Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim sağlıklı beslenme olmalı ama ben süt veriyrm diye epey sagliksz beslendm. Şimdi abur cubur kesme anlamnda düzenli yemek için sizleyim yoksa yavrumun 1 damla sutu kesilsn istemem gece hala sağmaya kalkyrm deliksz uyudgnda 😍
Süt konusunda destek bekliyorum oyleyse canim. Simdilim sagma makinasi almadim ben ama gerek gorursem alcam dogumdan sonra

Hoşbulduk ben 13. Takımdayım. Buraya da yazayım dedim. Uygun mu bilmiyorum ama? Yeniyim buralarda:KK16: eski tecrübelerimi ve şimdiki diyetini paylaşmak istedim.
İstediğin yere yazabilirsin canım. Özgürsün. Hoşgeldin aramıza üyeliğin hayırlı olsun bol eksiler olsun.

Maşallah ona diyetle süt kesilmiyomuş kuzum aslında herşeyin sağlıklısını yediğin için sütün kalitesi artıyomuş.
Ben hiç yapmadım emzirirken diyet o yüzden bişey diyemiyorum.
Aynen sadece sağlıksız şeyleri kesersem dikkat edersem bile hiç olmazsa kilo almam. Doğumdan sonra 7. Gün 10 kilo vermstm o gazla aa vermişim diye 8 ay kusup bisey yiyememn acisini çıkardım sanırsam 😂😂 hepimize şifa olsun verdgmz yağlar 😁

Süt konusunda destek bekliyorum oyleyse canim. Simdilim sagma makinasi almadim ben ama gerek gorursem alcam dogumdan sonra
Canım benim oglum küvezde kalmsti 5gun hastanenn vardi ama evde olsa istedgm saat sagarim.diye çok arastrp almstm mamajoo marka. Sonrası lazım olmaz mı diye dusunmstm ama mutlaka sağim yapılıyor iyi ki almışım diyorum şimdi. Calismasanda evde olsanda lazım şubatta e bebek indiriminde kaçırma 😁

Canım benim oglum küvezde kalmsti 5gun hastanenn vardi ama evde olsa istedgm saat sagarim.diye çok arastrp almstm mamajoo marka. Sonrası lazım olmaz mı diye dusunmstm ama mutlaka sağim yapılıyor iyi ki almışım diyorum şimdi. Calismasanda evde olsanda lazım şubatta e bebek indiriminde kaçırma 😁
Valla suan alinmasi gereken daha buyuk ve acil seyler var. O yuzden dogumdan sonraya birakcam inşallah gerek kalmaz

Günayyydınnn ❤
Mutlu haftasonları ☕🌿

164bb90b6f354df9969cf2457ce7d8e1.webp

Gunaydinnnnnn mutlu haftasonlari 💕💕💕

Aksam bildirim yapicaktim
Bonus liste yapalim deyip benim adimi yazmayinca vazgectiydim 😂😂😂
Yine gönlümü aldi :))

Cuma sabah işe gec kaliyodum tartilamadim
Perşembe tartilmistim

Geçen cuma 94.8
Bu hafta 94
Fark 0.8

Müzik ac ve oyna 😁 birde tatlı uykunu bölüp ise gitmedgne şükret çay koy tadını çıkar 😂😂
Kiz sanki uyuyor muyum da..zombiye bagladim çiş nobetinden :KK70: 6 dan beri evi turluyorum..
Kızıminda maşallahı var iyice örümcek adama bağladı cocuk,enerjiden..
Çay içiyim bari:cool:

Back
X