Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus Bonus güzel insan, vefalı insan, aradığın, sorduğun için sağol, teşekkür ederim. 😘
Gelemedim, yüzüm yoktu, faydam olmayacaktı diye ama hiç unutmadım sizleri, ara ara kaçamak baktım, iyisinizdir inşaallah. Bebek bekleyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar kucaklarına almalarını dilerim Allahtan
Yeni başlangıçlar yapanlara da bol azim, sabır, irade diliyorum.
Kürkçü dükkanına geri döndüm. Olmadığım dönemde gidenlere ne olduğu malumunuzdur, kilo aldım, bayağı bir saldım, toparlanmakta da zorlandım, çok şükür bir haftadır biraz rayına girdim, müsaadenizle yarın listeye girmek isterim. En son 110.9 felan görmüştüm. Bir haftadır tartılmıyorum, biraz indiğimi düşünüyorum, gerçi regl öncesindeyim az da olsa inmiş olmayı umuyorum.
❤️❤️❤️💐

Bonus Bonus güzel insan, vefalı insan, aradığın, sorduğun için sağol, teşekkür ederim. 😘
Gelemedim, yüzüm yoktu, faydam olmayacaktı diye ama hiç unutmadım sizleri, ara ara kaçamak baktım, iyisinizdir inşaallah. Bebek bekleyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar kucaklarına almalarını dilerim Allahtan
Yeni başlangıçlar yapanlara da bol azim, sabır, irade diliyorum.
Kürkçü dükkanına geri döndüm. Olmadığım dönemde gidenlere ne olduğu malumunuzdur, kilo aldım, bayağı bir saldım, toparlanmakta da zorlandım, çok şükür bir haftadır biraz rayına girdim, müsaadenizle yarın listeye girmek isterim. En son 110.9 felan görmüştüm. Bir haftadır tartılmıyorum, biraz indiğimi düşünüyorum, gerçi regl öncesindeyim az da olsa inmiş olmayı umuyorum.
❤❤❤💐
Hosgeldin :KK36:

Slm kizlar
Dun menu verememistim
Sabah Filtre kahve
Oglen donates salatalik peynir zeytin ceviz
Ara cay
Aksam firin istavrit salata findik

Aksam yemeginden sonra 36 saatlik acliga niyet ettim. Malum gunumde oldugum icin oruca niyet edemedim. Bugun bir sey yemiyorum. Yarin sabah bozucam insallah acligimi 😉

Bulamiyorum Bulamiyorum sen ilk seviyede spor ta da yuruyus yapyr muydun?bi de 40 gunde kac kilo vermistn?acaba ben 40 gunde 8 kilo verebilir miyim.?baslangic 88 di hedefm 79 gorebilmek

Seviye birse yapmadim cnm spor. 2. Seviyenin sonuna dogru basladim sanirim spora. 1. Seviyede toplam 9.3 kg verdim.

😍😍😍❤❤😙😙😙😙

Slmlar kızlar Bayadir uğrayamadim nasılsınız 🤗
Hayirli olsun cnm. Saglicakla al kucagina insallah ❤

Slm kizlar
Dun menu verememistim
Sabah Filtre kahve
Oglen donates salatalik peynir zeytin ceviz
Ara cay
Aksam firin istavrit salata findik

Aksam yemeginden sonra 36 saatlik acliga niyet ettim. Malum gunumde oldugum icin oruca niyet edemedim. Bugun bir sey yemiyorum. Yarin sabah bozucam insallah acligimi 😉
Hasibe 3. Seviyede misin
3. Seviyede 2 öğün yenebiliyor mu
36 saatlik oruçlar zorladı mı seni
Bu arada maşallah diyeyim, çok azimlisin
Ben de seviye diye başladım ama küçük değişiklikler yapıyorum, mesela günde bir meyve yiyorum, çok nadir de olsa yemeklerde pişmiş patatesi yiyorum, hatta bir dilimde ekmek eklemek istiyorum,:KK45:

Hasibe 3. Seviyede misin
3. Seviyede 2 öğün yenebiliyor mu
36 saatlik oruçlar zorladı mı seni
Bu arada maşallah diyeyim, çok azimlisin
Ben de seviye diye başladım ama küçük değişiklikler yapıyorum, mesela günde bir meyve yiyorum, çok nadir de olsa yemeklerde pişmiş patatesi yiyorum, hatta bir dilimde ekmek eklemek istiyorum,:KK45:
Bence olabilir.ben de sadece 1 seviye yapyrm ama kendime gore.ilk 20 gunde bi mola verecem.

@Sarayca Hoşgeldin takım uğur getirsin inş.

Hepfitim Hepfitim en azından çok almıyosundur sen kuzum
Kuzum yeni gördüm msj
Aynen 1 kg al 1 kg ver
2 kg al 1 kg ver selindeyim sürekli
Tam bi adaptasyon oluşmadı
Bi olussa takir takir gidecek insallah

Ben yok muyum ben😔 şaka bir yana az önce tartılayım dedim pili bitmiş birkaç gündür tartılmıyordum ama ölçtüm belden 2 cm gitmiş. Artık haftaya cuma iki haftalık bildirim yaparım

Ben yok muyum ben😔 şaka bir yana az önce tartılayım dedim pili bitmiş birkaç gündür tartılmıyordum ama ölçtüm belden 2 cm gitmiş. Artık haftaya cuma iki haftalık bildirim yaparım

Valla kimseyi ayırdığımdan değil çok uzun yıllardır oluşan bi bağ var onlara bi vefa göstermek istedim.
Bazen yeniler hemen aklıma gelmeyebiliyor.
Yoksa herkes ayrı ayrı kıymetli. Orda hiç okumıyacak olanlarda var.

Back
X