• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu aralar düzensiz beslenmeden dolayı ve de tabi insülinimin 10 olmasından dolayı canım çok tatlı istiyor. elimin altında sağlıklı abur cubur lazım. zaten bir sonraki regl öncem de yaklaşıyor. o yüzden datlu :21: bişiler hazırladım :oops: lokmalık. dolapta hazır bulunucak.

Iyi akşamlar kızlar 🙋‍♀️ bugün hava cok sicakti arkadaşlarla carsida parkta buluştuk ama cok fenalardayım donerken bi yandan sıcak bi yandan bulantı beni mahfetti sizler naptnz
İyi akşamlar canim,bizim burasi da cook sıcakti ,halen öyle..Biz de arkadaşımla çiktik ,bi şeyler içeriz ,sohbet ederiz diye ,pişman olduk asfalta yumurta kırsan pisecek durumdaydi.Eve döndük kısa süre icinde..

İyi akşamlar canim,bizim burasi da cook sıcakti ,halen öyle..Biz de arkadaşımla çiktik ,bi şeyler içeriz ,sohbet ederiz diye ,pişman olduk asfalta yumurta kırsan pisecek durumdaydi.Eve döndük kısa süre icinde..
Aynen yq felaketti bende pişman oldum bi daha gitmem snrm artk

bir uyku bastırdı ki sormayın :KK30: wc sorunum var 3 gündür. yemekle bir sinameki tozu içtim. inşallah çözüm olur.
Bana da vala dus aldık kızla eşim de yolda gec gelecek uzandm uyuklarm birazdn snrm
InsAllah faydasi olur cnm wc sorunu da kötü

Ben de bugun temizlik yaptim. Bir ara karnim agridi uzandim 1 saat kadar sonra wc banyoyuda hallettim bitti cok sukur. Camasirlari topladim biraktim kenara (3 makine yikamistim havalar kotu olunca birikmisti) yarin katlayip utulenecekleri utulerim artik bugun hic bir sey yapamam daha ayaklarimi uzattim dinleniyorum. Birazdanda bir kahve yaparim ohhh.

Üzülme canim,yaparlar mutlaka pazartesiye diye hissediyorum .Sen icini ferah tut ,yapmazlarsa da onlarin ayıbi olur .. Yapilan iyiliklerin karsiligini ergec bir yerlerden buluyor insan
Insallah ❤

Ben de bugun temizlik yaptim. Bir ara karnim agridi uzandim 1 saat kadar sonra wc banyoyuda hallettim bitti cok sukur. Camasirlari topladim biraktim kenara (3 makine yikamistim havalar kotu olunca birikmisti) yarin katlayip utulenecekleri utulerim artik bugun hic bir sey yapamam daha ayaklarimi uzattim dinleniyorum. Birazdanda bir kahve yaparim ohhh.

Insallah ❤

ben de yarın mutfakta uğraşırım. yapacaklarım var.

Iyi aksamlar herkese 🌒 Menüm;
Sabah; 1 dlm cavdar ekmegi,peynir,bol yesillik ,domates, cay
Öglen; 1 tabak kuru fasulye,3 kasik pilav,1 bardak ayran
Ara; 4_5 kücük dilim kavun
Aksam; az yayla corba,sulu köfte,yesil salata ,1 dilimden az cavdar ekmegi
Spor ; 9 bin adim ( havalar sicak erken kalkip yuruyorum) su; 2 ltre

Bu gece yemekten sonra, "rüzgarı dizginleyen çocuk" isimli gercek hikâyeden uyarlanmis harikulade bir film izledim.Sonunda da ,ne kadar sacma şeyler icin üzülduğümuzu ve ne kadar cok tüketim cilginligi icinde oldugumuzu yüregimin en derininde hissettim...İzlememis arkadaşlar,Fırsatiniz olursa mutlaka ama mutlaka izleyin.Gercek hikayeden bire bir uyarlanmiş olmasi etkileyiciligini kat ve kat arttiriyor.Hayirli geceler 🙏🙏

Iyi aksamlar herkese 🌒 Menüm;
Sabah; 1 dlm cavdar ekmegi,peynir,bol yesillik ,domates, cay
Öglen; 1 tabak kuru fasulye,3 kasik pilav,1 bardak ayran
Ara; 4_5 kücük dilim kavun
Aksam; az yayla corba,sulu köfte,yesil salata ,1 dilimden az cavdar ekmegi
Spor ; 9 bin adim ( havalar sicak erken kalkip yuruyorum) su; 2 ltre

Bu gece yemekten sonra, "rüzgarı dizginleyen çocuk" isimli gercek hikâyeden uyarlanmis harikulade bir film izledim.Sonunda da ,ne kadar sacma şeyler icin üzülduğümuzu ve ne kadar cok tüketim cilginligi icinde oldugumuzu yüregimin en derininde hissettim...İzlememis arkadaşlar,Fırsatiniz olursa mutlaka ama mutlaka izleyin.Gercek hikayeden bire bir uyarlanmiş olmasi etkileyiciligini kat ve kat arttiriyor.Hayirli geceler 🙏🙏

merak ettim bakarım. nereden izledin canım?

netflix den izledim canim. Herkesin izlemesi gereken bir film.Genelde her filmi izlemem ,zor da etkilenirim ,film konusunda seçiciyim ama bu 10 numaraydı 👍
İzlemistim ben de şahane bir film👌
Seviyorum Netflix i 😊

Takip ettigin diziler varmı ?
La casa de papel ve hand maids takip ediyorum ama onlar sezon finalindeler

Birde hastası olduğum zombilerim var 🤣

Back
X