• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kilomu yazip kacicam unutmadan
117.5 😱😱😭😭😭

😡😡😡
Günaydın hayırlı cumalar :) bildirimler gelsin bakalım. benimki mağlesef iç açıcı değil mağlum dönemden dolayı bir şişkinliğim var herhalde dün akşamda hiç perşembeye yakışır beslenemedim ...

Kilo bildirimi olarak aynı geçebilirmiyiz lütfen E eboe

🥰🥰🥰
ilk kilo bildirim ile merbaaa , hayırlı cumalar :KK200:

90.1 kg

Yine yeni yeniden merhaba 😘

günaydın arkadaşlar.pantolonlarım dün Bonus Bonus hissiyatıyla beni buraya getirdi :KK6: kilo verme serüveninize beni de 93 kg ile eklerseniz sevinirim.sayfaları çok okuyamadım nasıl şeyler deniyorsunuz.Aralıklı açlık olayını uygulayan var mı ya da tecrübesi olan arkadaşlarımız var ise hepinizden bu beslenme tarzı ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.Hadi bakalım
Bismillâhirrahmânirrahîm

günaydın arkadaşlar.pantolonlarım dün Bonus Bonus hissiyatıyla beni buraya getirdi :KK6: kilo verme serüveninize beni de 93 kg ile eklerseniz sevinirim.sayfaları çok okuyamadım nasıl şeyler deniyorsunuz.Aralıklı açlık olayını uygulayan var mı ya da tecrübesi olan arkadaşlarımız var ise hepinizden bu beslenme tarzı ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.Hadi bakalım
Bismillâhirrahmânirrahîm
Zeynep,Hasibe ve nisan34 yapıp gayet başarıyla devam ediyorlar

Bayan yenisiniz galiba tanışalım mı 🕶

kibar yazdığıma bakma iç klavyem tanışakmı gı diyo

gardaaaaş ben şipşakçı, o ka gözel sordun ki,

kibar olmamak içten değil, sizinle hasbihal etmek
benim için fevkaledenin fevkinde olacaktır :KK200:

Back
X