Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben dün tartilaamamistim
Bu hafta fazla calismadim, hareketsizdim ve hic dikkat etmedim
Bugun tartildim +3geldim :olamaz:
Gecen hafta 94
Bugun 97
Fark +3

Takimda listede olmayinca disiplinli olamiyorum o yuzden listeye girmeye karar verdim
Bu hafta hedefim sadece kiloyu korumak :)) yoksa listeye giremem :) sonrasinda insallah duzenli eksiler gelecek
Takimla beraber daha dikkatli olacagina eminim cnm orasi insana daha bi sorumluluk katiyor 😉

Tesekkur ederim cnm. ❤

Malesef eski 90lar ruhunu bi turlu yakalayamadik. Ya herkes cok yogun ya tukenmis durumdalar ya da baslamak isteyipte baslayamiyorlar hep yrn baslarim diyerek yiyorlar ve buraya yazacak yuzleri olmuyor ama bilmiyorlarki bize degil kendilerine yapiyorlar ve ileride keske dah once baslasaydim diyerek pisman olacaklar :KK43::KK43::KK43:
Surekli al-ver insani cok yoruyor biktiriyor cnm bence sebep bu

Ben dün tartilaamamistim
Gecen hafta 94
Bugun 97
Fark +3

Takimda listede olmayinca disiplinli olamiyorum o yuzden listeye girmeye karar verdim
Bu hafta hedefim sadece kiloyu korumak :)) yoksa listeye giremem :) sonrasinda insallah duzenli eksiler gelecek

listede verirsin canım. takılma :KK200:

Iyi haftasonlari kizlar

Kilo veren herkese tebrikler 👏👏👏👏
Bulamiyorum Bulamiyorum
bengisu022 bengisu022
Diger arkadasin nikini hatirliyamadim :)) rose
Teşekkür ederim canım.🥰
Ben dün tartilaamamistim
Gecen hafta 94
Bugun 97
Fark +3

Hayırlı başlangıçlar olsun inşallah. Haydi gel yaza kadar.
Sabredelim.
Surekli al-ver insani cok yoruyor biktiriyor cnm bence sebep bu
Sorma canım hem de nasıl yoruyor.
Aslinda tam kilo verme zamani 😅😅😅
Yaza kadar rahatlikla 20-30 kilo verilebilir
Hadi en kötü 10 diyelim :)
Yerinde saymaktan yada arti olmaktan iyidir
👍
Burger kingteyim su an kizlar yiyor ben izliyorum :eek:
Allah sabır versin. Onlar7 yesen de bize faydası yok zaten. Bugün ben d3 meyve ile sınanıyorum. Rabbim sabır versin bize.🙏

Tesekkur ederim cnm. ❤

Malesef eski 90lar ruhunu bi turlu yakalayamadik. Ya herkes cok yogun ya tukenmis durumdalar ya da baslamak isteyipte baslayamiyorlar hep yrn baslarim diyerek yiyorlar ve buraya yazacak yuzleri olmuyor ama bilmiyorlarki bize degil kendilerine yapiyorlar ve ileride keske dah once baslasaydim diyerek pisman olacaklar :KK43::KK43::KK43:
Bahsettiğin kişilerden biri benim Hasibe, yapamıyorum bir türlü, olmuyor yedikçe yiyorum, kilodan dolayı ağırlaştm iyice ve bu hafta
111. 5kg olmuşum😔ve benim bunu buraya yazmaya yüzüm yok,
imdaattt diyesim var yanii

Bahsettiğin kişilerden biri benim Hasibe, yapamıyorum bir türlü, olmuyor yedikçe yiyorum, kilodan dolayı ağırlaştm iyice ve bu hafta
111. 5kg olmuşum😔ve benim bunu buraya yazmaya yüzüm yok,
imdaattt diyesim var yanii
Cnm ben onlari neden yazdim biliyor musun kisi kendinden bilir isi. Bende biyleydim cunku. 92den tekrar 105 ciktigimda ne buraya ne de takima gelesim vardi yuzum yoktu ama hep kendime yatim yaptigimi. Ne guzel vermistim az nefsime hakim olaydim bir daha o kilolari gormezdim. Resmen kendi kendime 3 ay geriye dusurdum. Yine ben tasidim o kilolari baskasi degil. Simdi vok sukur baslamisim diyorum. Simdiki halimi girdukce neden daha once yapmamisim diyorum. Bu yuzden burdaki arkadaslarima sesleniyorum. Siz de benim dustugum hatalara dusmeyin ne olur bir an once ceki duzen verin kendinize. Elden giden bizim sagligimiz baskasinin degil. Evlatlarimizla esimizle ailemizle daha saglikli yillar gecirmek icin hadi hep beraber yeniden baslayalim. Kim kac kilo aldiysa gelsin yuzum yok demesin. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Kimse burdaki birine "oha ne kadar kilo almissin" demez. Cunku hepimiz aldik. Hadi simdide hepimiz verelim LÜTFEEENNNN.
Bonus Bonus
hergaf hergaf
ISILDURU ISILDURU
baharnaz baharnaz
E eboe
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
rishrose rishrose
Mefkurem Mefkurem
bengisu022 bengisu022
60kiloyum 60kiloyum
nisan34 nisan34
H Himal_
maralgozlu maralgozlu
PiaLeon PiaLeon
M Muhfamus

Unuttuklarim varsa lutfen ekleyin

Cnm ben onlari neden yazdim biliyor musun kisi kendinden bilir isi. Bende biyleydim cunku. 92den tekrar 105 ciktigimda ne buraya ne de takima gelesim vardi yuzum yoktu ama hep kendime yatim yaptigimi. Ne guzel vermistim az nefsime hakim olaydim bir daha o kilolari gormezdim. Resmen kendi kendime 3 ay geriye dusurdum. Yine ben tasidim o kilolari baskasi degil. Simdi vok sukur baslamisim diyorum. Simdiki halimi girdukce neden daha once yapmamisim diyorum. Bu yuzden burdaki arkadaslarima sesleniyorum. Siz de benim dustugum hatalara dusmeyin ne olur bir an once ceki duzen verin kendinize. Elden giden bizim sagligimiz baskasinin degil. Evlatlarimizla esimizle ailemizle daha saglikli yillar gecirmek icin hadi hep beraber yeniden baslayalim. Kim kac kilo aldiysa gelsin yuzum yok demesin. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Kimse burdaki birine "oha ne kadar kilo almissin" demez. Cunku hepimiz aldik. Hadi simdide hepimiz verelim LÜTFEEENNNN.
Bonus Bonus
hergaf hergaf
ISILDURU ISILDURU
baharnaz baharnaz
E eboe
rishrose rishrose
Mefkurem Mefkurem
bengisu022 bengisu022
60kiloyum 60kiloyum
nisan34 nisan34
H Himal_
maralgozlu maralgozlu
PiaLeon PiaLeon
M Muhfamus

Unuttuklarim varsa lutfen ekleyin
Canımsın evet dikkat etmeye başladık inşallah güzelce gelecek gerisi 😍😍

Bonus Bonus
hergaf hergaf
ISILDURU ISILDURU
baharnaz baharnaz
E eboe
rishrose rishrose
Mefkurem Mefkurem
bengisu022 bengisu022
60kiloyum 60kiloyum
nisan34 nisan34
H Himal_