Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğuma girerken 88 dm toplamda 22 civarı aldım .. 66 kiloyken birdenbire travmaydi hayatimdamhicno kiloyu görmedim aman şunu da ye Ne de olsa ondan sonra verirsin dediler ama veremedim ilk 1 sene kilo veremedim emziriyordum son zamanlar bayağı verdim 10 kilo kadar ama sonrası gitmiyor saçma sapan diyetisyenlere gidip de zaman harcamayın ben gittim faydası olmadı sporun oluyor ama şu an zamanım yok sabahları aç karna limonun yarısını sıktım Bir bardak suyla karıştırdım içtim internetten özel korse getirttim biraz daha ekmek yememeye Özen gösterdim yediklerimi biraz dikkat etmeye çalıştım 10 kilo gitmişti zaten sonrası da gelir inşallah diye düşünüyorum hala bazı pantolonlarım olmuyor sinirlerim bozuluyor acele etmeyin acele verilen kilo alınıyor

İyi akşamlar herkese :) Yarın sabah mi tartilip bildiricez kilolari ? Regl oldum ben bugün ,regl zamani da olsa tartilip burdan mi söylüyoruz kilolari?
Evet cnm yarin en gec saat 14 e kadar bildirim yapiliyor

Gecen hafta
Bugun
Fark

Seklinde...

İyi akşamlar herkese :) Yarın sabah mi tartilip bildiricez kilolari ? Regl oldum ben bugün ,regl zamani da olsa tartilip burdan mi söylüyoruz kilolari?
Evet cuma gunleri bildirim yapyrz.ve yaptgmz spor yuruyus toplamini yazyrz.uma yarin iyi bi sonuc gorursun

Gunduz 30 dk leslie yaptm arada kızım uyandi video durdurup uyutmaya calstm.ter sirtmda sogudu .tekrar devam ettm ama sanrm belim tutuldu acayip agriyo.her zorluga ragmen karaliym 70 leri gormeyi büyük bir hevesle umut ediyrm.kızım erken uyursa bi de cikip yururum ins.
Benim de hayalim 70 leri görmek ya insallahh görürüz sağlikla 🙏🙏 Senin kilo,boy nasildi?

Gunduz 30 dk leslie yaptm arada kızım uyandi video durdurup uyutmaya calstm.ter sirtmda sogudu .tekrar devam ettm ama sanrm belim tutuldu acayip agriyo.her zorluga ragmen karaliym 70 leri gormeyi büyük bir hevesle umut ediyrm.kızım erken uyursa bi de cikip yururum ins.
madem bu kadar spor yapiyon keske kacamak yapmasaydin cnm 😅😅😅
İyi geceler yeni telefon aldım sonunda ohhh ne :))) rahat rahat yazacaam artık :)
hayirli olsun gule güle kullan cnm 😁😁😁
168 boyum var.i83 civari kilom.ama 4.5 sene once tartida103 gördüğüm bile oldu.cok yavas kilo veriyrm ayda ort 1kilo ancak
aslinda boyuna gore kilon cok fazla durmuyordur heralde
Kac beden giyorsun cnm
İyi geceler kızlar nasılsınız tatilim çok güzel geçiyor keşke sizlerde buraları görseniz cennetten bir köşe adeta Allah'ım neler yaratmış hayran kalmamak mümkün değil:KK36:
Iyi tatiller tatlim
Nersesiydi orasi :))

Günaydınlaaar, pek gelemedim ama aklım burda inanın, keyifler yerindedir umarım, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum🥰🥰

Çok yoruluyorum, koşturuyoruz, yeni kafe nette tanıtım işlerinede bakıyorum yeni bir işyerini oturmaya çalışıyoruz .......

Kilo bildirimim 110.7
Kolay gelsin cnm

Gecen hafta kactinki

Back
X