Okula giden yok ama sosyallessin diye bu ara fazla misafircilik yaptik. Artkk mola :)Allah sifa versin canım hasta cocuklarla falan bi araya geldiyseniz hemen kapıyolar birbirlerinden özellikle okula gidenlerden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okula giden yok ama sosyallessin diye bu ara fazla misafircilik yaptik. Artkk mola :)Allah sifa versin canım hasta cocuklarla falan bi araya geldiyseniz hemen kapıyolar birbirlerinden özellikle okula gidenlerden![]()
Gecmis olaun canm gonlunu ferah tutt milletn lafina bakmaOkula giden yok ama sosyallessin diye bu ara fazla misafircilik yaptik. Artkk mola :)
Hosgeldiniz.umarm istedgnz kiloya ulasrsnzGünaydınlar sayfanızı yeni gördüm ben de katılmak istedim
Allqh yardimcin olsun. En cokta cocuklarin hasta olmasi beni uzuyor artikHasta bi çocuk,nikâhı olan bir kardeş,alışverişe çıkamayan ve üzerine birşey bulamayan bir ben![]()
Seninkinede gecmis olsun cnmHasta bi çocuk,nikâhı olan bir kardeş,alışverişe çıkamayan ve üzerine birşey bulamayan bir ben![]()
Artnn gitmesi super.ben de cok artym.bikac gündür karbonlari abarttm.yarın basliyrm.hedefm 21 gün yapmak.ben genelde sabah 11 ile aksam 7 de yedim.kahvaltlarm da doyurucu olmasna ragmen iyi kilo verdm.ama bikac gun ara verince artilar hızlıca geldiSeviyedaşlar nerdesiniz
Dün aksam erken yedigim icin bugun uzun sureli aclik baya zorladi
Tam 24 saat :)) sadece 5 saati uykuda
Erken kalkanlar saat 10 da falan yiyebilir deniyordu
Bende 5.30 da kalktigima göre benim icin gecerli olur heralde :))
Yoksa iş yerinde cok zorlaniyorum
Yanima biraz kuruyemis falan alip sabah 10 da yiyim diye düşünüyorum
Bu arada dün 1.4 artim vardi hepsi uçmuş![]()
Sen benim hangi kilomda kaldiydin hatirlamiyorum
En son 92 ye düşmüştüm
Eylul sonu
Tr ye gittim 96 oldum :)
1 aydir yerimde sayiyorum
Bugün akşam başlıyorum inşaallah. Sen benden 1 gün önce başlamış oldun, haydi bakalım gazamız mübarek olsun
Hoşgeldin aramıza, Allah sabır versin, yardımcın olsun, üzücü şeyler yaşamışsınHoş buldum canım Adana'da yaşıyorum 25 yaşındayım bir 70 boyunda 100 kiloyum 1 tane engelli çocuğum var3 tüp bebek denemeden sonra bir hafta önce bir buçuk aylık bebeğimi kaybettim farklı sayfalara yaşındaydım sizin sayfanızda denk geldim hormon ilaçlarının dolayı biraz kilo aldığım için kendimi toparlamak adına
Geçmiş olsun, Allah şifa versin kuzucuğa. Diğer işlerin için de kolaylıklar diliyorum, sen halledersin işini bilen hatunsunHasta bi çocuk,nikâhı olan bir kardeş,alışverişe çıkamayan ve üzerine birşey bulamayan bir ben![]()
Harikasin canim. Cocuklar nasılSlm kizlar
Aksam mesajlara bakayim diye girdim foruma telefon elimde sizmis kalmisim. Kalktim yerime yattim sonra.
Dunku menum
09.00 filtre kahve
12.30 peynir domates salatalik zeytin ceviz
15.00 cay
18.30 salcali bulgur pilavi(tavuk suyuyla yaptim) haslanmis tavuk butu ve yogurt
Canim cok cekmisti valla biraz fazla kacirdim.
Sabahta bulgurun sisligini tartida gordum. Insallah yarina toparlarim. Bu ara kilo verimim durdu vucudum korumaya gecti sanirim. Bugun 5. Seviyeye basladim belki bu sefer yine verme asamasina gecerim. Burada yazdiklarimdan baska bir sey de yemiyorum kacamagim hic yok.
Bugun bir kac kisi beni cevirip nasil zayifladigimi sordu. Boyle ilgi gormek hosuma gitti acikcasi. Bu ara kilo veremesemde incelmemin devam ettigini dusunuyorum cunku eski formalarima girmekle kalmadim artik onlarda bol gelmeye basladi.
Bugun menu yok cunku bugun orucluyum yarin sabah acicam insallah orucumu. Oruclu oldugum icin bugun spora gitmedim. Yarin kv evine gidecek anca c.tesi gidebilicem spora tekrar.
Benden havadisler bunlar iste![]()
Sagol cnm.Harikasin canim. Cocuklar nasıl
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 87.6
Bugun 87.7
Fark +0.1
Bu hafta boyle olsun bakalim insallah haftaya 86lari gorurum.
Bu hafta herkes yerinde saymış sanırım :) haftaya inşallah verdikçe veririz