Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnmCok geçmis olsun![]()
iyi akşamlar canımHerkese güzel akşamlar bu arada ⚘![]()
anldm cnm hayrlisi olsun o zmm bu bayramda boyle olurKasik agrom var daha 3 ay olmadi. Yol uzun degil canakkaleliyim ben. Ama bayramlasmak icin ghdilecek yer cok fazla hep köy yolu. Kizim gecen bayram hic durmadi evde tutamadik hep disarisini istedi. Bide esimin iznide azmış sanirim.. arabamizida sattik velhasil istanbulu beklicez bu bayram :'(
Kolay gelsin canım inşAllah ogrenir dedigin gibi ogrenmezse de sonra denersin her cocugun öğrenme yaşı farklıneyseki yusra emzik aramiyo artik. Sukurler olsun ne o, ne ben yipranmadik. Ay sonu 1 hafta 10 gun bezini cikarcam ogrenirse ogrencek. Ogrenemezse kisa 2.5 yasinda denerim. Her cpcuk erken ogrenmiyor. En azindan eylule kadar denemedim demem. Altina yaparsa da koltukla halilari yikatcam zaten![]()
Cok iyi ya ciddenPazar Menüm
10.45 civari
2 kş omlet
Peynir
2 - 3zeytin
1 kş domatesli biber kavurma
2 catal mantar kavurma
Bikac dil. Domates salatalik, roka
14.45
2 activa
3 pikan cevizi
18. 30
Yarim tb tavuk sote
Salata
19.30
1 kk ceddar peyniri
1 lokma beyaz peynir
Su 2.5 lt
Teşekkür ederim cnmCok iyi ya ciddenBen bu kadar yapamiyorum .Tebrikler
Seninde menun gayet guzel cnm sadece su az olmus birazSabah : 1 haslanmis tuzsuz yumurta,dom,sltlk,zeytin,roka,maydanoz,yarım simit ,çay sekersiz
Ara: Türk kahvesi
Ögleden sonra ; beyaz peynir bir parca,2 dilim karpuz,galeta 1
Ara : 1 bardak ayran
Aksam; 2 baget tavuk ,salata ,az ezogelin corba yarim dilim ekmek
Su bugün 1,5 litre ancak .spor yüzme oldu bugün .
Hic ruhum yok bezi birakirsa batacak her yer disari cikicaz gelecek falan denemiyorum dogru dürüstneyseki yusra emzik aramiyo artik. Sukurler olsun ne o, ne ben yipranmadik. Ay sonu 1 hafta 10 gun bezini cikarcam ogrenirse ogrencek. Ogrenemezse kisa 2.5 yasinda denerim. Her cpcuk erken ogrenmiyor. En azindan eylule kadar denemedim demem. Altina yaparsa da koltukla halilari yikatcam zaten![]()
Kac yasinda? Bencede bpyle rahat ama yazik popolari pisik oluyo. Bayramdan sonra 4 gun denedim olmadiHic ruhum yok bezi birakirsa batacak her yer disari cikicaz gelecek falan denemiyorum dogru dürüst![]()
Iyi aksamlar wc egitimini kara kara düşünenlerden biri de benim.bikac ay icinde ogretmeyi planliyorm.bir de eylul ekim gibi sutten de kesecem.bu surecleri yipranmadan atlatrz umarm gunduz baya azalttmistm ama bu aralar sadece süte sarmis durumda.san dişi agridigi icin yiyemiyo.varsa tecrubeleriniz önerileriniz paylaşn.
Bilmiyorumki :))) bizimkiler dusseldorftan antalyaya gittiler :)Mefkurem benim de gorumcem yarin almanyadan turkiyeye geliyo.senin kv ile ayni ucakta olmasnlar.
32 aylik olmusKac yasinda? Bencede bpyle rahat ama yazik popolari pisik oluyo. Bayramdan sonra 4 gun denedim olmadi
Yarindan itibaren o da baslicak insallahCok sevindim canim. Istikrarli olursan cok kisa surede aldiklarini geri verebilirsin. Sporlada destekle daha hizli yag yakarsin
90-100kiloyu gecmeyen obezligin ne oldugunu anliyamaz cnm
Karsidan soylemesi kolay geliyor
Yemeyiver verirsin demesi
Ama bence şu da bi gercek
Zayif kişiler gr lari dert ettikleri icin kilo almiyolar
Bize 3-5kilo çerez gibi geliyor
börek tatli falan yokmuydu
Baslangicin hayirli olsun cnm![]()
Gecmis olsun cnmMrblar kızlar napiorsnz ben hastalıkla cebellesiyorum başım kazan gibi burnumu sile sile bi hal oldumyqz günü de grip hic çekilmiyor sicak zatem berbat eşim arkadaşının düğününe gitti dedim benim halim yok bi de kimseyi tanımıyorum sen tek takıl bu seferlik yattik yeni kalktm mutfağa bakayım bi yemek ne yapabilirim
![]()
Gozun aydin cnm emzik olayini kolay atlatmaniza sevindim darisi bezin basina insallah. Zeynepte artik bezi birakti ara sira gece kaciriyor bu yuzden alarm kurup gece 2 kere tuvalete goturuyorum 10 da uyuduysa 2de kaldiriyorum bir de 7de (hafta ici ise gitmeden bakiyorum) bazen sabah namaza kalkinca alti islak oluyor yinede belli olmuyor gece isini tam cozemedi. Insallah gece alt islatmalari olmaz cunku esimin tarafinda bu rahatsizlik varneyseki yusra emzik aramiyo artik. Sukurler olsun ne o, ne ben yipranmadik. Ay sonu 1 hafta 10 gun bezini cikarcam ogrenirse ogrencek. Ogrenemezse kisa 2.5 yasinda denerim. Her cpcuk erken ogrenmiyor. En azindan eylule kadar denemedim demem. Altina yaparsa da koltukla halilari yikatcam zaten![]()
kac aylik cnm sutten kesmeyi bilemicem ama wc eğitiminde senin rahat sakin olman cok önemli sen stres oldukça oda korkuyor kaçırıyor ağlıyor benim tecrubemdd oyle oldu en azndan çocuğun hazir hissetmesi de onemli ben kizimi 2 yaşında alistirmak istedim olmadi hep kacrdi büyük tuvaletini bile kacrdi düşün evin heryerIyi aksamlar wc egitimini kara kara düşünenlerden biri de benim.bikac ay icinde ogretmeyi planliyorm.bir de eylul ekim gibi sutten de kesecem.bu surecleri yipranmadan atlatrz umarm gunduz baya azalttmistm ama bu aralar sadece süte sarmis durumda.san dişi agridigi icin yiyemiyo.varsa tecrubeleriniz önerileriniz paylaşn.
saol cnmYarindan itibaren o da baslicak insallah
Tesekkur ederim cnm ❤❤❤
Gecmis olsun cnm
Gozun aydin cnm emzik olayini kolay atlatmaniza sevindim darisi bezin basina insallah. Zeynepte artik bezi birakti ara sira gece kaciriyor bu yuzden alarm kurup gece 2 kere tuvalete goturuyorum 10 da uyuduysa 2de kaldiriyorum bir de 7de (hafta ici ise gitmeden bakiyorum) bazen sabah namaza kalkinca alti islak oluyor yinede belli olmuyor gece isini tam cozemedi. Insallah gece alt islatmalari olmaz cunku esimin tarafinda bu rahatsizlik varbu arada zeynep 38 aylik
Afiyet olsun canım guzel bence ogle aksama salata da eklesen daha iyi olur bence corbayi bi kepceye düşürebilirsn o zmnUzun zamamdan sonra menu paylasayim
Kahvalti 10.00
Eki Görüntüle 2295642
Ara 13.00 sade nescafe
Ogle 14.30 fasulye kavurmasinin yanindaki yogurtlu kabak pek anlasilmiuor diye yazayim dedim corbada tarhana
Eki Görüntüle 2295641
Ara 18.00 aksam namazindan sonra eve donelim dedik ordaki isleri anca topladik yemegi gec yedik evde olsaydim bu saatte aksam yemegi yerdim ama bugunluk boyle oldu
Eki Görüntüle 2295640
Aksam 20.00
Eki Görüntüle 2295639
Ara 23.00 sade nescafe