• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim mefkurem
Aldım diye düşünüyorum, senin gibi kolayda veremiyorum ben, ne yapacam bilmiyorum:KK43:
Kacamak yaparsam bende veremem cnm 😅😅😅
Benim menuleri baskasi yapsa 2 misli verir

Tuuu tuuu masallah diyim kendime 😂😂😂
Bu cuma 3 hafta olacak tatli cukulata hamurisi yemeyeli
Basta tabiki zor oluyor, hala da arada tutuyor
Cnm cok tatli istiyor
Bi amann bosver ye gitsin diyorum
Diger tarafim sabret kilo verecen diyor :))
Darisi inş. Sana olsun 💕💕💕

Kacamak yaparsam bende veremem cnm 😅😅😅
Benim menuleri baskasi yapsa 2 misli verir

Tuuu tuuu masallah diyim kendime 😂😂😂
Bu cuma 3 hafta olacak tatli cukulata hamurisi yemeyeli
Basta tabiki zor oluyor, hala da arada tutuyor
Cnm cok tatli istiyor
Bi amann bosver ye gitsin diyorum
Diger tarafim sabret kilo verecen diyor :))
Darisi inş. Sana olsun 💕💕💕
Maşallah 🧿 ben sıfır şekerle 40 gün diyet yapıyorum 5 kg gidiyor. Ondan dedim
Spor yapıyor musun

ekside olman guzel cumaya artar insAllah eksin. Cnm
wc problemin varsa cok normal ekside bile olabilirsn cnm
cok gecmis olsun cnm aman dikkat et
gecmis olsun cnm insAllah duzelir değerlerin bi an once
gecmis olsun cnm insAllah hayrli haberler alirsnz cnm baban icin
cnm insAllah düzelir durum icini ferah tutmaya çalış zor biliorum ama kres en mantıklısı aslinda ama hayrlisi insAllah cnm 🤲 dualarım sizinle
su insulin cok sıkıntılı bisey cnm malesef 10 cok yuksek degil aslinda ama hesaplayinca direncin yok gözüküyor cunki Rabbim şifa versin inşAllah
insülin die yaziyor abla aclik glikoz la hesaplanio
geçmiş olsun canım
sanki biraz kacamakli olmus cnm kısır var kizartma var ama cok kötü degil afiyet olsun cnm
wc problemin surekli var mi cnm cok sıkıntı o durum

Afıyet olsun canım

kaçamaklarım da oldu sadece wc değil sebep canım. kısır fazla oldu. kızartma 1 yk kadardı. o yüzden zeytini 1 adet yedim. yumurta da haşlamaydı.

ameliyat öncesi wc sorunum çoktu. çok şükür sonrasında düzene girdi. daha iyiyim. ama nedendir bilmiyorum 5 gündür sorunlu. probiyotikle bitki çaylarıyla vs halletmeye çalışıyorum. mesela şimdi de bitki çayı içiyorum. gece yatmadan önce de probiyotik içeceğim yine.

Maşallah 🧿 ben sıfır şekerle 40 gün diyet yapıyorum 5 kg gidiyor. Ondan dedim
Spor yapıyor musun
Tek şeker degil cnm
Ekmegide arada yedim cogunlukla yemedim
Meyve de sırf wc icin arada
Siskinlik yapicak bakliyat bulgur falanda yemiyorum genelde

Spor yapmiyorum ama iş yerinde tüm gun ayaktayim, baya yorucu bi iş
Şu bikac gündür az calistim

Bütün bunlara ragmen gecen hafta 1 kilo gitti
Bide son 10 kiloyu nerdeyse 1 ay da aldim 🤐🤐🤐

Parkla olacak iş değil canım, mutlaka kreşe gitmeli, eşini ikna etmelisin.. Maddi olarak zorlayacaksa ilk etapta kızı götürmezsiniz.. hangi şehirde yaşıyodun? Oyun grupları da bakabilirsin.. Tv hayatından çıkınca zaten size yönelecek canım, sizin farkınıza varmaya başlayacak inşallah.. Ondan sonrası ilgiyle, sevgiyle hallolacak Allahın izniyle..

Lütfen kendini yıpratma.. Çok zor biliyorum ama inan düzelecek..
Bugün full dramlı gozyasili geçti ama Gorumcem geldi bayağı moral oldu sağ olsun
Oyun grubu buldum bitane önden para verme yok gitmek istediğin gin veriyosun parayı
1.5 saat etkinlik suruyo 35 tl makul ama
Sorun para değil eşim bakalım ikna olacak mi
Yusra da da tekrarlama yok. Bultak,bardak kule yapmaca daha 18 aylikken aldik hic basinda tutamadik. 22 aylikken basladi yapmaya
Oğlan onlara hiç merak durmuyo ve kaciyo bildiğin sıkılıp
Dalıp gitmeye alıştı tabi tv karşısında sıpa
canım moralini bozma. düzelir. kötüyü düşünme. yaşları zaten çok küçük. kızı kreşe göndermezsin. ana kuzusu zaten. oğlan da öyle. ama gelişimi için uygun fiyatlı bir yere gönderebilirsin. eşinle böyle konuş. ikna etmeye çalış. evet kreşler fiyatlı haklısınız. uygun bir yer bakalım falan de. aileden birileri de konuşsun ikna için.
bu arada sana linkini attığım yazıları da okursan. gaps tarzı beslenmeyi uygulayabilirsin. en azından paket ürün asla yedirme. şekeri sadece meyveden alsın vs.

geçmiş olsun canım.
Kvde gorumce de beğendi
Instada sayfası varmış Gorumcemle baktık o da çok beğendi
Eşim ne diyecek bilmiyorum canim
Paketli gıda şeker vs vermesin hiç canım şükür
O konuda rahatım
Birazını okuma şansım oldu inşallah okuycam kalani
Arkadaşlar, selamlar, sevgiler❤
Nasılsınız,inşallah herkes iyidir. Gelemiyorum buralara, çok bir neden sıralayamam, hayatın akışı her zamanki gibi inişli çıkışlı, oğlum üniversite sınavında iyi bir sonuç aldı, istediği üniversiteye ve bölüme girebiliyor çok şükür, mutluyuz. Okul tanıtım günleri, tercih dönemi derken zaman geçti. Aslında motive olmak için şartlar müsaittir, gelgelelim ben o motivasyon işini yakalayamadım, kilo işini koyverdim, tartıya neredeyse 1 aydır çıkmıyorum çünkü sonuçtan korkuyorum, yarın 1 ağustos bir başlangıç yapmak niyetim de var ama çok da umutlu değilim kendimden:KK43: böyle işte....
Hepfitim Hepfitim son sayfalarda oğlunla ilgili sıkıntıları okudum, Rabbim şifa versin, söylenenleri uygularsanız kısa sürede çözüme ulaşacağınıza inanıyorum,anneler her güçlüğün altından kalkar Allahın izniyle, sana bu süreçte, güç, kuvvet, sabır diliyorum❤
Herkesi sevgiyle kucaklıyorum arkadaşlar😘😍
Allah razı olsun canım benim 😘
cnm insAllah düzelir durum icini ferah tutmaya çalış zor biliorum ama kres en mantıklısı aslinda ama hayrlisi insAllah cnm 🤲 dualarım sizinle
su insulin cok sıkıntılı bisey cnm malesef 10 cok yuksek degil aslinda ama hesaplayinca direncin yok gözüküyor cunki Rabbim şifa versin inşAllah
geçmiş olsun canım
sanki biraz kacamakli olmus cnm kısır var kizartma var ama cok kötü degil afiyet olsun cnm

Afıyet olsun canım
inşallah Canım
Allah razı olsun

Bugün full dramlı gozyasili geçti ama Gorumcem geldi bayağı moral oldu sağ olsun
Oyun grubu buldum bitane önden para verme yok gitmek istediğin gin veriyosun parayı
1.5 saat etkinlik suruyo 35 tl makul ama
Sorun para değil eşim bakalım ikna olacak mi

Oğlan onlara hiç merak durmuyo ve kaciyo bildiğin sıkılıp
Dalıp gitmeye alıştı tabi tv karşısında sıpa

Kvde gorumce de beğendi
Instada sayfası varmış Gorumcemle baktık o da çok beğendi
Eşim ne diyecek bilmiyorum canim
Paketli gıda şeker vs vermesin hiç canım şükür
O konuda rahatım
Birazını okuma şansım oldu inşallah okuycam kalani

Allah razı olsun canım benim 😘
inşallah Canım
Allah razı olsun
Diyorum ya benim kızımda başlarda hiç oturmuyordu. Zamanla alıştı. Bultak arabanın arka kapağından dolduruyodu şekilleri. Bardak kule yapmak bi yana etrafa dağıtıyodu. Eylülden sonra bende oyun grubu düşünüyorum

kaçamaklarım da oldu sadece wc değil sebep canım. kısır fazla oldu. kızartma 1 yk kadardı. o yüzden zeytini 1 adet yedim. yumurta da haşlamaydı.
ameliyat öncesi wc sorunum çoktu. çok şükür sonrasında düzene girdi. daha iyiyim. ama nedendir bilmiyorum 5 gündür sorunlu. probiyotikle bitki çaylarıyla vs halletmeye çalışıyorum. mesela şimdi de bitki çayı içiyorum. gece yatmadan önce de probiyotik içeceğim yine.
İnsAllah bi an once duzene girer cnm bünyen normal aslında ameliyat falan derken bünye şaştı

Diyorum ya benim kızımda başlarda hiç oturmuyordu. Zamanla alıştı. Bultak arabanın arka kapağından dolduruyodu şekilleri. Bardak kule yapmak bi yana etrafa dağıtıyodu. Eylülden sonra bende oyun grubu düşünüyorum
Olmazsa degisik oyuncaklar alıp sabırla deniycem
Eşim oğlumun biseyi yok deyip durdu kabul etmedi oyun grubunu
Mecbur kendim yuklenicem
Dün gorumcemin kızla çok güzel oynadılar icime su serpildi
Oğlumun gerçekten iyi bi oyun arkadaşına ihtiyacı var
Bu da ben olmaya çalış cam

Günaydın hatunlar
Bugün perşembe ve tartıdan hiç umudum yok
Dün kahvaltı öğle hiçbişey yemedim
Gorumce ve kv geldi ikindi onların zoruyla saat 22 de 1 büyük kase topalak ve biraz karpuz yedim
Düzen gitti kabizim
Ama daha güçlüyüm dün bana çok iyi moral oldular
Önümüzdeki hafta inşallah toparlancam

Merhabalar

hergaf hergaf canım iyi olmana çok sevindim özellikle oğlanın istediği üniversiteye yerleşmesine ayrı bi sevindim .
Sağlıkla başarıyla mezuniyeti nasip olur umarım..
Özel universitemi peki? Hangi bölüm onu da merak ettim 😊

Beslenmenene gelince gercekten hazır olup istemek önemli ama onun için de buraya uğramak belki faydası olur yahut yürüyüş yapmak hani kiyamazsin harcadigin efora daha az yersin gibi..
❤️❤️❤️❤️ Kalplerde siraliyayim sana bir de öpeyim 😘😘

Hepfitim Hepfitim seni çok iyi anlıyorum ve çok üzüldüm gerçekten ....

Bir de eşine çok kızdım neden reddediyor ki kabullenmek hastalığın kesin tanısı demek degilki.. varsayım sadece.. olabilir , olmaması için çaba harcayacaksiniz anne baba olarak...

Bahsettigin oyun grubu makulmus..

Sana çok iş dusuyor uzun bir süreç belki ,sabır ve güç diliyorum...❤️❤️❤️

Son düzenleme:
Slm kizlar
Bugun misafirlerim var. Is arkadaslarim gelecek meryeme dis bugdayi yapcam. Aslinda yas gunu yaklasti yapasim yoktu ama ablalarina yaptim simdi ona yapmazsam haksizlik olur. Dogum gunundede duzcede olcaz nasipse. Bu yuzden burda dis bugdayi yapayim dedim duzcedede dogum gunu yaparim diye dusundum.

hayırlı olsun hasibecim. herşey yoluna girer.
Sagol cnm

Herşey gönlünüzce olsun canım şimdi taşınma telasida başlar üç çocukla Allah kolaylık versin inşallah

Sagol cnm. Esim orda is bulunca ev tasicaz hemen tasinmicaz. Simdi kayinvalidrmin yayina gitcem ben.

yani yaptirdigin kan testinde insilun hormonu diye bisey varmi onu merak ettim cnm :))
Ben gecen sene test yaptirdigimda sadece şekere bakip bisey yok dedi dr
Zaten burda insilun direnci falan onemsemiyolar
gözün aydin cnm

Sen beslenmeni duzelttinmi

Ben sizden ve 8. Takimdan gaza geldim yarin ne olursa olsun tartilcam ve baslicam bayramdan sonraya ertelemicem yarin oklavalarinizi hazirlayin benim icin

geçmiş olsun canım

Afıyet olsun canım
Sagol cnm

60kiloyum 60kiloyum canım kefirle ilgili saklama kosullarini bahsettigin şekil de yapıyordum ben de...
Benim bahsettiğim banyolama ve arada bakım yapmak gerekiyormuş ki canlı kalsın mayalar..
Face takip ediyorsan kefir kardesligi diye başlık var oradan bilgi alabilrsin ben kendi kefir tanelerimin resmini attım admine kesinlikle kullanma sağlığa zararlı dedi..
Onlar saklama mayalama dişin da bir çok işlem yapiyorlarmis bilmiyordum mesela ...

Günaydın hatunlar
Bugün perşembe ve tartıdan hiç umudum yok
Dün kahvaltı öğle hiçbişey yemedim
Gorumce ve kv geldi ikindi onların zoruyla saat 22 de 1 büyük kase topalak ve biraz karpuz yedim
Düzen gitti kabizim
Ama daha güçlüyüm dün bana çok iyi moral oldular
Önümüzdeki hafta inşallah toparlancam

Tabii ki güçlüsün .henüz bişey yok sadece önlem alınacak ❤️

Canım sen calisiyormusun?

Back
X