- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süt konusunda destek bekliyorum oyleyse canim. Simdilim sagma makinasi almadim ben ama gerek gorursem alcam dogumdan sonraCanim sağlıklı beslenme olmalı ama ben süt veriyrm diye epey sagliksz beslendm. Şimdi abur cubur kesme anlamnda düzenli yemek için sizleyim yoksa yavrumun 1 damla sutu kesilsn istemem gece hala sağmaya kalkyrm deliksz uyudgnda![]()
90 kilo üstü bayanlar birlikte zayıflıyor başlığını görünce ilgimi çekti
İstediğin yere yazabilirsin canım. Özgürsün. Hoşgeldin aramıza üyeliğin hayırlı olsun bol eksiler olsun.Hoşbulduk ben 13. Takımdayım. Buraya da yazayım dedim. Uygun mu bilmiyorum ama? Yeniyim buralardaeski tecrübelerimi ve şimdiki diyetini paylaşmak istedim.
Aynen sadece sağlıksız şeyleri kesersem dikkat edersem bile hiç olmazsa kilo almam. Doğumdan sonra 7. Gün 10 kilo vermstm o gazla aa vermişim diye 8 ay kusup bisey yiyememn acisini çıkardım sanırsamMaşallah ona diyetle süt kesilmiyomuş kuzum aslında herşeyin sağlıklısını yediğin için sütün kalitesi artıyomuş.
Ben hiç yapmadım emzirirken diyet o yüzden bişey diyemiyorum.
Canım benim oglum küvezde kalmsti 5gun hastanenn vardi ama evde olsa istedgm saat sagarim.diye çok arastrp almstm mamajoo marka. Sonrası lazım olmaz mı diye dusunmstm ama mutlaka sağim yapılıyor iyi ki almışım diyorum şimdi. Calismasanda evde olsanda lazım şubatta e bebek indiriminde kaçırmaSüt konusunda destek bekliyorum oyleyse canim. Simdilim sagma makinasi almadim ben ama gerek gorursem alcam dogumdan sonra
Valla suan alinmasi gereken daha buyuk ve acil seyler var. O yuzden dogumdan sonraya birakcam inşallah gerek kalmazCanım benim oglum küvezde kalmsti 5gun hastanenn vardi ama evde olsa istedgm saat sagarim.diye çok arastrp almstm mamajoo marka. Sonrası lazım olmaz mı diye dusunmstm ama mutlaka sağim yapılıyor iyi ki almışım diyorum şimdi. Calismasanda evde olsanda lazım şubatta e bebek indiriminde kaçırma![]()
Bebek arabası ve yatak var sanırım büyük olarakValla suan alinmasi gereken daha buyuk ve acil seyler var. O yuzden dogumdan sonraya birakcam inşallah gerek kalmaz
Bebek arabalari var ama bebege park yatak ya da kızıma baza alcaz. Evi badana yaptırcaz canim. Hayirlisiyla dogurayimda eksikler tamamlanırBebek arabası ve yatak var sanırım büyük olarakçok guzel zamanlr bol bol foto çekilmeyi unutma
![]()
Hoşbulduk canımhoşgeldin canım aramıza.
Hoşbuldum canım inşallah hepimizin bol eksisi olsun. Arada yazarım buraya daİstediğin yere yazabilirsin canım. Özgürsün. Hoşgeldin aramıza üyeliğin hayırlı olsun bol eksiler olsun.
Gunaydinnnnnn mutlu haftasonlari
Aksam bildirim yapicaktim
Bonus liste yapalim deyip benim adimi yazmayinca vazgectiydim
Yine gönlümü aldi :))
Cuma sabah işe gec kaliyodum tartilamadim
Perşembe tartilmistim
Geçen cuma 94.8
Bu hafta 94
Fark 0.8
Aynen hayırlısı ile tez zamanda ınsallahBebek arabalari var ama bebege park yatak ya da kızıma baza alcaz. Evi badana yaptırcaz canim. Hayirlisiyla dogurayimda eksikler tamamlanır
Müzik ac ve oyna4 gündür bitmeyen bi yağmur var,resmen içime kasvet bastı evde oturmaktan..her yer dekapali..
Durduk yere deprediflesiyorum![]()
Kiz sanki uyuyor muyum da..zombiye bagladim çiş nobetindenMüzik ac ve oynabirde tatlı uykunu bölüp ise gitmedgne şükret çay koy tadını çıkar
![]()