Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay tarifiniz varsa şöyle tam olan bende deniyim hep merak ediyorum yapmayı. Zaten burda menuleri okumuyorum canim ceker diye simdi birden görmüş bulundum :KK70:
Geliyorrrrrrr bebeğim;
Kirmizi mercimekleri ve soyup birkaç parçaya böldüğümüz patatesleri iyice hasliyoruz,patatesler çatalla ezilecek durumda,mercimekler açılmış olacak..
-ince bulgurumuza bu karışımı döküyoruz
bu soğurken kuru soğanlarımızı ve salçayı kavuruyoruz ve karışıma ekliyoruz.
-karabiber,kimyon,pulbiber,tuz
Serpistiriyoruz
-kendimizi haşlamadan iyice yoguruyoruz,sakız gibi oluyor mubarek :confused:
macun kivami alan köftemize doğranmış maydanozları ekliyoruz ve minik minik çiğ köfte gibi sıkıyoruz..
yanina soğan salatası ve ayran muhteşem oluyor:confused:köftelere limon sıkıp hupletiyoruzzzz:KK52:

Geliyorrrrrrr bebeğim;
Kirmizi mercimekleri ve soyup birkaç parçaya böldüğümüz patatesleri iyice hasliyoruz,patatesler çatalla ezilecek durumda,mercimekler açılmış olacak..
Serpistiriyoruz
macun kivami alan köftemize doğranmış maydanozları ekliyoruz ve minik minik çiğ köfte gibi sıkıyoruz..
yanina soğan salatası ve ayran muhteşem oluyor:confused:köftelere limon sıkıp hupletiyoruzzzz:KK52:
Sagol canim en yakın zamanda deniycem :))

Bugunun menusu okulda mercimekli köfteyi yemedim.40 gunumu tamamlayana kadar sıkı tutaym dedim.arkadasta yemeyince eve paket yapti.
Kah maydanozlu 3 yumurta dom sal.1tane tursutadina baktm
Aksam 5.6 sıkım köfte 1er kase kabaklı cacık kabaklı meftune kurufasulye tursu ceviz

89.7 yi gördüm sabah :) ne güzel birşeymiş 80 ler hoşgeldin
Tebrik ederim cnm
Geliyorrrrrrr bebeğim;
Serpistiriyoruz
Mercimek koftesine patates koymam ben. Ilk defa senden duydum. bengisu022 bengisu022 cnm ben bazi gunler canim cektigi icin aksam mercimek koftesi yapip yemistim marula sarip limon sikarak. Oyle sayilida degil doyana kadar 😉

Bugunun menusu okulda mercimekli köfteyi yemedim.40 gunumu tamamlayana kadar sıkı tutaym dedim.arkadasta yemeyince eve paket yapti.
Kah maydanozlu 3 yumurta dom sal.1tane tursutadina baktm
Aksam 5.6 sıkım köfte 1er kase kabaklı cacık kabaklı meftune kurufasulye tursu ceviz
Tebrik ederim yemedigin ö cnm. Caninin cok istedigi bir sey olur ve yasakli listende yoksa menu saatinde is

hamileliğin keyfini çıkartayım dedim ve uzun zamandır icmedigim 1 kupa sıcak çikolatayı keyfini çıkartarak hüplettim,resmen içim huzura erdi :confused:
şu kilo problemi olmayıp,metobolizmasi hızlı olanlar her istediğini yeyip içenler ne kadar sanslı..birde bize bak varlık içinde yokluk yaşıyor gibi hep dikkat etmek zorundayız.:işsiz:

Iyi geceler kizlar.her zaman yiyip icen bi milletiz diyet yapmak cok zor ya.gunduz okulda arkadaslar yemek istedi yemedim.aksam misafir vardi kurabiyeler bsklavalar herkes yedi yine yemedim.sabah kah davetliym arkadaslarla borek de yapacamlz deder yemiyrm dedm.resmen kilit vurdum agzima.ins faydasini görürüm bi de aksam gelen arkadasm iki d baklava yedi ustelik evde yemekten sonra yemistm dedi.kurabiyelerden yedi.bi de diyor ki ben istedigim saatte istedigimi yiyil iciyrm doyana kadar.ama 62 kilodan 59 a dusmusum diyo.ne kadar sansli ya.valla ben yedigim gibi 5 er 10 ar kilo alyrm.ya boyle iste .:(

Neyse menumu de yazaym
Kah has yumurta 3 zeytin dom sal peynir
Aksam kuru fasulye firinda taze biberli tavuk iki uc kask cack tursu taze sogan

Iyi geceler kizlar.her zaman yiyip icen bi milletiz diyet yapmak cok zor ya.gunduz okulda arkadaslar yemek istedi yemedim.aksam misafir vardi kurabiyeler bsklavalar herkes yedi yine yemedim.sabah kah davetliym arkadaslarla borek de yapacamlz deder yemiyrm dedm.resmen kilit vurdum agzima.ins faydasini görürüm bi de aksam gelen arkadasm iki d baklava yedi ustelik evde yemekten sonra yemistm dedi.kurabiyelerden yedi.bi de diyor ki ben istedigim saatte istedigimi yiyil iciyrm doyana kadar.ama 62 kilodan 59 a dusmusum diyo.ne kadar sansli ya.valla ben yedigim gibi 5 er 10 ar kilo alyrm.ya boyle iste .:KK43:

Neyse menumu de yazaym
Kah has yumurta 3 zeytin dom sal peynir
Aksam kuru fasulye firinda taze biberli tavuk iki uc kask cack tursu taze sogan
Işte öyle yeyip yeyip kilo almayanların ağzına kürekle vurasım geliyor:sinirli:
seninde azmin daim olsun canım,emeklerinin karşılığını alırsın en kısa zamanda inşallah.

Back
X