Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun cnm bebişin sağlıcakla al kucağına inşallah. biz de bildiğin gibi işte her zamanki gibi zayıflamaya çalışıyoruz :KK48:
Sağol canım amin insAllah 🤲 ben şimdilik mola verdim ama yeniden bende katılacam tabiki 🙄😃 kaç kilo ile doğuma gidecem Allah bilir

10.12.2019 salı menüsü
09:00 filtre kahve
14:45 domates salatalık zeytin peynir (işlerden bu saate kaldı normalde 12-13 arası yemem lazımdı)
19:30 bulgurlu ıspanak yoğurt
22.00 filtre kahve
00:30 sade soda
4:30da uyudum

11.12.2019 çarşamba menüm
09:00 filtre kahve
13:00 domates salatalık peynir ceviz
15:00 çay
19:30 ızgara köfte bulgur pilavı salata (hastanedeydik dışarıdan söyledik)
22:00 çay
02:15 filtre kahve
sabahladım

12.12.2019 perşembe menüm
08:30 filtre kahve
12:00 domates salatalık zeytin peynir
17:00 uykuya yatış yemeğe kadar
19:00 bulgurlu ıspanak yoğurt
20:30 final ve kapanış (uyudum çok şükür)

13.12.2019 cuma menüm
09:00 domates salatalık marul maydanoz 1 haşlama yumurta peynir ceviz
11:00 filtre kahve
14:30 ceviz ve kuru incir
18:30 bulgurlu ıspanak yoğurt (sonunda bitti ıspanak :KK48:)
22:00 sade soda

14.12.2019 cumartesi menüm
08:30 filtre kahve
13:00 domates salatalık zeytin peynir
15:00 filtre kahve
17:00 türk kahvesi
19:00 köfte ve yoğurt
22:30 sade soda

Canım benim oglum küvezde kalmsti 5gun hastanenn vardi ama evde olsa istedgm saat sagarim.diye çok arastrp almstm mamajoo marka. Sonrası lazım olmaz mı diye dusunmstm ama mutlaka sağim yapılıyor iyi ki almışım diyorum şimdi. Calismasanda evde olsanda lazım şubatta e bebek indiriminde kaçırma 😁
Sütten laf açılmis.kendi deneyeyimi söyleyeyim.sütü en cok etkileyen su gunluk ictiginiz su miktari artikca sut fe artiyo kalitesi icin gunluk yumurta ceviz badem yiyin bikac tane ve kendiniz ce sut ya da yogurt tuketin.onun disinda aman aman onu bunu da yiyeyim diye dusunmeyin.bence sütü olusturan %80 su dur.kendi fikrim.bi defasnda kabızliktan dolayi o gun abartili su ictim ve o gece sutumun agrisindan uyuyamayip kalkip sagim yaptm.kendiniz deneyin bi litre ve 3 litre su icip aradaki farki görün.

Sütten laf açılmis.kendi deneyeyimi söyleyeyim.sütü en cok etkileyen su gunluk ictiginiz su miktari artikca sut fe artiyo kalitesi icin gunluk yumurta ceviz badem yiyin bikac tane ve kendiniz ce sut ya da yogurt tuketin.onun disinda aman aman onu bunu da yiyeyim diye dusunmeyin.bence sütü olusturan %80 su dur.kendi fikrim.bi defasnda kabızliktan dolayi o gun abartili su ictim ve o gece sutumun agrisindan uyuyamayip kalkip sagim yaptm.kendiniz deneyin bi litre ve 3 litre su icip aradaki farki görün.
Evet en önemli şey su 3 3.5 lt iciyrm karadenizlym fındık ceviz bol burda 😂 biraz yemeği abarttım ama sadceesağlıklı beslenme ve su ile hepimizin bol.bol.sütleriolsun inşallah 😁 çok çok amin

Bir de kızım sadece anne sütü aldi cok sukur ve ayda 1, ile 1,5 kilo alıyorsu cok tombisti.gören kesin mama yiyor derdi
Maşallah ne guzel 😍 benim oğlum minicik doğdu erken 2660grdi 4 aylık 8100gr olmuş anne sütü mucizesi Rabbim tüm annelere bol süt versin inşallah 🤗🤗😍

Iyi geceler kizlar
Sabah kahvaltidan sonra biraz ortalik toparladim camasir attim makineye. Saat2de kizlari aldim ciktim disari. Oyun alaninda oynattim biraz sonra yemek yedirdim saat5te geldik eve. Kocam evi temizlemis kv camasirlari asmis. Ohhhh dedim ne guzel. Ben de firina mantar attim hemen dindende kofte vardi yemegi hazirladim. Aksam yemeginden sonra bi usume geldi bana saat 7 gibi battaniyeyi aldim uzerime uzandim uyumusum. Kalkinca sicaktan bunalmisim. Uykum oldugundan demekki usumusum.
Simdi esim ufakligi yatirmaya gitti. Bende buyukleri yatirdim. Onlarda uyursa insallah utu yapcam simdi

Hayirli geceler hanimlar nasilsiniz insallah incelmis olarak bulmusumdur sizi. diyet yapamamak beni iyice yipratti tamamen ara vermek istedim bu bana tabiki arti 2 3kiloya sebep oldu ama olsun bu kez deneyip basarili olmak umuduyla insallah

Back
X