- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım.
Almaktan iyidir başalyınca gelir gerisi inşallah.
Tesekkur ederim cnmÇok güzel canım . Hayırlı cumalar
Gerçekten diyet yapmak evdekilerle çok zor. Ama şükür buna.Cok guzel sonuc tebrikler.eksi gorünce motivasyon artiyo zaten
Elbette.daha iyi olacak inşallah. Ama sabt olmak ta başarı . Bundan sonra da eksileri görürüz inşallahamin kuzum. aslında bugün 88 leri görürüm diye çok korktum. öyle hissettim çünkü çok şiştim. sabah o rakamı görünce moralim düzeldi. artıdan iyidir sabit olmak di mi ama![]()
Tesekkur ederim cnm
Gerçekten soğuk geldi artık. Ama soğukta vücut daha fazla enerji harcar. Kârdasınselam kızlar. bugün biraz dışarıda dolaştık. yürümek iyi geldi. hava soğuktu bere taktım vallahi![]()
Hayırlı cumalar
Sabah bildirim yapamadım
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 80.3
Slm kizlar
Hayirli cumalar
Sabah rutin islerimi hallettim. Tedaviye baslamadan once bildirim yapip kacayim. Aksam ugrarim yine
Gecen hafta 84.5
Bu hafta 82.5
Fark 2.0
Slm kizlar
Hayirli cumalar
Sabah rutin islerimi hallettim. Tedaviye baslamadan once bildirim yapip kacayim. Aksam ugrarim yine
Gecen hafta 84.5
Bu hafta 82.5
Fark 2.0
ISILDURU ben 1. Seviye yi yapıyorum gayet rahatım. Çok yerim aslında. Sana da kolay gelebilir.
Geçen hafta kilom 100
Bu hafta 98.1
Fark 1.9
Hayırlı cumalar kızlar
Selam da vereyim kilo bildirimi
Gecen hafta84,6
Bugun 83,8
Fark _800 gram
Kilom 84.4 idi bu sabah akşam misafirlikte baya kaçırdım arkadaşım geçmiş doğum günümü pastayla kutladı sarma dolma borek derken tef gibi eve geldim hadi hayırlısı sabah gene +2 gelir![]()
gayet güzel rakam bence. harikasın bonusumİyi geceler.
Kilo bildirimi
Geöen hafta 109,5
Bu hafta 107,7
Farkn-1,8
Hafta içi kaçırdım biraz yoksa daha çok eksim olurdu
dışarda ikramlara karşı koyamıyoruz maalesef. canım bizim gibi bildirim yap daha iyi olur. yani;Kilom 84.4 idi bu sabah akşam misafirlikte baya kaçırdım arkadaşım geçmiş doğum günümü pastayla kutladı sarma dolma borek derken tef gibi eve geldim hadi hayırlısı sabah gene +2 gelir![]()
ben de haftalardır ya yukarı çıkıyorum ya da sabitimGunaydinnnnnn mutlu haftasonlari
Masallah cogunluk ne guzel eksiler görmüş
Herkesi tebrik ederim
Ben yerimde saymaya devam ediyorum
Kilo vermek, emek işi
Bu ara bende bunu göstermiyorum
Gecen hafta 95
Cuma 94.8
Fark 0.2