- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin cnmYeniyim çünkü yıllardır erteliyordum artık kırılma noktama geldim sanırım. 170 95 Insallah hayirli olur ve kurtulurum fazlalıklardan
Cok gecmisler olsun canim![]()
Bulamiyorum Geçmiş olsun canım. Betül de aynı bademcikler fena.. bi de öksürük var ki sorma gitsin.. bize de bugün antibiyotik başladı doktor..
Badem Cicegi hoşgeldiniz..
PiaLeon ayyy ne çabuk geçmiş zaman.. sağlıkla büyüt kuzunu.. diyeti düşünme, biz her zaman burdayız :) demek leon geldi ha vay be :)) az dua etmedik sana
![]()
Tesekkur ederim kizlar. Betule de gecmis olsunGeçmiş olsun canım çabuk toparlar yavrucak inşallah
Cok gecmis olsun canm.bizi haberdar et.Slm kizlar
Eminenin atesi hala oluyor. Doktora getirdim bugun. Yatis verdi bu zamana kadar dusmesi gerekirdi dedi. Damardan antibiyotik basladik. Serumu gidiyor. Bir kac gun buralardayiz.![]()
Hatrladm seni ama bebwk bekledigini bilmiyordum:)hayirli olsun saglikla buyut canmSevgili dostlarım
Doğum yapalı 32 gün oldu. Doğumdan 1 hafta sonra 10 kg gitmisti ki bebekte 2660gr doğmuştu
Nasip olursa 40im çıksın artık diyet yapmak değilde dikkat etmeye başlıcam arada yazmak istyrm.
Hepinizi coook özledim
Ah yaa cok uzuldum cok zorSlm kizlar
Eminenin atesi hala oluyor. Doktora getirdim bugun. Yatis verdi bu zamana kadar dusmesi gerekirdi dedi. Damardan antibiyotik basladik. Serumu gidiyor. Bir kac gun buralardayiz.![]()
Aaa şimdi animsadim :))) hosgeldin hayirli olsun bebegin acele etme sen daha taze annesin. Bende 15 kg verdim kaldimEvet canimAlessiaLeon ben
97 ile başlamıştım 3 ayda 13kg vermiştim sizinle.
Benimde canim hic ev yemegi istemiyo kafayi yicempazartesi hava atarak başladım ammaaaa gel görki
yerleşik hayata geçince diyet daha bi zor,
uzun zamandır sıcak ev yemekleri yemeyince
şimdi doyana kadar yiyesim geliyor sanırım
3-4 gün daha iştahımı kontrol edemeyeceğim gibi görünüyor
göbeğim inanılmaz duruyor, çoook mutsuzum yahuuuu![]()
Evde 15 dklik leslie yi 3 parti yaparak baya vermistim hazirandaŞekeri ve karbonhidratı kessem veeee en önemlisi yürüyebilsem biraz verebilirim ama markete bile yürüyerek gitmiyoruz çok uzun süredir sonrası bu haldeyim
Hahah evet benim canimm bir yandan bakyrm zaman çabuk.geciyor hamile iken geçmiyorduAllasen senmisin ,hayırlı olsun bebisin günler ne çabuk geçiyor güle güle büyütün canim![]()
YA güzel teyzeleri 1 aylık bile oldu hattaBulamiyorum Geçmiş olsun canım. Betül de aynı bademcikler fena.. bi de öksürük var ki sorma gitsin.. bize de bugün antibiyotik başladı doktor..
Badem Cicegi hoşgeldiniz..
PiaLeon ayyy ne çabuk geçmiş zaman.. sağlıkla büyüt kuzunu.. diyeti düşünme, biz her zaman burdayız :) demek leon geldi ha vay be :)) az dua etmedik sana
![]()
Tesekkur ederim cnm. Evet kizim hasta hastaneye yattik bugun.Bulamiyorum hoş bulduk size de geçmiş olsun kızınız hasta sanirim
Tesekkur ederim cnm. Saat 8e dogru surup vermistim en son. Normalde bu saate cikmasi lazim ama cok sukur simdilik cikmadi uyuyor hanimefendi. 2 doz antibiyotik aldi burda o da etki etmeye basladi sanirimCok gecmis olsun canm.bizi haberdar et.
Ah yaa cok uzuldum cok zorcocuklarin yaninda kim var? Sizinde enfeksiyonmu
Eylul geldi hastaliklar türemeye başladıTesekkur ederim cnm. Evet kizim hasta hastaneye yattik bugun.
Tesekkur ederim cnm. Saat 8e dogru surup vermistim en son. Normalde bu saate cikmasi lazim ama cok sukur simdilik cikmadi uyuyor hanimefendi. 2 doz antibiyotik aldi burda o da etki etmeye basladi sanirim
Evet cnm bogazi kulaklari fena olmus. Cumartesiden beri antibiyotik surup veriyordum ona ragmen artmis. Tahlilinde crp si yuksekti ki tahlil vermeden once 7 doz antibiyotik surup almisti. Onuda vermesem demekki crp iyice firlayacakti![]()
İnsallah çabuk cikarsiniz canim ya valla biz yaşadığımız için çok iyi anlıyorum seni.Gunaydin kizlar
Aksamdan beri ilk defa ateslendi. Serum taktim simdi. Insallah ates araligi acilir. Sabah tansiyonu dustu herhalde wcden cikarken gozum gormuyo dedi (sanirim gozu karardi) yataga oturuncada ogurdu biraz. Sonra gecti. 15 dk sonra bakabildim anca tansiyonuna 100.5/70 geldi. Anlik dustu herhalde birden kalkinca.
Dun menu yazamadim bugun yazayim. Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum.
09.00 cay ve filtre kahve
12.30 domates salatalik yesil biber zeytin peynir 3 haslama yumurta ceviz ve cig findik (hemen yiyip gunubirlige indigim icin resim cekemedim)
18.30 cay
19.30 evden kabak yemegi ve yogurt getirttim esime esya getirirken. Hastanedede tavuk sote vardi eminede 1-2 catal aldi birakti. Patateslerini ayirip tavuklarini birlestirdim.
Eki Görüntüle 2306307
Bugun ogle kahvaltim icin evden domates salatalik peynir vs getirttim dun. Yumurta yok yani burda pisirme imkanim yok. Imsallah cok acikmam. Belki birazdan kahvaltida yumurta dagitirlarsa alip oglen yerim![]()
Uyum sureci olmadi bizde okul yeni siralar daha gelmemisti. 2 hafta baska bir okulda misafir olarak ogrenim goreceklermis. Onlarin 2 hafta dedigi 2 ayi bulur ama neyse. Pazartesi gitti babasi goturdu aglamis biraz korkmus. Sonuna kadar kalmamislar sonra beni almaya geldiler.Eylul geldi hastaliklar türemeye başladıhiç yagmurda yağmadı daha ay ortasi geliyor bari yagsada azcik mikroplari alsa götürse. Emine okula başlamıştı dimi
İnsallah çabuk cikarsiniz canim ya valla biz yaşadığımız için çok iyi anlıyorum seni.
Yusra iki gündür cok huysuz. Onceki gece uyur uyaniklik arasinda kalkti kolumu isirdi geri uyudu. Gunduzde hep inatlik yapti wc gitmek istemedi. Gunduz uykusunda 3 kez hep agladi geri uyuttum. Psikolojisi etkilendi belkide diye parka falan goturdum dün gezdirdim. Bu gece uyudu sabah 6da kalkti wc goturdum, bebe bisküvisi yedirdim yeni daldi. Ama hep ruya goruyor
Largopen antibiyotik kullaniyoruz o yapar mi halusinasyon falan? Delodayda veriyodum onu kestim agir mi geliyo acaba dedim
Sorma ya şoka girdim. Güler misin ağlar mısın :/Ahahah cadıya bak. Isırıp tekrar uyumasına ne demeli![]()