• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm canlar nasılsınız mutlu pazarlar kizlari eşim gezmeye götürdü bende İzmir'in sıcağında açtım klimayı elimede bir kitap aldım keyif yapıyorum mutlu bir kaç saat :KK70:
aynen ben de klimayı açtım oturuyorum. kore dizisi izleyeceğim. bir de Thallosofili Thallosofili in dün söylediği filme bakacağım.

İzlemistim ben de şahane bir film👌
Seviyorum Netflix i 😊

Takip ettigin diziler varmı ?
La casa de papel ve hand maids takip ediyorum ama onlar sezon finalindeler

Birde hastası olduğum zombilerim var 🤣
Netflix ben de cok seviyorum canim .Bir cok film izledim ama dizi olarak şu an Mind Hunter 2.sezona gectim.Daha önce de Dağ evi ,sıra dışı evler ve high seas bitirdim .senin söylediklerini de cok görüyorum orda listemdeler👍

Netflix ben de cok seviyorum canim .Bir cok film izledim ama dizi olarak şu an Mind Hunter 2.sezona gectim.Daha önce de Dağ evi ,sıra dışı evler ve high seas bitirdim .senin söylediklerini de cok görüyorum orda listemdeler👍

netflix üyeliği aylık ne kadar acaba?

Iyi pazarlar 💓💓💓

Pazar menum

11.15 civari
1 kş omlet
2 kş yagsiz domatesli biber kizartma
5 minik y. Zeytin
2 yagsiz küçük kofte
Yesillik
Peynir
1 tb sandwich ekm

18.00 civari
4 cig kofte kiymasiz (yegen yapip getirmis)
Marul salatalik

Su da var baya :))

slm kızlar

30 ağustostaki grubun 1. seviyesini okudum şimdi kendime notlar aldım buzdolabına asıcam.
bu seviyede isteyenler dini oruç tutabilir diyordu. ben de oruç tutmayı düşünüyorum kızlardan bir sürü var.
onceki tutmalarımda 1 tanesinin (30 günün) bitmasine 9 gün kalmıştı. onu bitireyim inşallah yenisinede başlarım

bu arada biz bugün tayin işinden vazgeçtik. annem sabah bizimle konuştu. benden dolayı ayrı gayrı kalmayın aile bütünlüğünüz bozulmasın, ibrahim iş bulamıyor orda hep fabrikalar kapanıyor, burdaki işine ordan gidip gelse aldığını yola verecek, işi bıraksa orda iş bulamıcak ibrahim karı parası anasının parasını yiyip duruyo bu yaşta diye üzerine gelecekler psikolojik olarak kötü olacak dedi. bende sen ne yapcan orda tek başına dedim gel yanıma dedim. bahçe işlerimi bitireyim soğuklarda gelirim siz düzeninizi bozmayın dedi. bu şekilde anlaştık. valizler kapının önünde kaldı bugün geri yerleştirmeye vaktim olmadı yarın işten gelince yerleştircem inşallah.

işler bu şekilde olunca 1 ay daha çalışıp maaş alıp ondan sonra tekrar ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum. önümüz kış malum faturalar yüksek gelecek 1 maaş daha hesapta dursun ileride lazım olur.

bizde işler böyleyken böyle işte :confused:

slm kızlar

30 ağustostaki grubun 1. seviyesini okudum şimdi kendime notlar aldım buzdolabına asıcam.
bu seviyede isteyenler dini oruç tutabilir diyordu. ben de oruç tutmayı düşünüyorum kızlardan bir sürü var.
onceki tutmalarımda 1 tanesinin (30 günün) bitmasine 9 gün kalmıştı. onu bitireyim inşallah yenisinede başlarım

bu arada biz bugün tayin işinden vazgeçtik. annem sabah bizimle konuştu. benden dolayı ayrı gayrı kalmayın aile bütünlüğünüz bozulmasın, ibrahim iş bulamıyor orda hep fabrikalar kapanıyor, burdaki işine ordan gidip gelse aldığını yola verecek, işi bıraksa orda iş bulamıcak ibrahim karı parası anasının parasını yiyip duruyo bu yaşta diye üzerine gelecekler psikolojik olarak kötü olacak dedi. bende sen ne yapcan orda tek başına dedim gel yanıma dedim. bahçe işlerimi bitireyim soğuklarda gelirim siz düzeninizi bozmayın dedi. bu şekilde anlaştık. valizler kapının önünde kaldı bugün geri yerleştirmeye vaktim olmadı yarın işten gelince yerleştircem inşallah.

işler bu şekilde olunca 1 ay daha çalışıp maaş alıp ondan sonra tekrar ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum. önümüz kış malum faturalar yüksek gelecek 1 maaş daha hesapta dursun ileride lazım olur.

Hakki izda hayirlisi olsun canım

Ara kilo bildirimim kızlar sabitim simdilik vala neler yiyorum bence cok iyi buna rağmen bi süre daha yiyecek gibiyim galiba kikom 79.4 insAllah yeniden diyetr donucem ve farkli surprizlerde olmasi ümidiyle bekliorum 😍🤲💕
Premsese kardeş mi geliyor yoksa?

Amine Busra Amine Busra geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım

Bulamiyorum Bulamiyorum hakkinizda hayırlısı olsun tatlım

Kum lazımmı kum?

Kum döküyorum da :/
oyyy kuzum geçmiş olsun. altın otu çayı kumu ve taşı döküyor aklında olsun. ama doktoruna sor hamilesin çünkü. bol bol su, yeşil çay......
slm kızlar

hakkınızda hayırlısı olsun canım. senin idareden ses var mıydı bugün merak ettim?

oyyy kuzum geçmiş olsun. altın otu çayı kumu ve taşı döküyor aklında olsun. ama doktoruna sor hamilesin çünkü. bol bol su, yeşil çay......
hakkınızda hayırlısı olsun canım. senin idareden ses var mıydı bugün merak ettim?
Aman bitki cayi icmem ben. Tesekkur ederim

Sebebi varki dikleniyom deseydin

Bence o anda söyle soylicegini sonradan degil
Sonradan da bisey söyleyemiyorum ya keske soyleyen biriolsaydim
aynen. objektif olmalı.
Anam kv iste olur mu daha düğün gunu kendini belli etmisti nikah memuru jest olsun diye onu cagirdi yanimiza aile cuzdanini buna verdi kizina ver diye 3 kere dedi adam yok ogluma verecem diye diretti arkadan hep yuhlamislar kadini..sorsan kiziyim ben
Soğuk algınlığı vurmaya çalışıyor beni inş yikulmam.
Hava birden değişince narin bedenim ayak uydurmaya çalışıyor hala.
Eşim çocuklar herkes burnunu çekiyor.
Gecmis olsun canim alintilar birikmis gec oldu
iyilesmissindir insallah
Ben de bugun temizlik yaptim. Bir ara karnim agridi uzandim 1 saat kadar sonra wc banyoyuda hallettim bitti cok sukur. Camasirlari topladim biraktim kenara (3 makine yikamistim havalar kotu olunca birikmisti) yarin katlayip utulenecekleri utulerim artik bugun hic bir sey yapamam daha ayaklarimi uzattim dinleniyorum. Birazdanda bir kahve yaparim ohhh.

Insallah ❤
Darisi benim eve her yer bana bakiyo temizle diye
Slm canlar nasılsınız mutlu pazarlar kizlari eşim gezmeye götürdü bende İzmir'in sıcağında açtım klimayı elimede bir kitap aldım keyif yapıyorum mutlu bir kaç saat :KK70:
Bende kafama gore bir kitap bulup okumak istiyorum kafami dinlemek istiyorum
slm kızlar

Hakkinizda hayirlisi olsun canim

Back
X