Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menulerimi verip yatayim

Pazar
11.00 filtre kahve
12.30 domates salatalik zeytin peynir 1 tam 2 sari haslanmis yumurta
18.30 kiymali patlican yemegi ve susuz cacik

Pazartesi orucluydum hic bir sey yemedim

Sali
09.00 limonlu su
10.00 muz
14.00 marul mor lahana havuc z.yag limon salata
18.45 kozlenmis kirmizi biber sogan buharda pismis karnibahar ve brokoli z.yag limon

Carsamba
09.00 filtre kahve
15.00 domates salatalik peynir ceviz (islerden yemegim cok cok cok gece kaldi)
19.00 firin cipura domates salatalik

Kaymak serbest cnm ama ogun saatinde yiyeceksin ara ogunde degil 😉

36 saatlik oruclarim bitti cnm yatarken 3 gunluge niyetlenip baslicam ilk defa insallah
İnşallah canım Allah kolaylık versin. Anladım ki yedikçe yiyesi geliyor insanın. Oruç tutmak bedene lazım.

Ben de öğünümde yedim kaymağı. İnşallah herşey istediğim gibi güzel olacak.

Tesekkur ederim inşallah temiz cikar. Stresim bitsin artik 3 aydan az kaldi doguma rahatlamak istiyorum
Canım ilk havale de mi istediler. Havale sonrası hemen mi istendi. Yoksa bir sorun vardı ondan mı istendi. Biz geçen yaz havale sonrası 5 gün yattık hastanede iki çocugumla 3. Yü zor kurtardık hastanede tuttuk . Ama çok zordu. El ayak ağız havale yaptı bizde anlayamadık. Rabbim çocuklara hastalara yardim etsin. İnşallah hiç sorun çıkmaz.

Canım ilk havale de mi istediler. Havale sonrası hemen mi istendi. Yoksa bir sorun vardı ondan mı istendi. Biz geçen yaz havale sonrası 5 gün yattık hastanede iki çocugumla 3. Yü zor kurtardık hastanede tuttuk . Ama çok zordu. El ayak ağız havale yaptı bizde anlayamadık. Rabbim çocuklara hastalara yardim etsin. İnşallah hiç sorun çıkmaz.
Eylul basinda bir kez havale gecirdik 2 gece hastanede kaldik. Eeg temiz cikti ama fokal oldugu icin emarda istendi illa. Anca cektirebildik. Kafamizda soru isareti kalmasin dedik

bengisu022 bengisu022 neler yapıyorsun? Nasılsın? Bazen tatlı birşeyler istiyor canım . Troid hastalığı kansızlığa neden oluyor o da şeker isteğimi artırıyor. İlaç içmeye başlayacağım. Öğünle beraber mi alsam bilemedim.ne zaman içsem.Sen ne durumdasın.
Iyiyim tesekkurler.ben de acıkyrm ama sayılı gün diye düsünüp tutuyrm kendimi.ilacimi ven sabah ac karnina alyrm.kah bi saat once falan

İnşallah canım Allah kolaylık versin. Anladım ki yedikçe yiyesi geliyor insanın. Oruç tutmak bedene lazım.

Ben de öğünümde yedim kaymağı. İnşallah herşey istediğim gibi güzel olacak.
Insallah cnm
bengisu022 bengisu022 neler yapıyorsun? Nasılsın? Bazen tatlı birşeyler istiyor canım . Troid hastalığı kansızlığa neden oluyor o da şeker isteğimi artırıyor. İlaç içmeye başlayacağım. Öğünle beraber mi alsam bilemedim.ne zaman içsem.Sen ne durumdasın.
Tiroid ilaclari sabah ac karnina alinir cnm.

Bugun 3 gunluk ilk orucumun 1. Gunu bu yuzden menum yok.
Ilk gun oldugu icin simdilik bir sikinti yok. Aclik hissetmiyorum. Is yerinde yogun oldugum icin bogazim kurumustu o da iftarda su icince gecti 😉

Iyiyim tesekkurler.ben de acıkyrm ama sayılı gün diye düsünüp tutuyrm kendimi.ilacimi ven sabah ac karnina alyrm.kah bi saat once falan

Troid kansızlık yaptığı için kan ilacını akşam yatarken mi içsem acaba diyeti bozar mı?
Bugun 3 gunluk ilk orucumun 1. Gunu bu yuzden menum yok.
Ilk gun oldugu icin simdilik bir sikinti yok. Aclik hissetmiyorum. Is yerinde yogun oldugum icin bogazim kurumustu o da iftarda su icince gecti 😉
Allah kolaylık versin şifa olsun inşallah

Back
X