• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaayyyyyydınnnnn :KK200: :KK200: :KK200:

Mutlu huzurlu bir bayram öncesi olsun inşallah.

Akşam ani bir kararla sahilde piknik sofrasında buldum kendimi.
Diyetimi meze ettiler çay sofrasında :110:

Şimdi de anacığıma kahvaltıya gidiyorum ordan da spora inş.
İnsAllah cnm
Neler yedin ki yaristaydn unuttun mu 🙄
Afiyet olsun canım

20190805_102324.webp

Böyle olacağı belliydi
+1.6kilo :(
Hemen silkelendim inşallah devamı gelir

Yarindan itibaren o da baslicak insallah

Tesekkur ederim cnm ❤❤❤

Gecmis olsun cnm

Gozun aydin cnm emzik olayini kolay atlatmaniza sevindim darisi bezin basina insallah. Zeynepte artik bezi birakti ara sira gece kaciriyor bu yuzden alarm kurup gece 2 kere tuvalete goturuyorum 10 da uyuduysa 2de kaldiriyorum bir de 7de (hafta ici ise gitmeden bakiyorum) bazen sabah namaza kalkinca alti islak oluyor yinede belli olmuyor gece isini tam cozemedi. Insallah gece alt islatmalari olmaz cunku esimin tarafinda bu rahatsizlik var :KK43: bu arada zeynep 38 aylik

Bende problem yasamak istemiyorum. Baskiyla ogrenmesini istemiyorum. Bende cocukken kacirma yoktu. Genc kizken 1 kez evliyken 2 kez kacirma yasadim. Kardesimde de var. Gecen hafta gece kacirmis 23 yasinda :(

Güzel haftalar olsun hepinize arkadaşlar 😍 Bugün tartılınacagini bilmiyordum cuma ya saniyordum kilo bildirimini.Şu anda da tokum ve aksama kadar da disarda cook işlerim var.Cuma ya bildirsem olur degil mi? 2 agustos cuma başlamistim zaten sizinle de o zaman karsilastim 🤗
Bugun ara kontrol günü cnm
Asıl bildirim cuma

Güzel haftalar olsun hepinize arkadaşlar 😍 Bugün tartılınacagini bilmiyordum cuma ya saniyordum kilo bildirimini.Şu anda da tokum ve aksama kadar da disarda cook işlerim var.Cuma ya bildirsem olur degil mi? 2 agustos cuma başlamistim zaten sizinle de o zaman karsilastim 🤗
Olur canim bugun zaten hafta sonu kacamaklari cok olmasin bilelim diye tartiliyoruz

Ne oluyorsa psikolojik oluyor bence ac olduğumuz icin yemiyoruz cunki
Su bile içmedim desem inanır mısın
Susuz ben asla kg veremiyorum zaten
Bir de hergun dışarı çıkıyorum hareketsiz değilim
Bi dün evdeydim onda da temizlik yaptım
Hareket olmasa daha çok arti olurmuş demek ki
Gunaydin mutlu bol eksili bir haftamiz olsun insallah
Cuma 117
Bugun 116.7
Fark -0.3
Bugun basladim insallah
Süper başlangıç tebrik ederim