Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözün aydın canım..
Çok şükür
93 kilo ile merhabaa![]()
günaydın arkadaşlar.pantolonlarım dünBonus hissiyatıyla beni buraya getirdi
kilo verme serüveninize beni de 93 kg ile eklerseniz sevinirim.sayfaları çok okuyamadım nasıl şeyler deniyorsunuz.Aralıklı açlık olayını uygulayan var mı ya da tecrübesi olan arkadaşlarımız var ise hepinizden bu beslenme tarzı ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.Hadi bakalım
Bismillâhirrahmânirrahîm
Gönül ister eksi geleydim ama artı geldim.
Kilom 107.1
Bismillahirrahmanirrahim.
Fark__2 kg (8 tane margarin:)![]()
Cok iyi tebrik ederimBu arada gunaydin
Sabah eminenin atesi 37.4 tu bir sey vermedim dustu ama hafif atesi oldugu icin tahlilini yarin alalim dedik. Dislerini gosterdim dis druna taburcu olduktan sonra 5 gun daha antibiyotik surup kullan dedi kotu olmus dedi. Normalde 20lik disler bu sekilde olur dedi. Ilac bitince kontrole cagirdi.
Kilo bildirimimide yapayim
Gecen hafta 100.9
Bugun 99.2
Fark -1.7
E eboe
Yesilcay, kiraz sapi cayi beni cok rahatlatiyodu :)Selam canlar nasılsınız, sabah erkenden ufakligin veli toplantısına gittim pazarı marketide halledip eve döndüm bir yağmur bastırdı hafif çaplı ıslandım arkadaşlar da vardı hep beraber okulu pazarı halledip geldik arabada kullanıyorum ya artık çok şükür çok rahat ettim ne kadar geç kalmışım nasılsa eşim babam beni taşıyor diye neyse gelelim kilo şeysine
Bu sabahki kilom
82.9
3 gündür tartı kıpırdamıyor bağırsak hareketlerim sıfır![]()
Kuru erik cok rahatlatir tavsiye ederimSelam canlar nasılsınız, sabah erkenden ufakligin veli toplantısına gittim pazarı marketide halledip eve döndüm bir yağmur bastırdı hafif çaplı ıslandım arkadaşlar da vardı hep beraber okulu pazarı halledip geldik arabada kullanıyorum ya artık çok şükür çok rahat ettim ne kadar geç kalmışım nasılsa eşim babam beni taşıyor diye neyse gelelim kilo şeysine
Bu sabahki kilom
82.9
İçiyorum günde iki üç yeşil çay icmesem ne olacak acabaYesilcay, kiraz sapi cayi beni cok rahatlatiyodu :)
İçiyorum günde iki üç yeşil çay icmesem ne olacak acaba![]()
O zaman farkli sey denemen lazim. Bana yesilcaydan ziyade kiraz sapi iyi geliyoduİçiyorum günde iki üç yeşil çay icmesem ne olacak acaba![]()
Tesekkürler canimBenim icin de en önemlisi kalici ve saglikli vermek.Zaten cok ac kalamiyorum,oğün asla atlamiyorum.Menulerim cok kısıtlı degil bu yüzden.Yavaş olsun ama hedefime indigimde hop eski kiloma dönmeyim diyeti biraktigimda.Haýırlısı hepimiz icin insallahh
![]()
Hayirli cumalar kızlar.uzun suredir gormedigim guzel bi eksi gordum sonunda.demek ki gercekten ac kalmak gerekiyo
Kilo bildirimi. Gecen hafta 86.4(emin degilim 86 yi net hatrlyrm)
Bugun 84.4.
Fark__2 kg (8 tane margarin:)![]()
Ben tartilmayi unuttum. Uzerine kocaman bardakla kac defa su ictim koca bir tost gömdüm :/
Öğretmen olunca beylemi oluyo bildirim![]()
Bu arada gunaydin
Sabah eminenin atesi 37.4 tu bir sey vermedim dustu ama hafif atesi oldugu icin tahlilini yarin alalim dedik. Dislerini gosterdim dis druna taburcu olduktan sonra 5 gun daha antibiyotik surup kullan dedi kotu olmus dedi. Normalde 20lik disler bu sekilde olur dedi. Ilac bitince kontrole cagirdi.
Kilo bildirimimide yapayim
Gecen hafta 100.9
Bugun 99.2
Fark -1.7
E eboe
Selam canlar nasılsınız, sabah erkenden ufakligin veli toplantısına gittim pazarı marketide halledip eve döndüm bir yağmur bastırdı hafif çaplı ıslandım arkadaşlar da vardı hep beraber okulu pazarı halledip geldik arabada kullanıyorum ya artık çok şükür çok rahat ettim ne kadar geç kalmışım nasılsa eşim babam beni taşıyor diye neyse gelelim kilo şeysine
Bu sabahki kilom
82.9
Kahvaltıda hergun domatese zeytinyağı limon döküp bolca yiyorum amaÇok mantıklı ...
Tasvip ettiğim beslenme şekli
Hafiften sana yürüyorum gibi oldu
Sabahtan beri iltifat edip duruyorum
Hamile olman kilo bildirmene engel olmamalı
Bakalım ne kadar büyüycen
toksin vardı kulakları çınlasın hep böyle hesaplardi
Bugün ne pazarı var.. Alaybey mi?
Kuzum ben bir haftadır bir tatlı kaşığı zeytinyağı artı 12 damla limon suyu hupletiyorum aç karna.. hem karacigerim temizlenecek hem cildim pırıl pırıl olacak hemde wc olayı şelale
Dene istersen ..
Aslında bir yemek kaşığı ama ben bir tatli kaşığı içiyorum
Bu hafta birden şiştim aslında bende merak ediyordum ne kadar oldugumu. Ama gerçekten unuttum. Yarın sabah tartilirim.Çok mantıklı ...
Tasvip ettiğim beslenme şekli
Hafiften sana yürüyorum gibi oldu
Sabahtan beri iltifat edip duruyorum
Hamile olman kilo bildirmene engel olmamalı
Bakalım ne kadar büyüycen
toksin vardı kulakları çınlasın hep böyle hesaplardi
Bugün ne pazarı var.. Alaybey mi?
Kuzum ben bir haftadır bir tatlı kaşığı zeytinyağı artı 12 damla limon suyu hupletiyorum aç karna.. hem karacigerim temizlenecek hem cildim pırıl pırıl olacak hemde wc olayı şelale
Dene istersen ..
Aslında bir yemek kaşığı ama ben bir tatli kaşığı içiyorum
Direkt zeytinyagi yutmak farkli etki yaratiyomus. Kizim bebekken mamasina katiyodum. Sonra kasikla vermeye baslamistim daha guzel cikarttiriyorduKahvaltıda hergun domatese zeytinyağı limon döküp bolca yiyorum ama
Sen hamissin olsunBen tartilmayi unuttum. Uzerine kocaman bardakla kac defa su ictim koca bir tost gömdüm :/
Alıştı mi senin kiz benim ki ne bakkilot daha rahat diyorum da büyümedim ben büyüyünce soylerim diyo kakayla geziyo gel degisiyim diyorum rahatim diyorBu hafta birden şiştim aslında bende merak ediyordum ne kadar oldugumu. Ama gerçekten unuttum. Yarın sabah tartilirim.
Kizla tuvalet mevzularımız oldugundan kalkar kalkmaz ilk işimiz o sonrada mutfaga geçiyoruz midem bulanmadan iki parca sey ativeriyorum agzima, su iciyorum falan derken sisiyorum zaten![]()
Kahvaltıda hergun domatese zeytinyağı limon döküp bolca yiyorum ama
2 hafta oldu. Tabi araya hastalik vs girdi. Hastanede bezine yaptiramadik. Ağladı tuvalet istedi. Basta ikna ettik burda wc yok diye sonra gördü. En son klozete tuttuk evden aparati getirttim. Eve geldik. Soylemiyor ben goturdukce yapiyo. Sadece kakasi gelince elimi tutup goturuyor(soylemiyo derken zaten konusamiyorda elimi tutup goturuyor)A
Alıştı mi senin kiz benim ki ne bakkilot daha rahat diyorum da büyümedim ben büyüyünce soylerim diyo kakayla geziyo gel degisiyim diyorum rahatim diyor![]()