Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

15 kilo aldım doğuma 2 hafta vaR.5 ayda hepsi gitti demissin.dogumds ne kadarı gitti peki?
5 ay dediğim doğumdan sonraki ilk 5 ay değil. Oğlum 3 yaşındayken 5 ay süren bi diyetle verdim 16 kiloyu. Doğum da 4 kilo kadar gitmişti. Ama doğumdan sonra fazlasıyla almıştım tekrar.

Bebeğinizi emzirirken özellikle 1 yaşına kadar diyet yapmayın. Sütünüz azalır yada kesilir Allah korusun. Sonra verirsiniz elbet kilonuzu
Biz 2 kız kardeşiz ve kardeşimin düğünü var yaza..ondan bu acelem.yoksa elbette kilo verilir ama heveslik işte.baska kardeşim yok ki ozenecegim :KK43:

Günaydın kızlar çok uzuuuuuun zamandr topige gelemedim @aijoo nasılsın ne kadar kaldı doğuma kilo durumun nasıl canım Bonus Bonus Bulamiyorum Bulamiyorum @74FRIDA @y.o.l.c.u @eboe 60kiloyum 60kiloyum hergaf hergaf daha aklıma gelmeyen kızlar 🤗 nasılsınız ideal kilolarına yaklastinz mi ya da ulaştınız mi 🤗

hoşgeldin tatlım :KK200: ooo neler görüyorum bebiş mi geliyor :emir_bebek::anneadayı: çok sevindim sağ salim doğsun inşallah :dua::nazar::KK200:

valla benim sağlık sorunlarım oldu. verdiklerimi de aldım :-) şu an çok çok kiloluyum. 87 lerdeyim. 80 den bile uzaklaştım:cry: Allah büyük veririz :dua:

Hayırlı akşamlar ❤

Kilo bildirimi

Geçen hafta 107,7
Bu hafta 106,8
Fark -0,9
% 0,83

Şunuda yaziyim kızlar haftaiçi regl oldum şiştim çarşamba artıydım biraz yemek biraz hurma yoğurt yedim.
Dün 1 kilo artıydım hurma yoğurt ve su içmeye çalıştım bugün eksiye geçtim şükür

Bebeğinizi emzirirken özellikle 1 yaşına kadar diyet yapmayın. Sütünüz azalır yada kesilir Allah korusun. Sonra verirsiniz elbet kilonuzu
Canim sağlıklı beslenme olmalı ama ben süt veriyrm diye epey sagliksz beslendm. Şimdi abur cubur kesme anlamnda düzenli yemek için sizleyim yoksa yavrumun 1 damla sutu kesilsn istemem gece hala sağmaya kalkyrm deliksz uyudgnda 😍

Canim sağlıklı beslenme olmalı ama ben süt veriyrm diye epey sagliksz beslendm. Şimdi abur cubur kesme anlamnda düzenli yemek için sizleyim yoksa yavrumun 1 damla sutu kesilsn istemem gece hala sağmaya kalkyrm deliksz uyudgnda 😍

Maşallah ona diyetle süt kesilmiyomuş kuzum aslında herşeyin sağlıklısını yediğin için sütün kalitesi artıyomuş.
Ben hiç yapmadım emzirirken diyet o yüzden bişey diyemiyorum.

Back
X