Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün sabahın köründe de bim e gittim,kapıda belediye kuyruğu vardi resmen,meğerse elektirikli soba bekliyormuş millet..iceri bi girdik hoppaaaa 2 tane soba var,millet kapıştı resmen :KK48:
bende küvet setini almaya gitmiştim baktım o da 2 tane,biri bir kadının elinde,diğerine de ben panter gibi atladım.. demek bim de işler böyle işliyor :KK48:

Sağol kuzum. Ne biliyim özelde bi dr gittim vestübiler dedi denge siniri iltihabıymış.
Bi ilaç verdi daha kötü oldum.
Pekte içime sinmedi dedikleri tavrı falan.
Devlete gidim bide dedim onda da henüz bi sonuç alamadım.
Baş dönmesi için test yapalım dedi yaptırdım sözde ama sonucu gösteremedim dr yokmuş.

Bi ara gidicem yine.

geçmiş olsun kuzum.

hergaf hergaf ablacım hoşgeldin ❤ aslında sana biraz kırılmalıyım ama yinede seni yazmadan olmazdı.

Listede yerin hazır tabiki. Sorun şu ki 1 ay oldu heralde ben listeyi yapamıyorum inş ilk fırsatta yapıcam.
Nedeen kırılıyor sen bana☹️ kırılma canısı, motivasyonum çok kötüydü, her şeyden elimi eteğimi çekmiştim, kabuğuma çekildi bir süre, zorunlu şeyleri yapıyordum sadece. Ara ara yaşarım böyle zamanları. Buraya gelsem sadece sıkıntı verecektim, diğer arkadaşlara bir faydam olmayacaktı.
Seviyorum seni😘❤️

Senin seviyeler seviyelikten cikmis :KK48:
3. Seviyede tek ogun yeniliyor.
Ben 4. Seviyedeyim az kaldi onumuzdeki hafta 5e gecicem 😉
He çıktı valla🤪. Çabuk sıkılıyorum ben.
Meyvesizde olmuyo yav, Bi tanecik ten bir şey olmaz😀
AZ kalmış senin kt ne, güzelde kilo verdin. Yolcu ve nisanı merak ediyorum verdikleri kilolarını koruyabildiler mi
36 saatlik oruçlar zor mu
Diyete başladığımdan beri başım ağrıyor, çok unutkan oldum, öncekilerde hiç böyle olmamıştım.
Gunaydin
Kilo bildirimi gecen hafta86,0
Bugun 83.8
Cok sukur guzel bi eksi gordum:)
👏👏👏Çok güzel, tebrikler, meton iyi çalışıyor

Selam kizlar.bisey soracam cocuklarinizi nasil sutten kestnz?ben bayadr azaltmaya calisyrm.su anda sadece aksam uyurken veryrm.ama butun gunun acısnu cikariyo resmen.uyumadan 2,3 saat emiyo.zaten 6, 30 da eve gelyrm yemek namaz derken inann cogu zaman demledigim caydqn bi bardak bile icemyrm.26 aylk su anda artk tamamn kesmek istyrm

Selam kizlar.bisey soracam cocuklarinizi nasil sutten kestnz?ben bayadr azaltmaya calisyrm.su anda sadece aksam uyurken veryrm.ama butun gunun acısnu cikariyo resmen.uyumadan 2,3 saat emiyo.zaten 6, 30 da eve gelyrm yemek namaz derken inann cogu zaman demledigim caydqn bi bardak bile icemyrm.26 aylk su anda artk tamamn kesmek istyrm
Benim kızım meme bagimlisiysi,gece resmen eziyet ediyordu bana,biberonu agzina sürmüyordu..15 aylik olunca resmen illallah ettim ve babasıyla kaynanama yolladim 2 gün orada kaldı,bi geldi elinde biberonla süt içiyor yavrum..
bu arada salça sürme,saç yapıştırma falan onları denemedim ama deneyip başarılı olanlar oluyor.

Benim kızım meme bagimlisiysi,gece resmen eziyet ediyordu bana,biberonu agzina sürmüyordu..15 aylik olunca resmen illallah ettim ve babasıyla kaynanama yolladim 2 gün orada kaldı,bi geldi elinde biberonla süt içiyor yavrum..
bu arada salça sürme,saç yapıştırma falan onları denemedim ama deneyip başarılı olanlar oluyor.
Ben de tiksindirerek bıraktrmak istemedim.kademeli azalttm ama tamamen kesemiyrm.ne yapacagimi sasrdm valla.bi de kızmn bebekliginde süt alerjisi cikti sut urunleri veremedk.sobradan alerji gecti ama kwndisi süt ürünleri hicbisey yemiyo.bazen kahve yaptm deyip cok az kahveyle süt veryrm bikac yudum ancam iciyo

Senin diline kurban olsun onlar mefkuş ❤

Uzaktan sadece kilosunu hala verememiş buraya tıkılmış kalmış şişmanlar olarak görülüyoruz malesef.
Biz burdakiler sadece gerçek bizi görebiliyoruz.
Milletin ne gordugunden bize ne canisi :)))
Kilo bizim, vücut bizim, keyif bizim
Ister veririz ister aliriz 😂

iyi akşamlar kızlar :KK200: bu haftasonu evden çıkmayacaktım. çok yorgunum çünkü. beyin ve vücut detoksuna ihtiyacım var. ayrıca regl gerginliği :olamaz: ama arkadaşım çok ısrar etti illa dışarı çıkalım dedi. ısrar çok olunca kıramadım. fazla birşey yapmadım ama yoruldum. istemeden gittim.oysa evde kalsam film izleyip kitap okuyacaktım. ama yapacak birşey yok. şimdi azcık bakayım. yarın da azcık iş yapar sonra kafama göre takılırım.

Günaydınnnnn :KK200:

+90 grubunun birbirinden güzel ve özel hatunları :KK200:

Zamanla kimler geldi kimler geçti.... bazıları gitti bi daha gelmedi.
Bazıları çok özlendi.
Bazılarıda iyi ki gitti.

Ne olursa olsun ne yaşarsanız yaşayın isterseniz hiç kilo veremeyin hepiniz çok kıymetlisiniz çok özelsiniz.

İnce yürekleriniz var insanları zehirleyen değil seven diliniz var.
CAN sin Bonus Bonus Can

Slm kizlar

Ben dun menu yazmadim galiba hemen yazayim.

Dun oruc actim sabah 8.30da 1 limon ve 1 sb su karisimi ile
11.20 1 muz
12.40 salata (marul, maydanoz, dereotu, z.yag, limon var tuz yok)
18.30 z.yagli salcasiz ve tuzsuz taze fasulye yemegi
Oruc sonrasi gun sifir tuz seklinde besleniyoruz bu yuzden ozellikle belirttim

Bugunku menumde soyle
10.00 filtre kahve
12.30 tavada yumurta domates salatalik peynir
15.30 filtre kahve
19.30 firin kofte yogurt ve findik

Kizlarla carsiya cikmistik. Eve donunce kofteleri yogurup firina verdim ve spora gittim. Evdekilere beni beklemeyin siz yiyin dedim. 18.15 te spora gidince anca 19.20 de eve gelip yemek yiyebildim

Nedeen kırılıyor sen bana☹ kırılma canısı, motivasyonum çok kötüydü, her şeyden elimi eteğimi çekmiştim, kabuğuma çekildi bir süre, zorunlu şeyleri yapıyordum sadece. Ara ara yaşarım böyle zamanları. Buraya gelsem sadece sıkıntı verecektim, diğer arkadaşlara bir faydam olmayacaktı.
Seviyorum seni😘

He çıktı valla🤪. Çabuk sıkılıyorum ben.
Meyvesizde olmuyo yav, Bi tanecik ten bir şey olmaz😀
AZ kalmış senin kt ne, güzelde kilo verdin. Yolcu ve nisanı merak ediyorum verdikleri kilolarını koruyabildiler mi
36 saatlik oruçlar zor mu
Diyete başladığımdan beri başım ağrıyor, çok unutkan oldum, öncekilerde hiç böyle olmamıştım.

👏👏👏Çok güzel, tebrikler, meton iyi çalışıyor
36 saatlik aclik zorlamiyorda ertesi gun cay kahve yasak o zorluyor beni :KK48:
Benimkiler en fazla 4 ay emdi sutum kendiliginden kesildi hep yavrularim mamayla buyuduler :KK43:

Back
X