- 11 Nisan 2007
- 87.198
- 511.790
- 1.223
Kahvaltı yaparken niye tartiliyorsun ki kiz![]()
Unutmuşum kalkınca tartılmayı tam oturdum aklıma geldi.
Sen niye gidicen dişçiye?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltı yaparken niye tartiliyorsun ki kiz![]()
Anladım canım diş taşı temizletmeye gidecektim ama gitmedim vala vazgeçtim geçen gittiğimde çok kötü olmuştumUnutmuşum kalkınca tartılmayı tam oturdum aklıma geldi.
Sen niye gidicen dişçiye?
Geçmiş olsun canım, yine salgın varmış diye konuşuluyordu..Selam. Bayrami da atlattik oyle boyle. Biz finali harika yaptik. Yusra geceden beri kusuyo acildeydik sabah ezaninda. Simdi biraz uyudu da bende dinlendim. Uykusuzu. Yorgunum. Uzerime uzerime kustu, midem allak bullak hâla.İshalde basladi yusrada. İnsallah cok uzun surmeden iyilesir. Hemen sarardi soldu cok üzüldüm. Durmadan da agliyodu. İnsallah biraz daha iyi kalkar.
ben bu hafta izinli olmak istiyorum canim @eboe . Zaten bayram yorgunlugunu atamamisken birde bu hastalik eklendi. Kimbilir kac kg cikarim. Haftaya dikkat ederim sisligim iner en azindan
Geçmiş olsun canımSelam. Bayrami da atlattik oyle boyle. Biz finali harika yaptik. Yusra geceden beri kusuyo acildeydik sabah ezaninda. Simdi biraz uyudu da bende dinlendim. Uykusuzu. Yorgunum. Uzerime uzerime kustu, midem allak bullak hâla.İshalde basladi yusrada. İnsallah cok uzun surmeden iyilesir. Hemen sarardi soldu cok üzüldüm. Durmadan da agliyodu. İnsallah biraz daha iyi kalkar.
ben bu hafta izinli olmak istiyorum canim @eboe . Zaten bayram yorgunlugunu atamamisken birde bu hastalik eklendi. Kimbilir kac kg cikarim. Haftaya dikkat ederim sisligim iner en azindan
Cok gecmis olsunSelam. Bayrami da atlattik oyle boyle. Biz finali harika yaptik. Yusra geceden beri kusuyo acildeydik sabah ezaninda. Simdi biraz uyudu da bende dinlendim. Uykusuzu. Yorgunum. Uzerime uzerime kustu, midem allak bullak hâla.İshalde basladi yusrada. İnsallah cok uzun surmeden iyilesir. Hemen sarardi soldu cok üzüldüm. Durmadan da agliyodu. İnsallah biraz daha iyi kalkar.
Ben de iki hafta önce gitmiştim,epey acıdı ,sızladı herkesin böyle oluyor mu bilmiyorum.ama sonuc güzel oluyor sabretmek lazimAnladım canım diş taşı temizletmeye gidecektim ama gitmedim vala vazgeçtim geçen gittiğimde çok kötü olmuştum
Menü iyiymis bayağiSlm kizlar
Donduk yine kurkcu dukkanina is basi yaptik
Birdan yonetime sesleniyorum boyle yemek menusu mu olur corba kizartma manti malarna supangle. Ne yiyecek bu hasibe hic dusunen yok![]()
Canım asimasi sizlamasini gectim gercekten benim tansiyon seker düştü cok kotu oldum başım dondu midem bulandı acayip terledim kulaklarim falan tıkandı gibi oldu normalde bu kadar doktor fobim yoktur ama ne bilim kotu oldum belki daha sonra giderim su an cesaretimi toparlayamadimBen de iki hafta önce gitmiştim,epey acıdı ,sızladı herkesin böyle oluyor mu bilmiyorum.ama sonuc güzel oluyor sabretmek lazim
aleyküm Selam cnm hakikatrn boyle mrnu mu olur napcan yaSlm kizlar
Donduk yine kurkcu dukkanina is basi yaptik
Birdan yonetime sesleniyorum boyle yemek menusu mu olur corba kizartma manti malarna supangle. Ne yiyecek bu hasibe hic dusunen yok![]()
Doğrudur ,aslinda her 6 ayda bir yaptirmak gerekiyormuş diş sagligi ve uzun ömrü acisindan .Bir dahakine anestezi ile düşundüm ben de.Cünkü gecen yil özel bir klinikte temizlemişlerdi anlamadim.bu yıl devlet hast gittim, cok acıdiCanım asimasi sizlamasini gectim gercekten benim tansiyon seker düştü cok kotu oldum başım dondu midem bulandı acayip terledim kulaklarim falan tıkandı gibi oldu normalde bu kadar doktor fobim yoktur ama ne bilim kotu oldum belki daha sonra giderim su an cesaretimi toparlayamadim
Doğrudur cnm vala ben yine oyle olcam die gidesim gelmediDoğrudur ,aslinda her 6 ayda bir yaptirmak gerekiyormuş diş sagligi ve uzun ömrü acisindan .Bir dahakine anestezi ile düşundüm ben de.Cünkü gecen yil özel bir klinikte temizlemişlerdi anlamadim.bu yıl devlet hast gittim, cok acıdi
Cok gecmis olsun cnmSelam. Bayrami da atlattik oyle boyle. Biz finali harika yaptik. Yusra geceden beri kusuyo acildeydik sabah ezaninda. Simdi biraz uyudu da bende dinlendim. Uykusuzu. Yorgunum. Uzerime uzerime kustu, midem allak bullak hâla.İshalde basladi yusrada. İnsallah cok uzun surmeden iyilesir. Hemen sarardi soldu cok üzüldüm. Durmadan da agliyodu. İnsallah biraz daha iyi kalkar.
Aylik liste cikariyorlar cnm. ayin ilk haftasi sisteme dusuyor genelde ama bazen stok durumuna gore gunlerin yerini degistirebiliyorlar.Menü iyiymis bayağiönceden belli oluyor mu ne cikacagi? Ya da başka alternatif hanu böyle yaninda light ton baligi bulundursan
aleyküm Selam cnm hakikatrn boyle mrnu mu olur napcan ya
Kuzular
2-3 günlüğüne fındık toplamaya gideceğim annemlere yardıma.. liste bu hafta gecikebilir bu yüzden, haber vereyim dedim..
Aylik liste cikariyorlar cnm. ayin ilk haftasi sisteme dusuyor genelde ama bazen stok durumuna gore gunlerin yerini degistirebiliyorlar.
En azindan makarna yerine bulgur pilavi yap sebzeli hadi sade olsada raziyim. Bu arada corbanin icinde az da olsa pirinc taneleri vardi. Tam bir karbonhidrat patlamasi menu. Bir de hastane menusu
Kolay gelsin cnm.
Amine Busra cnm yusra nasil oldu gecmis olsun. Rota mi oldu acaba ne dediler