• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kac aylik cnm sutten kesmeyi bilemicem ama wc eğitiminde senin rahat sakin olman cok önemli sen stres oldukça oda korkuyor kaçırıyor ağlıyor benim tecrubemdd oyle oldu en azndan çocuğun hazir hissetmesi de onemli ben kizimi 2 yaşında alistirmak istedim olmadi hep kacrdi büyük tuvaletini bile kacrdi düşün evin heryer 💩 olduğunu bilirim hem ben sjnir krizi geçirdim agladim kizdm hem o sonra vazgectim aradan bi kac ay geçti cok cok rahat alıştı herkes 15 gun evdrn cikma alışır dedi bi hafta da çözdü olayi cok istekliydi şükür cokta temiz oldu ☺️
saol cnm
Bu arada gece islatmalari bi sure oluyor cnm yatmadan bi saat oncesindd sulu gıda meyve falan kesersen biraz daha azalıyor bnm kizda 7-8 ay ara ara kaçırdı zmnla kendi kalkmaya başladı

Afiyet olsun canım guzel bence ogle aksama salata da eklesen daha iyi olur bence corbayi bi kepceye düşürebilirsn o zmn
Kizim 23 aylik .aslinda hazir vibi zaten altiba yapinca söylüyo ve rahatsz oluyo.ben de yazik bezle bi de pisik olunca iki hafta once denedim.üc gun boyunca ugrastm bikac defa yapmadan söyledi ama yolculuk annemlere gelecegim icin erteledim.bi de yapacagini söyledi ama ben üstünü cikarana kadar tutamadi yapti.demek. ki cocuk yeterince gelismeyince yaptigini farketse jile tutamiyo bi de basariszlik duygudu olusmani istemedim.bikac ay daha bekleyip tekrar denemeyi düşünüyrm.

Kizim 23 aylik .aslinda hazir vibi zaten altiba yapinca söylüyo ve rahatsz oluyo.ben de yazik bezle bi de pisik olunca iki hafta once denedim.üc gun boyunca ugrastm bikac defa yapmadan söyledi ama yolculuk annemlere gelecegim icin erteledim.bi de yapacagini söyledi ama ben üstünü cikarana kadar tutamadi yapti.demek. ki cocuk yeterince gelismeyince yaptigini farketse jile tutamiyo bi de basariszlik duygudu olusmani istemedim.bikac ay daha bekleyip tekrar denemeyi düşünüyrm.
bizde bu bile yok çişiyle şap şap oyun oynadı en son gün :D bide kakasını yaparken ağladı benden korktu bende öyle bıraktım. arada popo kızardıkca gündüzleri açtım ama uykuda kaçırdı hep wcde hiç yapmadı

Ya kızlar bu pazaryesi kontrol tartsini biraksak mi acaba?ya da isteyenler tartlsn.cumadan cumaya sadece tartlmak istyrm.ne dersiniz?
Zaten herkes bildirim yapmiyor cnm
Ama bana sorarsan faydali
Insan ne durumda oldugunu kontrol ediyor
Bide pazartesi bildirim var diye haftasonu ipin ucu cok birakilmaz

Ya kızlar bu pazaryesi kontrol tartsini biraksak mi acaba?ya da isteyenler tartlsn.cumadan cumaya sadece tartlmak istyrm.ne dersiniz?

Zorunlu değil kuzum bazen iyi bazen kötü hissettiriyor ben yazamasamda mutlaka pazartesi tartılıyorum.

Daha az önce eve geldim.

Süprayzım var size anam 1 kasa domates kitledi bana :KK57:

Ben spora yetişiyodum elit elit oda sütçüden süt alıyodu bi ara sordu bana nasıl tamam dedim bilmiyorum ha :KK57:

Bayramdan sonra yapıcaktım anamın gayretinden bezdim daa

kac aylik cnm sutten kesmeyi bilemicem ama wc eğitiminde senin rahat sakin olman cok önemli sen stres oldukça oda korkuyor kaçırıyor ağlıyor benim tecrubemdd oyle oldu en azndan çocuğun hazir hissetmesi de onemli ben kizimi 2 yaşında alistirmak istedim olmadi hep kacrdi büyük tuvaletini bile kacrdi düşün evin heryer 💩 olduğunu bilirim hem ben sjnir krizi geçirdim agladim kizdm hem o sonra vazgectim aradan bi kac ay geçti cok cok rahat alıştı herkes 15 gun evdrn cikma alışır dedi bi hafta da çözdü olayi cok istekliydi şükür cokta temiz oldu ☺
saol cnm
Bu arada gece islatmalari bi sure oluyor cnm yatmadan bi saat oncesindd sulu gıda meyve falan kesersen biraz daha azalıyor bnm kizda 7-8 ay ara ara kaçırdı zmnla kendi kalkmaya başladı

Afiyet olsun canım guzel bence ogle aksama salata da eklesen daha iyi olur bence corbayi bi kepceye düşürebilirsn o zmn
Haftasonu icin kayinvalidemin evine gelmistik cnm burda pek bir sey yoktu dolapta evde olmayinca. Yemekleride bahceden topladiklarimizla yaptik. Evde oldugum zamanlar dediklerine dikkat ederim tesekkur ederim ❤

Bu arada kontrol tartisini vereyim

Cuma 104.8
Bugun 103.1
Fark -1.7

Cuma gunu odem oldugunu tahmin etmistim cunku persembe gecesi yatmadan once 42 saat boyunca uyaniktim

Haftasonu icin kayinvalidemin evine gelmistik cnm burda pek bir sey yoktu dolapta evde olmayinca. Yemekleride bahceden topladiklarimizla yaptik. Evde oldugum zamanlar dediklerine dikkat ederim tesekkur ederim ❤

Cuma 104.8
Bugun 103.1
Fark -1.7

Cuma gunu odem oldugunu tahmin etmistim cunku persembe gecesi yatmadan once 42 saat boyunca uyaniktim
Ödem mödem yinede cok guzel eksi cnm 😍😍😍en gec 2 haftaya 9 lara düşersin

Cuma 104.8
Bugun 103.1
Fark -1.7

NIye o kadar uyanik kaldin canim

Su bile içmedim desem inanır mısın
Susuz ben asla kg veremiyorum zaten
Bir de hergun dışarı çıkıyorum hareketsiz değilim
Bi dün evdeydim onda da temizlik yaptım
Hareket olmasa daha çok arti olurmuş demek ki

Süper başlangıç tebrik ederim
Tsk ederim😊
bizde bu bile yok çişiyle şap şap oyun oynadı en son gün :KK70: bide kakasını yaparken ağladı benden korktu bende öyle bıraktım. arada popo kızardıkca gündüzleri açtım ama uykuda kaçırdı hep wcde hiç yapmadı
Benimkide bugun gelmis annem elimi bezime soktum kaka yok diyo🙈🙈😱😱
Daha az önce eve geldim.

Süprayzım var size anam 1 kasa domates kitledi bana :KK57:

Ben spora yetişiyodum elit elit oda sütçüden süt alıyodu bi ara sordu bana nasıl tamam dedim bilmiyorum ha :KK57:

Bayramdan sonra yapıcaktım anamın gayretinden bezdim daa
Benim anamda kafaya takmis durumda her hafta domates soruyor
Kontrol tartısı

Cuma 105.5
Bu sabah 104.7

Fark - 0,8
Superain👍👍👍

Cuma 104.8
Bugun 103.1
Fark -1.7

Cok iyi gitmiss tebrikler👍👍👍

Iyi aksamlar
Menu yaziyim
Sabah 2 dlm kepekli tost
Birazda cocuklarin yarimini yedim domates salatalik
Ara kahve
Ogle bir tabak yesil fasulye yogurt 1 dlm ekmek
Aksam
3 kasii pilav 4 kasik tavuk 2 dlm ekmek
Arada 2 dondurma yedim gun icinde yemesem olurdu
Simdi de y9gurtlu limonlu sodali karisim yaptim onu icecegin

Pazartesi Menüm

12.00
2 yumurtayla omlet
Arasina biraz beyaz peynirle ceddar koydum
3 zeytin
Dereotu roka
3 brezilya cevizi

18.30
2 tabak unsuz kabakli yesillikli sebze corbasi

19.30
2-3ceviz
1 avuc siyah kuru üzüm (kansizligim varda 😅)
Bikac tane yulafli burcak

Son ara olmadi biliyorum ama hem cok aciktim corba tutmadi hic hemde cnm acayip tatli istedi
Şükür baska biseye saldirmadim deyip kendimi teselli edeyim :(

Iyi geceler herkese

Back
X