• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah bir yandan kahvaltı edip bir yandan taze fasulye koydum ocağa ..
Sonrada hazırlanıp çıktım evden.😱
Dolmuşta aklıma gelince ufak çaplı bir çığlık atmışım akabinde kızımın bugün evden geç çıkacağını hatırladım 😊

Şuurumla gurur duyuyorum 😋

Günaydin ,hayirli cumalar kızlar 🙏🙏
Kilo bildirimim bugün ; 80.2
_800 gram vermişim.gecen hafta 81.0 idim.
Gıdım gıdım gidiyor,ugrasiyoruz hepimiz sagliklarla olsun yeter ki🙏🙏 Güzel hafta sonlari dilerim ❤ E eboe emegine,gönlüne saglik olsun canim şimdiden 🙏🙏

Çok iyi.. istikrar önemli 👍

Çok iyi.. istikrar önemli 👍
Tesekkürler canim 😍 Benim icin de en önemlisi kalici ve saglikli vermek.Zaten cok ac kalamiyorum,oğün asla atlamiyorum.Menulerim cok kısıtlı degil bu yüzden.Yavaş olsun ama hedefime indigimde hop eski kiloma dönmeyim diyeti biraktigimda.Haýırlısı hepimiz icin insallahh🙏🙏

günaydın arkadaşlar.pantolonlarım dün Bonus Bonus hissiyatıyla beni buraya getirdi :KK6: kilo verme serüveninize beni de 93 kg ile eklerseniz sevinirim.sayfaları çok okuyamadım nasıl şeyler deniyorsunuz.Aralıklı açlık olayını uygulayan var mı ya da tecrübesi olan arkadaşlarımız var ise hepinizden bu beslenme tarzı ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.Hadi bakalım
Bismillâhirrahmânirrahîm
Ay besmeleyi gorunce istemsizce güldüm hayirli olsun :D

Back
X