• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin Nursena :)
teşekkür ederim döndüm kürkçü dükkanı ina
Evt 6 buçuk aylık hamileyim ve 4 yaşında kızım var bir tane de..hamile kalmadan 101 kiloyla buraya gelmiştim ben de..doğum ve emzirme kilolarimla:cool:
6 ay gibi bi sürede 72 ye indim..
Sende inan,burayı ihmal etme ve gerçekten iste..
Doğumdan sonra bende gelirim araniza:KK24:
inş bende veririm çok deil 80 olsam yeter

Benimde ikinci kız geliyor hasibe:)))

Hadi gozun aydin cnm
Saglikla gelsin insallah. Kiz annesi olmak vok guzel bir sey Allah herkese nasip etsin insallah ❤

Yaptırdım canım orada da bacakları kapalıydı malesef..artık süpriz olsun diyorum bende

Saglikli olsun cnm gerisi muhim degil surpriz olsada farketmez. Beyazda bir tercih ama ara renklerde alabilirsin. Mor sari yesil turuncu kirmizi...

Mutlu haftasonları 💜💜💜💜

4e00cde0a66bbf912f10ea7919214738.webp

kızlar çamaşır kurutma makinası alacağımda
kullanıp memnun kalanınız var mı :)

Arçelik b sınıfı kullanıyorum kuzu en uygun makineler bunlar zaten. Gayet memnunum.

Birisi banamı seslendi 😀
Bonuscun cağırmıssın geldim. 5 senedir koruyodum kilomu. Malesef bozdum diyeti 80 e cıktim diyete dönemiyorum bi okuyum dedim beni zayiflatan hatunları feyz alım onlardan 🤗
@huzurunmeraklisi canım benim var elektrolux aeg nin yani anneminki arçelik annem memnun ama bence onunki cok kiristiriyor benimki daha iyi ama yilda 5 kez snca kullaniyorum. Renkliler solar diye kullanmiyorum beyazlardada havluyu yumusatiyo sevmiyorum nemli denizli memlrkette yasayanlara lazım.ama

Hoşgeldin maviş :) kız yumuşak havlu kurutucunun en güzel sonucu zaten.
Dolap kuruluğu sıcak kurutma yapıyor kırıştırır tabi.

Narin kurutma yapıyorum ben sıcak çıkarıp katlıyorum.

kızlar çamaşır kurutma makinası alacağımda
kullanıp memnun kalanınız var mı :)
1.5 ay falan oldu alali. Paraya nasil kiydik bende bilmiyorum Beko A++ aldık. Ama gercekten cok ihtiyacti :( balkonum yok, uzun cama ip gerdik, parmakliklar ardindan camasir asıyordum. İkinci bebekte gelince tamam dedik artik alalim.
Simdide camasir makinasina para sıkışmış kazanmı düşmüş ne olmuş kurutmaya gecince acayip ses yapiyor. 500 liracik dediler cok moralim bozuk

1.5 ay falan oldu alali. Paraya nasil kiydik bende bilmiyorum Beko A++ aldık. Ama gercekten cok ihtiyacti :KK43: balkonum yok, uzun cama ip gerdik, parmakliklar ardindan camasir asıyordum. İkinci bebekte gelince tamam dedik artik alalim.
Simdide camasir makinasina para sıkışmış kazanmı düşmüş ne olmuş kurutmaya gecince acayip ses yapiyor. 500 liracik dediler cok moralim bozuk

Hayırlı olsun kurutucu bak şimdi bebişin yenileri ne güzel tüysüz temiz çıkıcak ondan 😍

500 çok demişler başka birine falan sorsanız mı?

Amine Busra Amine Busra büşraaa hayırlı olsun minicik kızın 🧿
Kiloyuda çok takma kuzum ya hamilelik sayılı gün çok güzel bişey tadını çıkar.
Tabiki dikkat et ama tek odak noktan o olmasın.

Kilolular gebelikte çok fazla almıyor.
Ben o zinciri kiriyorum işte. Suan bile ne yesem diye dusunuyorum :/ :D
Teşekkür ederim. İki cimcimeyle bende buyucem insallah

Ben o zinciri kiriyorum işte. Suan bile ne yesem diye dusunuyorum :/ :KK70:
Teşekkür ederim. İki cimcimeyle bende buyucem insallah

Ulan biz yemedik mi? Bak hasibeye gözümüzün önünde doğurup durdu 😍

Demiri nem, insanı gam çürütür demişler.

Taktıkça sıkıntı olucak takma.

Back
X