• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar arkadaşlar 🙏🙏
Bugün kilom sabit ; 79.5
Haftalik spor ; 480 dakika ( egzersiz ve yürüyüş topladim gün gün)
İctigim suyu ve sporu arttirmama rağmen kilom sabit kalmis çünkü; menümlerimde aşure,az da olsa dondurma ve lahmacun bulundu bu hafta (buraya da yazmistim) Hedef kiloya dek tamamen uzak durmak gerekiyor sanirim bu tip şeylerden.Sağlik olsun diyor ve motivasyonumu bir dahaki haftaya odaklıyorum insallah .Kilo veren arkadaşlarimi can'ı gönülden tebrik ederim 👏👏 😍

Eklentiler

• 20190919_223109.webp
    20190919_223109.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 24
kadınlar kulübünün en güzel hanımları merhaba:KK200:
BOnusum beni etiketlemisssin simdi gordum,pek aktif kullanmiyordum uzun zamandir ondan olsa gerek.
evet hayatından kısa özet geceyim..esimle barıştık ve ben hamileyim..:anneadayı:
diyet serüvenini tamamlamadan oldu,ne deyim ocakta doğum yapacağım sonra yeniden araniza gelirim koca gobisimle:KK75:
hepiniz umarim istediginiz kilolara inmissinizdir

BOnusum beni etiketlemisssin simdi gordum,pek aktif kullanmiyordum uzun zamandir ondan olsa gerek.
evet hayatından kısa özet geceyim..esimle barıştık ve ben hamileyim..:anneadayı:
diyet serüvenini tamamlamadan oldu,ne deyim ocakta doğum yapacağım sonra yeniden araniza gelirim koca gobisimle:KK75:

Ulan zaten duygusalız 😢

Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al.

Hayırlı olsun ailen için.

Hayırlı cumalar..

Bu sene yoğunluktan dolayı çok giremiyorum arkadaşlar, bu sebepten liste yapma işini Bonus Bonus uma devrettim..

Okul zaten yoğun, haftada 2 gün de nöbetçi olmak zorunda kalıyorum öğretmen yetersizliğinden dolayı..
Ev işleri, çocuk derken yetişememeye başladım hiçbir şeye.. Akşam da çocukla sızıp kalıyorum, o da erken uyumuyo zaten 12yi buluyo, sabah 6da yine ayaktayım..

Yüksek lisans için ales ve yds sınavlarına çalışmaya başladım bir de..

Böyle işte..

Bonus Bonus 💙 teşekkür ederim kuzum💙

Hayırlı cumalar..

Bu sene yoğunluktan dolayı çok giremiyorum arkadaşlar, bu sebepten liste yapma işini Bonus Bonus uma devrettim..

Okul zaten yoğun, haftada 2 gün de nöbetçi olmak zorunda kalıyorum öğretmen yetersizliğinden dolayı..
Ev işleri, çocuk derken yetişememeye başladım hiçbir şeye.. Akşam da çocukla sızıp kalıyorum, o da erken uyumuyo zaten 12yi buluyo, sabah 6da yine ayaktayım..

Böyle işte..

Bizim bonus he mi :eek::eek::eek::eek:

Bende sendenim :)(

Slm kizlar
Bugun dahiliye servisine basladim. Pazartesi gunu sorumluluk devir isleriyle ugrasicaz. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Gecen hafta 98.0
Bugun 97.4
Fark-0.6
Bonus Bonus
Ben de bu hafta biraz odemlerle ugrastim ama cok sukur yinede eksideyim

seviyeleri mi uyguluyorsun.kaç kg verdin ve nasıl gidiyor
Evet cnm grupla 30 agustosta basladim 104.6 kiloyla bugun 97.4 ciktim 😊

Hayurli olsun cnm saglikla al kucagina insallah

Hayırlı cumalar..

Böyle işte..

Hakkinda hayirli olsun cnm insallah sinavlardan yuksek puanlar alirsin

86.5 gormustum. İlk 3 ay 1 kg aldim. Ama sonra 3 kg birden aldim. Toplamda 4 kg hemen hemen 90dim bugün
Aman dikkat aijoocum..ben 72 yi görmüştüm en son 75 ıle hamile kaldım,çok rahat bi hamileligim olunca şimdiden 9 kilo aldım..oldum mu 84..:halay::halay::halay:
Kizlar gebeliginiz rahat gecsin bebeginiz saglikli olsun da kiloyu elbet verirsiniz simdi bunlarin muhasabesini yapmayin gebeliginizin tadini cikarin😍

Back
X