• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar k.b bildirimim gecikti cenaze işleri cok bozdu duzeni ne uyku var ne dinlenme dün gece hic uyuyamadim sicaktan sicakta beni artı çıkarıyor hasta gibiyim malesef tartımı da etkiledi çarşamba gunki eksimi kaybettim sabitim :KK43: aslinda muhtemelen eksideyimdir cunki wc ye cikamadim evde olmayinca yorgunluktan ellerimi şiş hissediyorum
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta: 80.6

Kızlar k.b bildirimim gecikti cenaze işleri cok bozdu duzeni ne uyku var ne dinlenme dün gece hic uyuyamadim sicaktan sicakta beni artı çıkarıyor hasta gibiyim malesef tartımı da etkiledi çarşamba gunki eksimi kaybettim sabitim :KK43: aslinda muhtemelen eksideyimdir cunki wc ye cikamadim evde olmayinca yorgunluktan ellerimi şiş hissediyorum
Basiniz sağolsun 😔 kim vefat etti ?

Buraya yazdın mı kuzum kimin cenazesi?

20190729_094654.webp

Geçen cuma ne dediydim ya hatirlamiyorum

Gittik beraber kaptanım da
Hiç anlamıyorum bu tavrini
kesin teşhis olmadığı çok üstünde durmamıştır. özel ilgiyle düzelir demiştir. bir de tabi ekonomik yanını düşünmüştür canım. tüm gün işte. çocuklar seninle kalıyor. onların her saatini eşinden çok sen görüyorsun. dolayısıyla sen daha endişe ediyorsun.
fotodan anladığım kadarıyla sen mayalama sürecinden sonra kefir tanelerinin tam temizliğini yapmamışsın. kefirleri süzüp taneleri içme suyuyla tertemiz olana kadar güzelce yıkayacaktın. fotoda hepsi yapışık görünüyor. ben her mayalama sürecinden sonra tertemiz olana kadar yani tanelere tek tek dökülene kadar yıkıyordum. sonra çoğunlukla içme suyuna koyup minik şişe içinde dolaba kaldırıyordum. istersen sütün içine de koyarsın. fotodakiler bir acayip olmuş.
o gruba baktım da bakım dedikleri bu işte.
saol cnm babannem vefat etti
yok cnm ya unutmuşum telaseden yazmayı cok Uzun süreli giremedim babannemvefat etti
başın saolsun canım. mekanı cennet olsun.

merhaba kızlarrr :KK200: wc yok yine :KK43: ve evet bugün regl yavaştan başlıyor. çok şişim. değildir demiştim önceki hafta ama bak regl öncesiymişim. o yeme atağım ondan olmuş. ayın 7 sinde bekliyordum regli ama bugün geliyor sanırım.

cuma 81.6
bugün 83

fark +1.4

Hayırlı cumalar

Geçen hafta 74.4
Bu hafta 72.4

Su kaybı olmalı 2 kilo verdiğimi dusunmuyorum

bi prenses annesi cenazeniz varmış başın sağolsun

bengisu022 bengisu022 haftaya seni tutuyorum tatlım ISILDURU ISILDURU ya göster gününü :KK4::KK70::KK70:

YENA YENA arada bi uğra ozleniyorsun
Basiniz sagolsun cnm Allah sabir versin
saolun kızlar Allah razı olsun
kesin teşhis olmadığı çok üstünde durmamıştır. özel ilgiyle düzelir demiştir. bir de tabi ekonomik yanını düşünmüştür canım. tüm gün işte. çocuklar seninle kalıyor. onların her saatini eşinden çok sen görüyorsun. dolayısıyla sen daha endişe ediyorsun.
fotodan anladığım kadarıyla sen mayalama sürecinden sonra kefir tanelerinin tam temizliğini yapmamışsın. kefirleri süzüp taneleri içme suyuyla tertemiz olana kadar güzelce yıkayacaktın. fotoda hepsi yapışık görünüyor. ben her mayalama sürecinden sonra tertemiz olana kadar yani tanelere tek tek dökülene kadar yıkıyordum. sonra çoğunlukla içme suyuna koyup minik şişe içinde dolaba kaldırıyordum. istersen sütün içine de koyarsın. fotodakiler bir acayip olmuş.

saol cnm Allah razı olsun
Merhaba kızlar gelemedim pek sabah 5 de tartıldım ama 4 saatlik uykuyla

Kilo bildirimim :113

Artım var ama ne kadar Bende bilmiyom
geçen hafta kactn ki cnm
Başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versin
saol cnm Allah razı olsun
merhaba kızlarrr :KK200: wc yok yine :KK43: ve evet bugün regl yavaştan başlıyor. çok şişim. değildir demiştim önceki hafta ama bak regl öncesiymişim. o yeme atağım ondan olmuş. ayın 7 sinde bekliyordum regli ama bugün geliyor sanırım.

cuma 81.6
bugün 83

fark +1.4
Haftaya eksiye gecersn cnm regl oncesi cok fark ediyor

Ben desenin dedigin gibi yapiyordum. Demekki bilmeden dogru seyler yapmisim :KK48:

Geçmiş olsun canım..
Ev dişin da olunca sabit gelmek bile başarı bence..
Özetle tebrikler öğretmenim 😘

Bak hasibecim.. faydalanalım derken daha fazla sağlığımızdan olmayalim
Tesekkur ederm canm.ben ce sen hemserini tebrik et onu tutuyordun ya beni bonusum tebrik eder hii suraya tripli bi surat birakıyorum

Canım çok geçmiş olsun kızına kilo sorun değil eve gidince tartilirsin bizimki birazda birbirimize gaz verme çabası kilom pazar sabahı 79.9 idi böyle giderse cumaya çok eksi görürüm diye düşünmüştüm ama çokta kötü değil sonucum bu günkü kilom 80.0 E eboe canimmm
Pazara gore iyi görünmese de cok iyi sonuc gormussun.tebrik ederm bu hafta ben menu yazacam sen de yaz yillardr 70lere hasretim

Back
X