Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler 💜

@bengisu022 4.günü sağ salim bitirdim sandığımdan çabuk adapte oluyorum.

İki gün bende bamya ile bulgur yemiştim.

Rahatsızım biraz o yüzdende sıkıntım var ama biraz diyetinde ilgisi var baş ağrım oldu.
Ay bonus gercekten. cok sevindim baslamana anlatamam aklimdaydn hep.niye yazmiyo baslamadi mi diye düsunuyordum.benim de 2 gün bitti.emin ol en zoru ilk hafta olacak.eksi gorunce motivasyonumuz artacak.ara ara benim de sıkıntılar oldu ama diyeti bozmadm.hic.

Günaayyyydınnn :KK200:

tenor.gif

bengisu022 bengisu022 çok umutluyum çok inanıyorum çok güveniyorum programa.
Sanada aynen güveniyorum 💜

ISILDURU ISILDURU sarışın gelsene su çok güzel :KK53:
:KK70::KK70::KK70:hiç güleceğim yoktu çok yaşa sen,
Sessiz ve derinden takipteyim canlar bir haftadır karatay yapıyorum :KK31:inşallah devam ederim aminnn

Aflyet olsun. Zaman hizla akip gidiyor . Kis da kapida . Benim de kahvalti yapma firsatim yok. 3 cocuk giydir beslenme hazırla kendin giyin 1 saat anca yetiyor daha da erken kalkamam kahvaltı canım istemez . Bakalım yarım 7 saat ders var 2 de evdeyim. Acaba yanıma kuruyemiş mi alsam napsam. Çay da yok okulda katılmadım. Belki sıcak su götürürüm onunla kuruyemiş yerim.

Sen de sofraya hazır malzemeleri koysan tursu. Ben hemen sofraya konacak kapaklı cam kaba tursuyu hazır ediyorum.Salata malz. Önceden yıkayıp hazırlasan hemen doğrarsın. tabak hemen konulur belki daha hızlı olur . İşin kolaylaşır.
Senin bransn ne?valla tavsiyeler guzel dikkate qlacagm

bengisu022 bengisu022 çok umutluyum çok inanıyorum çok güveniyorum programa.
Sanada aynen güveniyorum 💜

ISILDURU ISILDURU sarışın gelsene su çok güzel :KK53:
Insaallah bonusum.valla korktugum kadar zor degilmis .ya ben bir de sık sık az yoyen biriyim normalde.ama hep agzima biseyler atardm.leptinin yayları fırlamıştr.onceki diyetmle 10 yıldr istedigim hedefe ulasamadm.hele bi de bunu deneyelim.saglk acisindan hoc bir zarari olmayan bi sistem.simdilik sadece1.seviyede kalmayı düşünyrm.biraz da spor eklesek super olur.neyse kiz aksama ne yiyecen :) ?bosver herseyi de

Insaallah bonusum.valla korktugum kadar zor degilmis .ya ben bir de sık sık az yoyen biriyim normalde.ama hep agzima biseyler atardm.leptinin yayları fırlamıştr.onceki diyetmle 10 yıldr istedigim hedefe ulasamadm.hele bi de bunu deneyelim.saglk acisindan hoc bir zarari olmayan bi sistem.simdilik sadece1.seviyede kalmayı düşünyrm.biraz da spor eklesek super olur.neyse kiz aksama ne yiyecen :) ?bosver herseyi de

Ne demek 1. Seviyede kalıcam ben yalnızmı yapıcam ula?

Akşama kurufasulye bulgur var.

Pilav yemem belki bilmiyorum.

Back
X