- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Kıyamam .. havalemi geçirdi ..Havale geçirirken sadece sol kolunu atiyodu yatağa. Bu sebeple basit havale degilmis incelenmesini onerdiler bizde kabul ettik
Umarım tertemiz çıkar sonuçlar..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam .. havalemi geçirdi ..Havale geçirirken sadece sol kolunu atiyodu yatağa. Bu sebeple basit havale degilmis incelenmesini onerdiler bizde kabul ettik
Hayirli cumalar
Bugün seminer vardı kahvaltimi edip çıkmış bulundum. Yeni tartiliyorum
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 75.2
@aijo ne olduğunu tam anlayamadim ama çocuğun hastaymis çok geçmiş olsun
Evet dun sabah gecirdiKıyamam .. havalemi geçirdi ..
Umarım tertemiz çıkar sonuçlar..![]()
Geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasınEvet dun sabah gecirditesekkur ederim
Amin insallahGeçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın
Mrblar kızlar kilo bildirimim gecikti sabah geç kalktık alel acele okula gittik kızım ana okuluna başladı uyum günüydü bugün bi saat durduk geldik işte yemek yedik uzandim şimdi birazdan uyuyskalabilirim snrm iyi bike dayandım ayakta yorulmuşum
Geçen hafta: 80.4
Bu hafta: 80 4
Sabitim kizlar ama vala baya deli gibi yiyorum bklm bi iki güne yine değişir benim kilo snrm sabit kalmıyor 79.5-80.5 arası gidip geliyor bu ara
Fulyacim nasılsın .Cuma 84.8
Bugün 86
Varmı gelişme canım.Amin insallah
Saol cnm Allah razı olsunHayırlı olsun okulunuz..
Saglikli,basarili egitim ogretim yillari olsun canimMrblar kızlar kilo bildirimim gecikti sabah geç kalktık alel acele okula gittik kızım ana okuluna başladı uyum günüydü bugün bi saat durduk geldik işte yemek yedik uzandim şimdi birazdan uyuyskalabilirim snrm iyi bike dayandım ayakta yorulmuşum
Geçen hafta: 80.4
Bu hafta: 80 4
Sabitim kizlar ama vala baya deli gibi yiyorum bklm bi iki güne yine değişir benim kilo snrm sabit kalmıyor 79.5-80.5 arası gidip geliyor bu ara
Bence aksam öğününü eve gelince yap. Yatma saatinden en az 3 saat önce yemelisin kuralina göre yetisirsin diye düşünüyorum.
Suan eeg cekiliyor. Tesekkur ederim
YENA teşekkür ederim
yolcunun programını uyguladım daha cok kendi kafama gorediyelim
Tam uygulasaydim eminim daha fazla kilo verirdim. Sen kaç kilosun bu arada?
Amine Busra Allah şifa versin minik kızımıza. hepimiz dua edelim arkadaşlar
Oğlan iyi gibi söyle canım da
Ay hasibenin mesajı alıntılamışımGecmis olsun cnm
Daha iyi olacak inşallah kuzun, ihmal etme ilgilenmeyi, tv tableti paketli gıdaları bırakınca bi anda öyle bi ilerleyecekki sen bile şaşıracaksın..Oğlan iyi gibi söyle canım da
Çok iyi demek için erken tabi ki
Allah razı olsun canım teşekkür ederim