- 25 Ekim 2018
- 3.786
- 6.807
- 158
GünaydinGünaydinnnnn
Mutlu, kacamaksiz haftasonlari olsun insallahhhhh
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydinGünaydinnnnn
Mutlu, kacamaksiz haftasonlari olsun insallahhhhh
![]()
Beynimize yanlis mesaj vermeyelim litfennnn
Ben listeye girdiysem benden korkmayin artikListeli mefguş kum saati mefguş sopasını yidiğim mefguş![]()
Mefkurem
Öyle selam ederim işte
(Çalgıcı karısı binnaz gibi olmadı inşallah )
haftada 1 kilo veriyosan daha ne olsun guzelimCok memnun oldum gercekten ,cok tesekkurler ederimKurallarınızı bilmiyorum listede ya da grupta kalmak icin .Umarim en kisa zamanda ögrenirim.Motivasyona cok ihtiyacim var uzun zamandir.Hizli kilo veremiyorum ben.Ne kadar ugraşsam da haftada 1 kg yi gecmez.Insallahh hepimiz hedef kilolarimiza ulasiriz insallahh
![]()
Bidaha arti gelirsen sopa nasil olurmus göricinnnn bonus hanimcim
Veeeee bu haftanın ışıl ışılı pıspırılı sarışını seni unuttuğumu mu sandın
2 Lİ REKABETTE ŞARTLARI ELVERİŞSİZ ve YARIŞA ASILAMAYAN RAKİBİNE RAĞMEN
UCUNU HİÇ BIRAKMAYAN ve -2 KİLOYU GÖREN @ISILDURU YU SAHNEYE ALIYORUZ
Kiz sen bi tam başlasan, arap ati gibi beni sollar geçersin
Canımsın bana bu kadar kibar olma içim parçalanıyor
Senle rekabet geçen hafta demiştin hani bilmem ki ne etsek
At kimin goşarmıyım sana yetişicem diye sence?
Hosgeldin hos sohbeti ve dostlugu olan bi grup burasi.zamanla sen de sever ve alisirsinCok memnun oldum gercekten ,cok tesekkurler ederimKurallarınızı bilmiyorum listede ya da grupta kalmak icin .Umarim en kisa zamanda ögrenirim.Motivasyona cok ihtiyacim var uzun zamandir.Hizli kilo veremiyorum ben.Ne kadar ugraşsam da haftada 1 kg yi gecmez.Insallahh hepimiz hedef kilolarimiza ulasiriz insallahh
![]()
karbonhidratDiyet degilde saglikli beslenmeye calisiyorum diyelim
3 hafta oncesine kadar cok fazla karbon tukettigim icin biraz arinmak istiyorum :))
tiroid var mı? kan değerlerinde düşüklükte olabilir. demir, b12, d vitamini vs düşüklüğünde de kilo vermek zor oluyor. ama haftada 1 kilo az değil bence.Cok memnun oldum gercekten ,cok tesekkurler ederimKurallarınızı bilmiyorum listede ya da grupta kalmak icin .Umarim en kisa zamanda ögrenirim.Motivasyona cok ihtiyacim var uzun zamandir.Hizli kilo veremiyorum ben.Ne kadar ugraşsam da haftada 1 kg yi gecmez.Insallahh hepimiz hedef kilolarimiza ulasiriz insallahh
![]()
Ne o tatlim daha karbona devammi
HAFTANIN YARIŞI
Bonus vS
Mefkurem
Ortadoğu ve balkanların ve almanyanın beklediği kapışma
Türkiye buna hazır mı bilinmiyor...
BİR YANDA TÜM ŞİŞKİNLİĞİ VE ELİNDEKİ SOMUNUYLA İFLAH OLMAZ ŞİŞMAN BONUS
BİR YANDA TECRÜBENİN DİBİNİ GÖRMÜŞ ve GEÇİRMİŞ AİLEMİZİN YEGANE KAPTANI BOYLU POSLU DİŞİ MEFKUREM
KİM KİMİ EZER GEÇER ? 🕶
ALTTA KALANIN ÖDEMİ NEREYE GİDER ?🕶
KAZANMAYA GİDEN YOLDA HER TÜRLÜ DİYET, SİLAH, AT VE BİR DOLU İĞNE SERBESTTİR.