- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sporun da60 dkGunaydin
Kilo bildirimi gecen hafta86,0
Bugun 83.8
Cok sukur guzel bi eksi gordum:)
Sağol kuzum. Ne biliyim özelde bi dr gittim vestübiler dedi denge siniri iltihabıymış.
Bi ilaç verdi daha kötü oldum.
Pekte içime sinmedi dedikleri tavrı falan.
Devlete gidim bide dedim onda da henüz bi sonuç alamadım.
Baş dönmesi için test yapalım dedi yaptırdım sözde ama sonucu gösteremedim dr yokmuş.
Bi ara gidicem yine.
Nedeen kırılıyor sen banahergaf ablacım hoşgeldin ❤ aslında sana biraz kırılmalıyım ama yinede seni yazmadan olmazdı.
Listede yerin hazır tabiki. Sorun şu ki 1 ay oldu heralde ben listeyi yapamıyorum inş ilk fırsatta yapıcam.
He çıktı vallaSenin seviyeler seviyelikten cikmis
3. Seviyede tek ogun yeniliyor.
Ben 4. Seviyedeyim az kaldi onumuzdeki hafta 5e gecicem![]()
Gunaydin
Kilo bildirimi gecen hafta86,0
Bugun 83.8
Cok sukur guzel bi eksi gordum:)
Geçmiş olsun canım, neyin var seninSadece sallanmadan kafam dönmeden oturmak istiyorum![]()
Benim kızım meme bagimlisiysi,gece resmen eziyet ediyordu bana,biberonu agzina sürmüyordu..15 aylik olunca resmen illallah ettim ve babasıyla kaynanama yolladim 2 gün orada kaldı,bi geldi elinde biberonla süt içiyor yavrum..Selam kizlar.bisey soracam cocuklarinizi nasil sutten kestnz?ben bayadr azaltmaya calisyrm.su anda sadece aksam uyurken veryrm.ama butun gunun acısnu cikariyo resmen.uyumadan 2,3 saat emiyo.zaten 6, 30 da eve gelyrm yemek namaz derken inann cogu zaman demledigim caydqn bi bardak bile icemyrm.26 aylk su anda artk tamamn kesmek istyrm
Ben de tiksindirerek bıraktrmak istemedim.kademeli azalttm ama tamamen kesemiyrm.ne yapacagimi sasrdm valla.bi de kızmn bebekliginde süt alerjisi cikti sut urunleri veremedk.sobradan alerji gecti ama kwndisi süt ürünleri hicbisey yemiyo.bazen kahve yaptm deyip cok az kahveyle süt veryrm bikac yudum ancam iciyoBenim kızım meme bagimlisiysi,gece resmen eziyet ediyordu bana,biberonu agzina sürmüyordu..15 aylik olunca resmen illallah ettim ve babasıyla kaynanama yolladim 2 gün orada kaldı,bi geldi elinde biberonla süt içiyor yavrum..
bu arada salça sürme,saç yapıştırma falan onları denemedim ama deneyip başarılı olanlar oluyor.
Milletin ne gordugunden bize ne canisi :)))Senin diline kurban olsun onlar mefkuş ❤
Uzaktan sadece kilosunu hala verememiş buraya tıkılmış kalmış şişmanlar olarak görülüyoruz malesef.
Biz burdakiler sadece gerçek bizi görebiliyoruz.
Harikasin sakin birakma simdi gordum tebrik ederim :)Günaydın, hayırlı cumalar..
Bonus Naif arkadaşım❤ seni seviyorum
Kilo bildirimii
Geçen hafta 96.5
Bu hafta 95
Fark -1.5
Spor 180 dk
Teşekkür ederim canımHarikasin sakin birakma simdi gordum tebrik ederim :)
90 ı görünce zaten daha hizli çözülür :)Teşekkür ederim canımyok bırakmıyorum inşallah. Hatta bu sabah 94.6 idim
![]()
CAN sinGünaydınnnnn
+90 grubunun birbirinden güzel ve özel hatunları
Zamanla kimler geldi kimler geçti.... bazıları gitti bi daha gelmedi.
Bazıları çok özlendi.
Bazılarıda iyi ki gitti.
Ne olursa olsun ne yaşarsanız yaşayın isterseniz hiç kilo veremeyin hepiniz çok kıymetlisiniz çok özelsiniz.
İnce yürekleriniz var insanları zehirleyen değil seven diliniz var.
36 saatlik aclik zorlamiyorda ertesi gun cay kahve yasak o zorluyor beniNedeen kırılıyor sen bana☹ kırılma canısı, motivasyonum çok kötüydü, her şeyden elimi eteğimi çekmiştim, kabuğuma çekildi bir süre, zorunlu şeyleri yapıyordum sadece. Ara ara yaşarım böyle zamanları. Buraya gelsem sadece sıkıntı verecektim, diğer arkadaşlara bir faydam olmayacaktı.
Seviyorum seni❤
He çıktı valla. Çabuk sıkılıyorum ben.
Meyvesizde olmuyo yav, Bi tanecik ten bir şey olmaz
AZ kalmış senin kt ne, güzelde kilo verdin. Yolcu ve nisanı merak ediyorum verdikleri kilolarını koruyabildiler mi
36 saatlik oruçlar zor mu
Diyete başladığımdan beri başım ağrıyor, çok unutkan oldum, öncekilerde hiç böyle olmamıştım.
Çok güzel, tebrikler, meton iyi çalışıyor
Benimkiler en fazla 4 ay emdi sutum kendiliginden kesildi hep yavrularim mamayla buyudulerSelam kizlar.bisey soracam cocuklarinizi nasil sutten kestnz?ben bayadr azaltmaya calisyrm.su anda sadece aksam uyurken veryrm.ama butun gunun acısnu cikariyo resmen.uyumadan 2,3 saat emiyo.zaten 6, 30 da eve gelyrm yemek namaz derken inann cogu zaman demledigim caydqn bi bardak bile icemyrm.26 aylk su anda artk tamamn kesmek istyrm