• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar. bu hafta pek uğrayamadım. çok yoğundum çok yoruldum. regl öncesi şişkinliği falan. gelemedim pek buralara. halim yok.
bugün de regl habercisini gönderdi. ağrım çok. sökülene kadar mahveder beni. dışardaydım çok yürüdüm gezdim geldim. şimdi dinleniyorum.
aklımda değişik düşünceler geçiyordu biliyorsunuz. planlar, programlar.... tabiki unutmuş değilim. ama gerçek şu ki her ne kadar burada sizlerle diyet konularında motivasyon bulmaya çalışsam da olmadı. başlayıp bırakıyorum. ama artık bahanem yok biliyorsunuz. ameliyat da oldum. şu halsizliği aşınca da artık gerçekten zayıflamak istiyorsam bunu başarmam lazım.
burada da konuştuk, takımdaki arkadaşlar da dedi diyetisyen düşünmez misin diye. yok diyordum. belki iyi olur ama benim istediğim gibi diyet yaptıran bulmam lazım. hastanelerdekiler olmaz. ancak özelden bulmam lazım ama araştırmak lazım falan filan... ama bu zamana kadar olmadı.

neyse lafı uzatmayayım. Allahın izniyle regl bitiminde diyetisyen listemle kilo vereceğim :dua::nazar::halay:
Buldunmu bilmiyorum mesajini simdi gordum. Kendi diyetisyenimi onerebilirim. Online diyette yaptiriyor. Biliyosun ki ben tam listeme uymadigim halde verdim kg. Cunku yaptirim oluyor. Bir hafta vermezsen sonraki hafta daha dikkat ediyorsun. Diyetisyen esin aydın-vera tıp merkezi. İnternette de bilgileri cikiyor. İnstagramdan bulabilirsin

Buldunmu bilmiyorum mesajini simdi gordum. Kendi diyetisyenimi onerebilirim. Online diyette yaptiriyor. Biliyosun ki ben tam listeme uymadigim halde verdim kg. Cunku yaptirim oluyor. Bir hafta vermezsen sonraki hafta daha dikkat ediyorsun. Diyetisyen esin aydın-vera tıp merkezi. İnternette de bilgileri cikiyor. İnstagramdan bulabilirsin

saol canım. ben buldum ama. teşekkür ederim yine de :KK200:

heyyoooo yarın pazartesi eylül 2
artık kaldığım yerden devam edebilirim
:cool:

aşırı düzensiz, kızartmalı makarnalı, gece yemekli geçti 3 ayım
kac kilo aldım bilmiyorum ama göbeğin durumu vahimm
Bende bu hafta cok cozuttum. 3 aydir almadigim kgyu simdi aldim galiba :'(

Goreceksin faydasi mutlaka olacak
ben de inanıyorum.
Hadi hayirli olsun cnm
Uyarsan mutlaka faydasi olur
saol canım. uyacağım. ben de merak ediyorum heyecanla. gidip gelip göbeğime falan bakıyorum. kendi başına başaramadın, motive olmadın gitti ama diyetisyenle olacak bu iş diyorum. inanıyorum. hafta içi başlasam iyiydi ama regl zorluyor ya beni, dedim hadi o geçsin de öyle güzelce başlayayım :KK68::KK37:

Bende bu hafta cok cozuttum. 3 aydir almadigim kgyu simdi aldim galiba :'(

hadi sebebin variştahın açılır, kapanır peki ya benim
90 kiloydum en son, ikinci kez anne olsam mı diye düşünüyorum
bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum :(

İyi akşamlar :KK200:

Eylül gelir de gelmezmiyim?
Kendi içime kapandığım daha da çok kapanmak istediğim ama sizide özlediğim enteresan ve aslında sıradan zamanlar...

aec62ba02d11b51f7f78e68069f79b5b.jpg

Selam yarinla beraber yeni bi duzen oturtacam.okul donemi daha guzel kilo vverebiliyrm.menu yazmak en iyisi.sizlerr soz veryrm yedigim herseyi yazacam.79 gorene kadar basinizi sisirecem.geceleri ac yatmayi ogrenmem lazm.oyle boyle dikkat edersem 3 ay olmazsa 5 ayda olur ama illaki gider.2 eylulle beraber bismillah diyorrumm.

Bugunku menumu vereyim

10.00 sade turk kahvesi
12.30 mantarli kasarli omlet, domates, salatalik, yarim kapya biber, ceviz
15.00 sade filtre kahve
18.30 bulgurlu patlican yemegi salata yogurt
22.00 cay
20190901_184902.webp20190901_123626.webp

Iyi gidiyor sivi kurallarina alistim gibi.

Aksam uzeri sag kasigim agrimaya basladi hala agriyor yrn gostericem dr a. Bi ultrason baktircam daha oncede bir kac kez olmustu boyle.

3 gundurde iyi sinavdan geciyorum. Ilk gun karsi komsum sicak sicak pişi verdi kizlara verdim yesin diye. Zeynep aldi agzima sokmaya calisiyor sen de ye diye. Yemicem annecim git kendin ye dedim biraz ugrasti benle.
Ikinci gun sigara boregi yaptim yemedim annemle simit tarifi gordum olsada yesek dedim laf gelisi annemde yoldan geldigi icin cantasinda varmis dayadi agzima. Dedim yok yemem.
Bugun kizlara meryeme dondurma yedirdim aksamda cayin yanina N**** (Siyahi) ve biskrem koydum yemedim.
Bence yediklerimiz kadar geri cevirdiklerimizi paylasmakta motivasyonumuzu arttirir. 😉

Mutlu haftalar ❤

Bu haftayı geçelim inşallah gelicem.

Endokrine gittim tüylenme ve kilo için yarın tahlil için kan vericem.

Evde temizlik yapıyorum ağrılarım var zorlanıyorum uzun sürüyo o yüzden bitiremiyorum.

Biterse rahat edicem inşallah da ne zaman...

Back
X