• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menü
Sabah 2 haşlanmış yumurta 2 ceviz azcik peynir
Ara 1 fincan yeşil çay
Öğle iki kaşık pilav üzeri 6 kasık kuru fasulye bir kase salata ( kaşıkları diyetisyen dedi artık ölçüm onlar)
Ara 1 soda 1 fincan filtre kahve
Akşam kabak sote az yağlı bol dere otlu 1 dilim tam buğday ekmek 1 kase yoğurt
Uyumadan 1 bardak süt içeceğin
3lt su 40 dk yürüyüş
SONUÇ:YORGUN BIR KADIN 😂😂

İyi geceler arkadaşlar🤗 istanbulda olanlara depremden dolayı geçmiş olsun diliyorum. Allah taşı toparağa katmasın inşallah desekte büyük depremin ayak sesleri gibi sanki...

Dün gece 11:30 gibi olan son hissedilen artçıda gidip kardeşimde kaldık o yüzden sabah tartılamadım

Kilo bildirimi olarak ricam aynı yazılmak lütfen ...

Artım var hissediyorum havalarda serinledi içtiğim suda azaldı epey dikkatde edemiyorum bu günlerde çok iradesizim biliyorsunuz butik kafede çalışıyorum ve hamur işi kokuları beni yoldan çıkarıyor nasıl toparlıycan bilmiyorum bu hafta bitti ama yine pantulonlar beni sıkmaya başladı :(

Hanımlar merhaba nasılsınız, yeni bir yatak almayı düşünüyoruz yatasa baktım internetten araştırdım hep bir şikayetler silsilesi kullandığınız memnun olduğunuz yatak marka ve modeli varmı ben bir-kac gecedir yataktan mütevellit uyuyamıyorum uyudum diyelim dayak yemiş gibi kalkıyorum vadesi doldu yatağın 10 yıl oldu zaten değişsin varmı önerisi olan
Naptın yatak işini halledebildin mi yatakta yatsan iyi oluyor diye biliyorum ama biraz fiyatlı bende kendi yatağımı mağlesef kampanyası var diye istikbalden almak zorunda kalmıştım oğlumun yatağı yatsan memnunuz....

Naptın yatak işini halledebildin mi yatakta yatsan iyi oluyor diye biliyorum ama biraz fiyatlı bende kendi yatağımı mağlesef kampanyası var diye istikbalden almak zorunda kalmıştım oğlumun yatağı yatsan memnunuz....
Valla karar veremedim ama kampanyalar bu ay sonuna kadar tüm yataklarda hepsi anlaşmış gibi bir karar vermem gerekiyor hangi yatağı secsem internette şikayet var anlamadım gitti herkes kötü mal yapar olmuş

Bugunku menumude vereyim
09.00 filtre kahve
12.00 2 haslama yumurta domates salatalik peynir
15.00 cay
17.00 filtre kahve
19.00 resim+1 avuc cig findik
23.30 filtre kahve
IMG-20190927-WA0008.webp

Iyi geceler kızlar valla sabah beri diyorum bu kiloyu ben nasıl oraya yazicam saldım çayıra mevlam kayıra oldum resmen kilom aldı başını gitti hicbir kıyafetim de olmuyor resmen dipteyim üstüne bugün reglde oldum tam oldum , utana sıkıla bugünkü kilom 86 malesef :duduk:
En son rakiptik ve ben seni 75 lerde bırakmıştım:KK12:
Verdikten sonra bu kadar kiloyu tekrar almak olmamış ama Bi kere yaptın yine yaparsın,sana inaniyoruz:KK200:

kızlar mutfak robotu araştırıyorum. evdeki robotu kullanmıyoruz diye kaç yıl önce vermiştik. tefal rondo, el blender, mikser, sürahi blender, doğrayıcı vs ile idare ediyorduk ama şu son model mutfak robotlarından almak istiyorum. tavsiyesi olan var mı?

İyi pazarlar şimdiden kızlar 🤗 bugün mönüm;

Sabah; 1 haslanmis yumurta,1 brdk light süt,3 zeytin,1 cay ksg tereyag ,2 cay kasigi recel

Ara; Türk kahvesi

Öglen; ton balikli salata

Ara; cok küçük bir laz boregi ( ilk defa yedim bir kutlamaya davetliydim)

Aksam; az mercimek corba,patates oturtma az turşu ,1 brdk ayran

Su; 1,5 litre spor ; 30 dk egzersiz 40 dk yürüyüs

Back
X