• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 12:30
1 kase yoğurt
6 zeytin
Domates
Salatalık
1 buçuk kızarmış tbe
Yarım bardak süt

Ara
1 küçük elma
Yarim hırtlak

Türk kahvesi
1 hurma

Akşam 20 (gec kaldi bugun :KK43:)
1 buçuk dilim tbe
1 kk beyqz peynir
3 zeytin
1 kase yoğurt
1 küçük köfte
1 cay kaşığı visne reçeli
Çay

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok
Afiyet olsun canim sana da ,hırtlak nedir? Bir de sizler kahvaltiyi gec mi yapiyorsunuz? Ben 7:30 gibi yapinca o saate öglenim geliyor 😀

Afiyet olsun canim sana da ,hırtlak nedir? Bir de sizler kahvaltiyi gec mi yapiyorsunuz? Ben 7:30 gibi yapinca o saate öglenim geliyor 😀
Saol cnm hirtlak kavunun olgunlasmamis küçük hali cnm yok genelde en gec 10 gibi yaparim kahvaltimi ama bugun islerim vardi sabah gecikti

Tam buğday ekmegi midemi cok agritiyor ve diger bütün esmer undan yapilan ürünler.Hep de beyaz ekmek yemek sıkıcı geldigine simitle değısim yapiyorum daha sık.Ama cok haklisin ,meyve suyu yerine posali meyve yemek cok mantikli 👍👍 Şu an icin tatlidan ve çikolatadan uzagim ya sevindirik oluyorum nasil görsen 🤗😍 Bas belalarim benim hele bitter 😣
Insan bi süre yemeyince gercekten o kadar cani tatli istemiyor
Ben 1 ay önce gunde kac paket cukolata, pasta vs. Yiyodum
Simdi arada olsa da pek aklima gelmiyor :)) o yuzden bende cok mutluyum
Kendimi kacamaklarin kölesi aciz hissediyordum 😅
80-90lik bitter yiyebiliyomusun
Bana cok aci geliyor

Sende alma, ozaman yemezsin :)) hurmali cevizli toplar yap

İlk defa duydum .Nerede yasiyodunuz? Tadı az olmalı
Salataligin tombulu :))

images (1).webp

Insan bi süre yemeyince gercekten o kadar cani tatli istemiyor
Ben 1 ay önce gunde kac paket cukolata, pasta vs. Yiyodum
Simdi arada olsa da pek aklima gelmiyor :)) o yuzden bende cok mutluyum
Kendimi kacamaklarin kölesi aciz hissediyordum 😅
80-90lik bitter yiyebiliyomusun
Bana cok aci geliyor

Sende alma, ozaman yemezsin :)) hurmali cevizli toplar yap
Evet ya insanin alışmasına bağlı 👍👍 Ne kadar uzak durursan o kadar soğuyorsun gibi .Bitter 70 kıvaminda geliyor😋 du 😣 Almiyorum ama alinsa da ,evde bulunsa da yememeyi basarmak yoldan cikmamak gerek.Ama 70 li rakamlara gelince insallah bir tiramisu ödülü düşündüm kendime şimdiden 🤣 O da vazgecilmezlerimden

Bir ayda cok cok iyi vermişsin sonuçta illa 10 kg vermek şart değildi. Kalıcı olmadı, üzerine eklemedin neticede. Harikasın kısaca (:-)
sagolasin bebegim 💓💓💓ins. Devami gelir
İyice merak ettim vallahi ,umarim bi gün yerim diycem ama Konya ya maalesef ki hic gitmedim o kadar da gitmeyi istedim.Insallah nasip olur bana da 🙏🙏
belki baska yerde de vardir bilmiyyorum cnm yada adı baskadir

Günayyyydınnnn kızlaaaar :rolleyes: :KK74:
Gece 3 bucuk falandı yattgm sanırım temizlik yaptım salon oturma odasi bitti geriye mutfak kaldı bugün de orayı yaparsam tamamdır
Bu arada hep görüyorum sormayı unutuyorum Mefkurem Mefkurem zuhal abla bitter 80-90lik ne demek

İçindeki kakao oranıdır. Sütlü olanlarda daha az kakao

Slm kizlar
Dunku menumu vereyim

07.45 muz yulaf findik ve sutle smoothie yaptim. Esim ben seni gotureyim araba bana lazim diyince erken ciktik evden. Koyacak sise bulamadim makinenin basliginida bulamadim aceleyle saklama kabina doktum getirdim
20190807_074108.webp

10.00 midem cok bulandigi icin yedim
20190807_100744.webp

12.00 bunlarin yaninda bir de soslu makarna vardi onu almadim cok kotu bir menu oldu
20190807_120015.webp

16.00 sade nescafe

19.00 salata ve tavuk (emine telefonumda oyun oynadigi icin cekemedim resmini)

Back
X