Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinlar moladan sesleniyorum :))
Cok mutsuzummalesef sabit ciktim
Anca pazartesi artilari gitmis
Ins. Haftaya acisini cikattirim
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu yavrucak...Tesekkur ederim sagolun. Kusmasi devam ettigi icin hastaneye yattik
afiyet olsun cnm kızartma olmamışIyi aksamlar
Benim menüm de ;
Sabah; 1cay kasik tereyag ile 1 yumurta pisirdim sahanda,bebek marullar,domates,1 dlm ekmek,cay 1cay kasigi recel
Ara; sade Turk kahve,cok minik bitter
Oglen; ton balikli salata bol limonlu,3 kaşik arpa şehriye pilavi
İkindi; kocaman bardak su ve kuru kayisi 2 adet
Aksam; cok az patates kizartma,şinitzel tavuk ,cacık
Su: 1,5 litre simdiye kadar ,spor 10 bin adim yine
iyiyim şükür cnm sen naislsin fqzla degilmis artın cnm telafi edersnSelamlar napaysınızkeyifler yerindedir inş.
Tabloya yetiştim mi bilemiyorum
Bildirimim :111
Herhalde yanlış hatırlamıyorsam 300 gr artım var yanlış hatırlıyorda olabilirim![]()
Qrtida degilsinbi da guzelkızlar gün içinde giremedim.
cuma 83
bugün 83
Kizim iyi. Suan ben acildeyim serum bağlandıGeçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu yavrucak...
Hayirdir cnm neden kiKizim iyi. Suan ben acildeyim serum bağlandı
Insallah cnmRegl gerckten ödem yapıyor katılıyorum haftaya düzelir insAllah
En kisa zamanda daha iyi olursunuz insallah cnmKizim iyi. Suan ben acildeyim serum bağlandı
Tekrar gecmis olsun cnmİnsallah sağolun
Sebebi varki dikleniyom deseydinHepinize iyi aksamlar gunler yogun geciyor bide bugun aksam kv tarafindan dugun vardi gittik gene sinirlerim bozulup geldim ya arkadas tamam kizin degilimde bu kadar da gelin gozuyle bakma ne olsa oglu hakli ne olsa oglu hakli azcik bisey desen vo sendebu aralar dikleniyon diyo bu defa esim daha ters oluyi bir gun arayip diyecem sen böyle oglumcu oluyorsun bizim aramkz aciliyo diye sudan sebep seyler yaaoffff delirdim gene