• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün
Sabah 1 yumurta 3 zeytin yanında bol yeşillik ve iki fincan çay
Ara 1 kutu süt
Öğle 5 kasık menemen 1 dilim ekmek bir kase yoğurt
Ara 3 ceviz 1 adet hurma
Akşam pırasa yanına ayran
Gece 1 soda
Yürüyüş yok 2 lt su hani menülerde sizden🙄

kızlar mutfak robotu araştırıyorum. evdeki robotu kullanmıyoruz diye kaç yıl önce vermiştik. tefal rondo, el blender, mikser, sürahi blender, doğrayıcı vs ile idare ediyorduk ama şu son model mutfak robotlarından almak istiyorum. tavsiyesi olan var mı?
Bende karae veremedim uzun zamandır yorumlara bakınca iyi de yazılıyor kötüde şansımıza artik

Omletin tarifini isterim :) evde kapyam varda

Kapya biberi dograyip zeytinyaginda kavurmaya basladim. Onlar kavrulurken kucuk bir kabagi rendeledim. Onuda biberlerin uzerine ilave edip bir iki kere karistirdim ve kapagini kapattim. Kabaklar diriligini kaybedene kadar ara ara karistirip kapattim kapagini. Bir kasede 2 yumurta cirptim. Icerisine bir parca beyaz peynir koyup iyice ezdim. Sonra bu karisimi kabakla biberin uzerine doktum. Karistirip kapagini kapattim. Ben yumurta cig kalinca sevmedigim icin ara ara karistirdim. Pisincede tabaga aldim. Afiyet olsun 👍

Kapya biberi dograyip zeytinyaginda kavurmaya basladim. Onlar kavrulurken kucuk bir kabagi rendeledim. Onuda biberlerin uzerine ilave edip bir iki kere karistirdim ve kapagini kapattim. Kabaklar diriligini kaybedene kadar ara ara karistirip kapattim kapagini. Bir kasede 2 yumurta cirptim. Icerisine bir parca beyaz peynir koyup iyice ezdim. Sonra bu karisimi kabakla biberin uzerine doktum. Karistirip kapagini kapattim. Ben yumurta cig kalinca sevmedigim icin ara ara karistirdim. Pisincede tabaga aldim. Afiyet olsun 👍
Sagol canim eline sağlık

Günaydın ☘
Mutlu pazarlar ❤
ebd9f08906c3e12d3adba5e127c21f3d.webp

Bugunku menum biraz karisik oldu.
12.00 filtre kahve
13.00 tahin findik ve tarcini karistirdim. Ogun yerine yenilebilir diye okumustum. 3 tatli kasigi yedim ama devam edemedim. Icine seker ya da pekmez atilsa cok daha guzel olurdu. Tabi boyle bir secenegim olmadigi icin domates salatalik peynir 1 yumurta yedim
18.25cocuklari disari cikaraktim yemek saatim gecmesin diye ayak ustu 4-5 kasik bulgurlu kabak attim agzima cikarkende masadan 1 avuc cug findik aldim. Dolmus duragina giderken onlari yedim. Cok sukur yakaladik dolmusu
22.00 kizlari yatirinca sade filtre kahve yapip ictim.

Dün
Sabah iki yumurtadan otlu omlet yanına yeşillik azcık peynir ve zaytin 1 dilim ekmek
ara 2 kaşık aşure
öğle bir tabak pırasa yanına 1 kase yoğurt
akşam canım pek yemek istemedi filtre kahve içtim
3 lt su yürüyüş yok

Bütün günün yorgunluguna ve uykusuzluguna ragmen bi saatte yesil cayimi ictm.hemi de limonlu.bu hafta her gun icmeyi planliyrm belki 100 gram etki eder.gecen gun biri bana yasimi sordu tam yasinj gosteriyon kilondan dolayi büyük görünüyrsn dedi.cok sinir oldm açıkcası.aslinda herkes daha kucuk göründügümü söyler.obun dedigi gibi bi durum yok olsa bile soylemesi cok kırıcı.hayret sanane benim kilomdan.

Bütün günün yorgunluguna ve uykusuzluguna ragmen bi saatte yesil cayimi ictm.hemi de limonlu.bu hafta her gun icmeyi planliyrm belki 100 gram etki eder.gecen gun biri bana yasimi sordu tam yasinj gosteriyon kilondan dolayi büyük görünüyrsn dedi.cok sinir oldm açıkcası.aslinda herkes daha kucuk göründügümü söyler.obun dedigi gibi bi durum yok olsa bile soylemesi cok kırıcı.hayret sanane benim kilomdan.
Fikri sorulmadan konuşan insanı hıç kaale alma canim.Seni nasıl gördükleri değil ,senin kendini nasıl gördüğün önemli.En büyük yarışımız kendimizle,dünki halimizle.Maalesef bizim halkimiz gereksiz yorumlar yapar böyle .Tepkisiz kalmak en güzel cevaptir.Bosver ;)

Bugunun menusu
Kah 1yumurta dom cokelek yogurt 5 zeytin biraz kuru incir
Okulda10 15 badem1kuru incir leblebi
Ara2.3 form bisküvi 1kuru incir
Aksam birporsiyon karisik izgara 1d ekmek ayran 1catal pilav
Yarm halka tatli
Aksam tadmlik bal (yeni aldk tadina baktm)bi kuru incir
Butun gun incir yemisim canm tatli cekiyordu bastrmak icin yedim.yarin daha kontrolu olurm umarm

Fikri sorulmadan konuşan insanı hıç kaale alma canim.Seni nasıl gördükleri değil ,senin kendini nasıl gördüğün önemli.En büyük yarışımız kendimizle,dünki halimizle.Maalesef bizim halkimiz gereksiz yorumlar yapar böyle .Tepkisiz kalmak en güzel cevaptir.Bosver :KK66:
Cok sinir oldum gercekten.baska konuda da kalbim incindi acikcasi.ilk bebegimi kaybettm
Ben.bana is yapmissn yoriulmussndr o yüzden diyo.yok hayir is falan yapmadm diyorm.yok yok muhakkak istendir diyo.ya ablam yanimdaydi bi cay bile demlememe izin vermiyordu.yemek falsnbile yapmiyrdm diyorm yok sen zorlamssn diyo.sonra da diyo ben doguma on gun kala ev tasidm her isimi kendm yaptm bisey olmadi diyo.madem istense seninkine niye bisey olmadi be kadn.

günaydın güzeller Dün yediklerim
sabah 1 haslanmış yumurta üzeri bol pul biberli,5 zeytin iki parmak peynir bol yeşillikli salata
ara 1 kutu süt 1 kuru kayısı
öğle yarım kase çorba 7 kaşık nohut yemeği ,salata yarım dilim ekmek
ara 1 türk kahvesi
akşam 1 tabak pırasa yanına beyaz lahana salatası bir kase yoğurt
ara 1 türk kahvesi misafirlikte hakkımı böyle kullandım

Cok sinir oldum gercekten.baska konuda da kalbim incindi acikcasi.ilk bebegimi kaybettm
Ben.bana is yapmissn yoriulmussndr o yüzden diyo.yok hayir is falan yapmadm diyorm.yok yok muhakkak istendir diyo.ya ablam yanimdaydi bi cay bile demlememe izin vermiyordu.yemek falsnbile yapmiyrdm diyorm yok sen zorlamssn diyo.sonra da diyo ben doguma on gun kala ev tasidm her isimi kendm yaptm bisey olmadi diyo.madem istense seninkine niye bisey olmadi be kadn.
Olacağı varsa olur canım sen takma boş konuşanları, geçen gün yeni tanistigim biri 46 yaşımdayım dedi şaşırdım çok fit bir kadın tamam yüzünden 40 üstü olduğu belli ama neden üzeyim ki tipi çok harika dedim 35 gösteriyorsun ancak, iyi gözle bakmakla ilgili sen kalbini temiz tut kırılma Allaha havale et
Kizzzz bayılırım tarçınlı salepe ayyy için ısındı olaydı da içeydik:)

Dun ve bugun menu bildiremedim
Aksam yemegine kadar dun ve bugun ayni
09.0 filtre kahve
12.30 kahvalti resim
17.30 filtre kahve
19.00 dun tavuk bugun balik
23.00 dun cay bugun sade soda
20191001_194939.webp20191001_131340.webp20190930_194754.webp

ekilmek kaderimde mi var anlamıyorum ki
bugün için eve yine temizlik için birini çağırdım
sabah mesaj atmış cocukları bırakacak yerim yok gelemeyeceğim
tek boş günümdü , gecen seferde şirketten çağırdım ektiler