve yarından sonra çıkacak :KK61:
ben de diyorum ne bu halsizlik yorgunluk :KK42:

sinirim bozuldu :KK43: bugün kan vermiştim değerlerimi bir kontrol edeyim diye. bir kısmı çıkmış. demir daha da düşmüş :kızgın: offf Allahım yaaa :kızgın: hemogramımda ve diğer kan değerlerimde bir sürü düşüş var. bazıları da yarın ve yarından sonra çıkacak :KK61:

Ameliyat geçirdiğin için normal değil mi fulya? Kanama olmadımı ameliyat sonrası?

Valla bende tam ameliyat yüzündendir günde ikinkez demir hapını iç diyecektim bende hergun kullanıyorum 5 yıldır

Slm kizlar

Cumartesi temizlik yaptim koltuklari vs de yikadim cok yoruldum. Pazar gunu annemi garaja birakip duzceye gectik. Aksam gec vakitte donduk. Sabah ise git gel derken anca gelebildim.

Gecmis olsun canim insallah en hafif sekildegecer
Çok geçmiş olsun canım babana acil sifalar dilerim umarım hafif bir şekilde atlatır büyümez sıkıntısı
Günaydın

Bulamiyorum Bulamiyorum Allah şifa versin babana
Bulamiyorum Bulamiyorum Çok geçmiş olsun üzüldüm bizde yarayla uğraşıyoruz gerçekten zor süreçler.

İnş daha ilerlemez bununla kalır.

Bu zorlukları duymak işe yarasaydı keşke.

Şeker hastası olma ihtimallerimizden korksaydık.
Bulamiyorum Bulamiyorum hasibe cok gecmis olsun cnm ins. Ilerlemeden mudahale edilir
Ay evet hasibeyi düşünüp büşrayı etiketlemişim. Bulamiyorum Bulamiyorum Geçmiş olsun canım babana
Bulamiyorum Bulamiyorum babana cok gecmis olsun.ins tedavisi kolay olur.bonus lutfen toparlan menu paylas kendine eziyet etme.hayatmzıkilomuza endekslemeyelim.gayret edip verelim veremiyorsak da hayata küsmeyelim.insanlar bi organi olmadan hayatini devam ettiriyo.kolsuz elsiz bacaksz yasayanlar var.dedem 8 yıl bi bacagi olmadan yasadi.ama hayati kaldigi yerden devam ediyrdu.fazrzedelim ki bizim kilomuz da hastaligimz.kilomuzla mutlu olmayı öğrenelim

Bulamiyorum Bulamiyorum babana geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Babam bugun yine dr gitmis. Enf. Doktoru renkli dopler usg istemis bakalim ne cikacak sonucu. Sanirim antibiyotik takibiyle tekrar degerlendirip durumuna gore amputasyon karari verecekler.

Gecmis olsun cnm. Ameliyat sonrasi toparlama surecindesin. Umarin en kisa zamanda normal degerlerine kavusursun

Demek öyle yenacm??ben de benden taraf olursun sanmistm?aşk olsun:KK43: ama pisnan olacaksn canm.isilduruyu duman edecem haberin ola.gerci hic bisey yapmadan bile adymnn sicaginda :ruh:eririm
Vuvvvv demek beni duman edecen kız Bengisu hiç güleceğim yoktu çok yaşa emi :KK70: :KK70: :KK70:

📣📣 BU HAFTANIN SIKI REKABETİ 📣📣

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

bengisu022 bengisu022 vS ISILDURU ISILDURU

Aradaki fark yüzdeyle hesaplanıcak 😍

Her türlü yoldan kazanmaya gidebilir kışkırtma çirkefleşme hiç çekinmeden yapılabilinir.

Not: cuma gelmeden eksi olunsa bile eksi iması yapılmıycak süprüzü kaçmasın diye.

Demek supruzu kaçmasın bonus ,cirkeflesmekte serbest o vakit seni kimle kapiştirsak acep eboe mi desem mefkurem mi yada herikiside gözüne kestirdigin bir baskasida olabilir hür iradenle seç bonus seç :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Demek supruzu kaçmasın bonus ,cirkeflesmekte serbest o vakit seni kimle kapiştirsak acep eboe mi desem mefkurem mi yada herikiside gözüne kestirdigin bir baskasida olabilir hür iradenle seç bonus seç :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Şu haftayı atlatayım bir iyi olayım mefkuşa bıyık buracağım

bengisu022 bengisu022 ben seni dutuyorum bebem :KK8:

images-6.webp

Valla bende tam ameliyat yüzündendir günde ikinkez demir hapını iç diyecektim bende hergun kullanıyorum 5 yıldır
haftada 3 gün sabah akşam içmeye karar verdim.
çok uzun süreli kullanmak da iyi değil ama. bence kahveyi çok içme demir sorunun varsa. koyu çay aynı şekilde. demir içeren besinlere ağırlık ver. yoluna girer. benimki sağlık sorunumdan kaynaklıydı.
Gecmis olsun cnm. Ameliyat sonrasi toparlama surecindesin. Umarin en kisa zamanda normal degerlerine kavusursun
amin canım. sabretmem gerek.
Vuvvvv demek beni duman edecen kız Bengisu hiç güleceğim yoktu çok yaşa emi :KK70: :KK70: :KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Back
X