• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tatilden bildiriyorum
4 günlüğüne teeeeeeeee hamama geldim :KK70: :KK70: :KK70:
uzak yolu gözüm kesmedi, oğlumla eğleniyoruz eşim spa larda takılıyor

kaynanam ile yollarımızı çok sert şekilde ayırdık
Allah muhtaç etmesin de barışmayalım :KK70:
sefaniz olsun bosver takma kimseyi :D
Günaydın.

Habersiz bıraktığım için kusura bakmayın.

Gelicem inşallah bi süre daha müsade istiyorum.

Omuzum kolum çok ağrıyo telefonu zor kullanıyorum.
gecmus olsun canım
Gunaydinlar

Bikac gundur cok yogundum
Cok şükür bugun erken ciktim
Benimde sag ayagim cok fena agriyor
Sonra gidebilirsem hastaneye gidecem
Gecmis olsun abla

Slm kizlar
Kizlari yatirdim ama uyumadilar bende kahve yaptim kendime. Sonra camasir katlayip biberleri dogrucam yarina kalmasin disarida beklediler 1 gece.
Bugun de acil muayenede calistim. Arkam yer gormedi :KK48:

Günaydın.

Gecmis olsun cnm

Günaydin,30 ağustos daki yeni grup nedir canim?

Face de bir grup var ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar diye orda online bir program basliyor ona baslicam. Daha once bizim gruptan y.o.l.c.u y.o.l.c.u bu programi uyguladi cok guzel sonuclar aldi. nisan34 nisan34 de sanki baslamisti ama sonra ne yapti hatirlamiyorum

Mefkurem Mefkurem gecmis olsun cnm ❤

Günaydin arkadaşlar,💐🤗yoğun benim de şu günlerde işlerim.Menü epeydir yazamadim.Dünkü menüm;
Sabah; yulafli ekmek bi dilim,peynir,haslanmis yumurta,bol roka,maydonoz
Ara; Hep turk kahvesi :)
Ögle; ton balikli bol yesillikli ve az cevizli salata ,2 sigara böregi
Ara; 2 kuru incir bir kocaman bardak su icinde
Akşam; 1 tabak et sote,2 kasik arpa şehriye pilav
Su; 2 lt spor ;az çünkü afet derecesinde sicaak ve nemli hava.

tatilden bildiriyorum
4 günlüğüne teeeeeeeee hamama geldim :KK70: :KK70: :KK70:
uzak yolu gözüm kesmedi, oğlumla eğleniyoruz eşim spa larda takılıyor

kaynanam ile yollarımızı çok sert şekilde ayırdık
Allah muhtaç etmesin de barışmayalım :KK70:
Dinlen güzelce
Aminnnn
Günaydın.

Gecmis olsun canimmm bekliyoruz seni burda
Gunaydinlar

Bikac gundur cok yogundum
Cok şükür bugun erken ciktim
Benimde sag ayagim cok fena agriyor
Sonra gidebilirsem hastaneye gidecem
Gecmis olsun canim

Hayirli günler hanimlar diyet miyet hak getire bende gene elbise buldum rahatladim koxa gobegi takmiyorum pek kafama su dugun bitsinde insallah duzene girmem lazim su kpss isine bu sene son vermek istiyorum insallah o kadar okudum ettim bos bos evdeyim diyet temizlik uyku hepsine saat istiyorum bakalim kismet

Hayirli günler hanimlar diyet miyet hak getire bende gene elbise buldum rahatladim koxa gobegi takmiyorum pek kafama su dugun bitsinde insallah duzene girmem lazim su kpss isine bu sene son vermek istiyorum insallah o kadar okudum ettim bos bos evdeyim diyet temizlik uyku hepsine saat istiyorum bakalim kismet
Beyinde bitirmen lazim. Kendini motive edecek seyler bulman lazim :) istersen yapabilirsin yeterki iste

Kv ve esim bu aksam duzceye gidecek tatilde esim findigi toplayayim dedi. Kizlarla yalniz kalcam. Yarin da nasip olursa annem gelecek izmirden. Tatilde kiz kiza takilicaz 😂
İyi geçer inşallah canim. Sonra okullar baslayacak. Ucretsiz izinden vazgectinmi

İyi geçer inşallah canim. Sonra okullar baslayacak. Ucretsiz izinden vazgectinmi
Calismaya baslamisken 1 ay daha maas alayim dedim cnm malum onumuz kis digalgaz elektrik iyi gelecek. 15 ekimde insallah ayrilcam tekrar ucretsiz izine maas iadesi yapmamak icin

Calismaya baslamisken 1 ay daha maas alayim dedim cnm malum onumuz kis digalgaz elektrik iyi gelecek. 15 ekimde insallah ayrilcam tekrar ucretsiz izine maas iadesi yapmamak icin
İyi olur canim benim bile oyle bir imkanim olsa degerlendirmek isterdim. Artik 2cocukla benim calisma hayalim cok zor. Bu kış kpss hazirlansam diyorum ama o da boş umut

Cok gecmis olsun 💐
sefaniz olsun bosver takma kimseyi :KK70:
gecmus olsun canım

Gecmis olsun abla
Slm kizlar
Kizlari yatirdim ama uyumadilar bende kahve yaptim kendime. Sonra camasir katlayip biberleri dogrucam yarina kalmasin disarida beklediler 1 gece.
Bugun de acil muayenede calistim. Arkam yer gormedi :KK48:

Gecmis olsun cnm

Face de bir grup var ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar diye orda online bir program basliyor ona baslicam. Daha once bizim gruptan y.o.l.c.u y.o.l.c.u bu programi uyguladi cok guzel sonuclar aldi. nisan34 nisan34 de sanki baslamisti ama sonra ne yapti hatirlamiyorum

Mefkurem Mefkurem gecmis olsun cnm ❤
Teşekkür ederim kizlar 💓💓💓

Beyinde bitirmen lazim. Kendini motive edecek seyler bulman lazim :) istersen yapabilirsin yeterki iste
Aynen ya ablam saka ma 99 u görmüştü 77 oldu
Kv ve esim bu aksam duzceye gidecek tatilde esim findigi toplayayim dedi. Kizlarla yalniz kalcam. Yarin da nasip olursa annem gelecek izmirden. Tatilde kiz kiza takilicaz 😂
Ayy bende istiyorum ya gecen ay spora gitti haftada 3 gun 9.30 da geldi ben tatilde gibi hissettim kendimi😂😂
İyi olur canim benim bile oyle bir imkanim olsa degerlendirmek isterdim. Artik 2cocukla benim calisma hayalim cok zor. Bu kış kpss hazirlansam diyorum ama o da boş umut
Bende bu sene kpss calismak istiyorum o kadar univ bitirdim ilk senemde kazandim anadolu lisesi bitirdim sonum ev hanimi olmamaliydi arkadaşlarım hep memur calisip para kazanmak istiyorum o zaman daha ozgur daha özgüvenli daha bakimli olurum zar zor bisey bitirenler bile suan benden iyi

Ayy bende istiyorum ya gecen ay spora gitti haftada 3 gun 9.30 da geldi ben tatilde gibi hissettim kendimi😂😂

Bende bu sene kpss calismak istiyorum o kadar univ bitirdim ilk senemde kazandim anadolu lisesi bitirdim sonum ev hanimi olmamaliydi arkadaşlarım hep memur calisip para kazanmak istiyorum o zaman daha ozgur daha özgüvenli daha bakimli olurum zar zor bisey bitirenler bile suan benden iyi
Gecen lise arkadaslarimla bulustum hepsi bekar. Çalışıyorlar 4 yillik mezunlar. Ben 2 yilda biraktim. Ve bir tanesi kucumsedi beni şok oldum. Onlar evlenip cocuk yapinca ben büyütmüş olcam insallah.o zamana kadar kendimi gelistircem

Kesinlikle canim mutlaka calış, kpss olsun olmasın hangi bölüm mezunusun bilmiyorum ama yıllar su gibi akıyo.calisan kadın her zaman ,her yerde hep ileridedir.Istedigin takdirde mutlaka yaparsın 👍👍

Back
X