• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haftada 3 gün sabah akşam içmeye karar verdim.
çok uzun süreli kullanmak da iyi değil ama. bence kahveyi çok içme demir sorunun varsa. koyu çay aynı şekilde. demir içeren besinlere ağırlık ver. yoluna girer. benimki sağlık sorunumdan kaynaklıydı.
amin canım. sabretmem gerek.

:KK70::KK70::KK70:
Sürekli kullanmak böbreği dalağı yorar diye bir yerde okumuştum bende bir üzüldüm koştur koştur çift dal yapmış bir Dr buldum ikisine aynı anda baksın diye şükür bir şey çıkmadı sıkıntı yok adet döneminde iki tane normal zamanda günde bir tane icebilirsin dedi öyle devam ediyorum
Ben hamileyken Dr da garibine gitmişti bu kadar takviyeye karşı bu kadar demir depolarinin boş olması ileri tetkikler istedi Akdeniz anemisinden şüphelendi şükür oda temiz çıktı benim reglim çok geliyor bence tek sebep o

Tribine kahve bandigim 😍

Nasılsın mefkurecim
Calisma hayatın nasıl gidiyor yogunmu program?
baya yoğun yorucu cnm
Bide unutkanligim, konsantre problemim var
O beni zorluyor biraz
Kuruyemisi artirdim bide takviye aliyorum

Seninle pazar kahvelerimizide ozledim 😍😍😍
Tunaydin canolar çok yorulmuşum dünkü gezide her yerim ödem oldu gene su az içtim e birazda yoruldum eve gelince de camasir bulaşık derken mangalda yaktik malum bulaşıklar o sebep yarına toparlarim kendimi Bonus Bonus sürpriz olsun dediği için kilo bildirimi cumaya saklıyorum bengisu022 bengisu022 canım huhuuu bilmem anlatabildim mi? :KK70: :kahve:
seninde bünyen ödeme cok musait heralde degilmi isilcim

Bu arada bende seni tutuyom :))
Slm hatunlar nasılsınız
Sıkıntılı bikac gün geçirdim
Hastane postane isleri
Çok şükür bugün herşey yoluna girdi
Artık burdayim
gecmis olsun cnm hayirdir
Eki Görüntüle 2293575
Kontrol tartım
-100
Düzensiz yemelerim oldu can sıkıntısından
Su doğru dürüst içemedim
O yüzden iyi diye düşündüm
haftaya artisiz baslamak buyuk avantaj tatlim
merhaba kızlarrr
cuma 81.6
bugün 82 (wc yok)
bence kacamaklarinda etkisi vardir :))
Ben de hazırlanıp çıkayım ..
Evde hiç peynir kalmamış.. bi aliveris yapıp eve geçeyim..
Ev de işler var haftasonu tam off geçirdim 😁 ne iş ne yemek yaptım .. tabiii bı katyam olmadığı için prensesligim kısa sürdü.😁

Herkese mutlu günler 😘
bende haftaici hic bisey yapamıyorum artik cnm cok yorgun oluyorum
Selam telefonum bozuk gelemiyorum. Laptoptada yusra rahat vermiyo.
Bugun sabah saglik ocagina gittik. Yusra aşı oldu. Bende kan verdim.
Ama tansiyonum 12 8 geldi dikkat et dedi.
Persembe cok bas agrim olmustu. Onceki gubde uyandigimda sol gozum bulanik goruyodu. Tedirgin oldum biraz dikkat etcem. Kgda aldim.odem olabilir. 88.5 bu sabah
kuzum basladinmi listene
Tansiyon problemi olmamasi icin dikkat etmen lazim
sinirim bozuldu :KK43: bugün kan vermiştim değerlerimi bir kontrol edeyim diye. bir kısmı çıkmış. demir daha da düşmüş :kızgın: offf Allahım yaaa :kızgın: hemogramımda ve diğer kan değerlerimde bir sürü düşüş var. bazıları da yarın ve yarından sonra çıkacak :KK61:
ben de diyorum ne bu halsizlik yorgunluk :KK42:
cok normal tatlim o kadar kanaman oldu
Sen zaten ne yapman gerektigini bilirsin :))

baya yoğun yorucu cnm
O beni zorluyor biraz

kuzum basladinmi listene
Aklin yolu bir mefkurem bende olsam beni tutarım :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :confused:

Sürekli kullanmak böbreği dalağı yorar diye bir yerde okumuştum bende bir üzüldüm koştur koştur çift dal yapmış bir Dr buldum ikisine aynı anda baksın diye şükür bir şey çıkmadı sıkıntı yok adet döneminde iki tane normal zamanda günde bir tane icebilirsin dedi öyle devam ediyorum
Ben hamileyken Dr da garibine gitmişti bu kadar takviyeye karşı bu kadar demir depolarinin boş olması ileri tetkikler istedi Akdeniz anemisinden şüphelendi şükür oda temiz çıktı benim reglim çok geliyor bence tek sebep o

o zaman dediğim gibi, demir emilimini engelleyen besin ve içeceklerden uzak durup, emilimi artıran (c vitamini içeren) ve demir içeren besin ve içeceklere ağırlık vereceksin. ömür boyu demir takviyesi kullanamazsın.
komşumuz var bayan akdeniz anemisi. doktor kaç yıl önce demir kullanmayacaksın demiş. uzun süreli kullanımı zararlı demiş. zaten yıllardır içmişsin demiş.

ben de 1 yıldan fazladır kullanıyorum. daha da kullanacağım bir süre. ama kan değerim normale gelince bırakacağım. beslenmeme dikkat edeceğim.

o zaman dediğim gibi, demir emilimini engelleyen besin ve içeceklerden uzak durup, emilimi artıran (c vitamini içeren) ve demir içeren besin ve içeceklere ağırlık vereceksin. ömür boyu demir takviyesi kullanamazsın.
komşumuz var bayan akdeniz anemisi. doktor kaç yıl önce demir kullanmayacaksın demiş. uzun süreli kullanımı zararlı demiş. zaten yıllardır içmişsin demiş.

ben de 1 yıldan fazladır kullanıyorum. daha da kullanacağım bir süre. ama kan değerim normale gelince bırakacağım. beslenmeme dikkat edeceğim.

Ciger ye ciger :confused:

Kız bunu benim ufaklık söylüyor sürekli, yakında 5 yaşında olacak inşallah ,bütün gün ağzında hele hele minnoş minnoş minnoş diyor nerden duyduysa :KK70: sen nerden duydun belki aynı yerdir o hatırlamıyor bari sana sorayım

Hele minnoş derken kusar gibi denicek

Bunu da düşündüm ama birincisi kahve seviyorum ikinciside metomu çok hızlandırıyor kahveyi ve demir hapını kesince kilo alıyorum bunuda deneyerek öğrendim bende şaşırdım

baya yoğun yorucu cnm
O beni zorluyor biraz

kuzum basladinmi listene

kan tahlili yaptır bence. b12 düşmüş olabilir. omega3 de konsantrasyon sorununa iyi geliyor.
evet tabi karbonun da etkisi var. ama gerçekten wc de yok. inşallah yarın çözülür.

ben de tabi beslenmeye dikkat ve takviyelere devam :işsiz:

Bunu da düşündüm ama birincisi kahve seviyorum ikinciside metomu çok hızlandırıyor kahveyi ve demir hapını kesince kilo alıyorum bunuda deneyerek öğrendim bende şaşırdım

evet kahve metabolizmayı hızlandırıyor. ama metabolizmayı asıl hızlandıran şey su ve protein :super:bence bunlarla çözersin meta hızı sorununu.
doktor bana dedi ki her
ne kadar demir hapından aralıklı içsen de kahveyi çayı yoğurdu sütü yine de demir emilimini engellemek için direniyorlar :KK43:

Back
X