• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tesekkur ederim cnm

Insallah sıkıntılı bir durum yoktur cnm

Bende cok zorlandim cnm su kuralinda o 2 saatte sanki gunlerdir su icmiyormusum gibi susadim. Aliskanliklarimizi degistirmemiz biraz zaman alacak galiba. 2-3 gun sonra alisirim diye tahmin ediyorum (insallah)
Bu hafta senden cok guzel eksi gelecek eminim cnm
Sadece bulguru cok abartma

Slm kizlar
Kizlari yatirdim ama uyumadilar bende kahve yaptim kendime. Sonra camasir katlayip biberleri dogrucam yarina kalmasin disarida beklediler 1 gece.
Bugun de acil muayenede calistim. Arkam yer gormedi :KK48:

Bunlari sadece salcali suyla mi yapiyorsun. Yarmali yogurtlu corba ben de yapiyorum ama un da koyuyordum icine.

Sagol cnm
Bu mevsimde kereviz bulmam zor olur ama mevsimi geldiginde yapmak isterim.
Benim yeni baslayacagim programda 40 gun biyunca ne olursa olsun sifir un kullanilacak. Patates pismis havuc pirinc makarna irmik sehriye bunlar yasak

Cilek vardi bu hafta onumuzdeki hafta cilek seftali ve erik alayim bende 😉

Bende domatesleri cigden soyup yemeklik kup kup dogruyorum. Sonra 1 sb seklinde buz dolabi posetine yerlestirip dondurucuya atiyorum. Yemeklere buzu cozulmeden atiyorum ayni yazin oldugu gibi oluyor tadi ☺
Bende iki sene önce küp küp doğrayıp torbaladim ama hiçbiri donmadi akmaya başladı dondurucuya o yüzden tüm atıyorum
Hizli aliyosun ama
cok cabukta veriyon masallah cnm
Bende karbonhidrat şişkinliği oluyor bana yaramıyor hiç, aşırı bir kilo artışı yaratıyor kesincede o biriken ödemler şişkinlikler iniyor, inmeyenlerde kalıcı kilo olmuş oluyor işte kaç gündür 82 de takıldım kaldim

HAFTALIK SONUÇLAR

Haftanın 1.si..................... bengisu022 bengisu022 & nisan34 nisan34 .................... -0.9 kg :KK9: :KK9: :KK9:

Haftanın 2.si.............................. 60kiloyum 60kiloyum .................................... -0.6 kg :KK9::KK9:

Haftanın 3.sü............................... Thallosofili Thallosofili .......................... -0.5 kg :KK9:

Bengisu canım bir karatay yapsana bende tatil dönüşü tartilip 86 kusur görüp gözlerim yuvalarindan cikmisti aman yarabbim deyyuuu karataya döndüm hemen tabiki çok kilo almışım 74 nerede 86 nerde hizlanmamiz lazım kilo verme sürecinde hadi başlayalım

sadece tatilde 12 kilo mu aldın :KK57: inanmam bir ayda :KK43:

merhaba kızlar. bu hafta pek uğrayamadım. çok yoğundum çok yoruldum. regl öncesi şişkinliği falan. gelemedim pek buralara. halim yok.
bugün de regl habercisini gönderdi. ağrım çok. sökülene kadar mahveder beni. dışardaydım çok yürüdüm gezdim geldim. şimdi dinleniyorum.
aklımda değişik düşünceler geçiyordu biliyorsunuz. planlar, programlar.... tabiki unutmuş değilim. ama gerçek şu ki her ne kadar burada sizlerle diyet konularında motivasyon bulmaya çalışsam da olmadı. başlayıp bırakıyorum. ama artık bahanem yok biliyorsunuz. ameliyat da oldum. şu halsizliği aşınca da artık gerçekten zayıflamak istiyorsam bunu başarmam lazım.
burada da konuştuk, takımdaki arkadaşlar da dedi diyetisyen düşünmez misin diye. yok diyordum. belki iyi olur ama benim istediğim gibi diyet yaptıran bulmam lazım. hastanelerdekiler olmaz. ancak özelden bulmam lazım ama araştırmak lazım falan filan... ama bu zamana kadar olmadı.

neyse lafı uzatmayayım. Allahın izniyle regl bitiminde diyetisyen listemle kilo vereceğim :dua::nazar::halay:

Slm kizlar
Bugunku menum
10.00 sade turk kahvesi
12.20 kapya biber yesil biber kasar peyniri taze sogan maydanoz dereotu ve 3 yumurta ile omlet, 9 zeytin, domates, salatalik, 1 avuc ici cig badem(resimde yok)
15.00 sade filtre kahve
18.40 mercimek corbasi bulgurlu patlican(cok koymusum onume alinca fark ettim yarisini geri doktum tencereye) yogurt
22.00 cay

20190831_185228.webp20190831_122335.webp

Bu hafta senden cok guzel eksi gelecek eminim cnm
Sadece bulguru cok abartma
Insallah cnm. Alistikca bulgurum miktarinin azalacagini dusunuyorum

Bende iki sene önce küp küp doğrayıp torbaladim ama hiçbiri donmadi akmaya başladı dondurucuya o yüzden tüm atıyorum

Bende karbonhidrat şişkinliği oluyor bana yaramıyor hiç, aşırı bir kilo artışı yaratıyor kesincede o biriken ödemler şişkinlikler iniyor, inmeyenlerde kalıcı kilo olmuş oluyor işte kaç gündür 82 de takıldım kaldim
Cok sukur benim basima boyle bir sey gelmedi simdiye kadar

Slm kizlar
Bugunku menum
10.00 sade turk kahvesi
12.20 kapya biber yesil biber kasar peyniri taze sogan maydanoz dereotu ve 3 yumurta ile omlet, 9 zeytin, domates, salatalik, 1 avuc ici cig badem(resimde yok)
15.00 sade filtre kahve
18.40 mercimek corbasi bulgurlu patlican(cok koymusum onume alinca fark ettim yarisini geri doktum tencereye) yogurt
22.00 cay

Eki Görüntüle 2303308 Eki Görüntüle 2303311

Insallah cnm. Alistikca bulgurum miktarinin azalacagini dusunuyorum

Cok sukur benim basima boyle bir sey gelmedi simdiye kadar

başlangıcın hayırlı olsun canım.

Back
X